Loading

Брезнишко момиче спечели национална стипендия

Деветнайсетгодишната студентка от Брезник Анастасия Стоилова спечели една от петте целогодишни стипендии,дадени он НС на БСП.За да спечели стипендията,тя е трябвали до се пребори с няколко десетки конкуренти, пишейки есе по една от зададените теми.Анастасия е избрала темата“ Необходими условия за пълноценната реализация на младите хора в България“. Журито, в състава на което са влизали имена като Велислава Дърева , Мая Буковска и др., е оценило есето на брезничанката с 5,10, което е било достатъчно за спечелването на една от петте стипендии. Това е втората спечелена от нея стипендия след тази от фондация „Комунитас„. Преди две години тя печели една от тях в размер на 500 лева. Тази е в размер на минималната работна заплата и ще бъде получавана в течение на осем месеца.Анастасия Стоилова е завършила  немски език в ГПЧЕ „Симеон Радев„  има  немска езикова диплома. Освен немски език, говори и   английски. В момента учи в СУ „Климент Охридски“ в специалността „Славянска филология“,  украински език. Нещо любопитно.Става член на БСП във вечерта, в която става ясно, че БСП губи изборите за парламента.

Източник: http://dobrinite-news.com/?p=6937

точно така момиче

точно така момиче

Многооо тъпо изказване.Няма

Многооо тъпо изказване.Няма що....Връзкарствата са от време оно за сведение ,а не само при тех.

Браво!!!

Браво!!!

Момичето е умно, ученолюбиво

Момичето е умно, ученолюбиво и много симпатично. А това, че има политически възгледи и печели стипендия от партията, в която е станала член не виждам нищо лошо. В Перник пък обвиняват ГЕРБ, че създавали фондация за подпомагане на студенти в новия университет т.е. местния бизнес=ГЕРБ защото давали стипендии! Няма да си напиша името, но също съм вземал стипендия ... не от партия, а от училище, от университет ... все някъде може би и политика е намесена, НО! Но, нека кадърните българи бъдат подпомагани в образованието си. Обърнах внимание и ако Анастасия чете тези редове, ще е любопитно да качи тук есето, с което е спечелила: "Необходими условия за пълноценната реализация на младите хора в България“. Успех на младите и бог да пази България! Аз съм Българин (без партийни пристрастия)

Момичето е умно, ученолюбиво

Момичето е умно, ученолюбиво и много симпатично. А това, че има политически възгледи и печели стипендия от партията, в която е станала член не виждам нищо лошо. В Перник пък обвиняват ГЕРБ, че създавали фондация за подпомагане на студенти в новия университет т.е. местния бизнес=ГЕРБ защото давали стипендии! Няма да си напиша името, но също съм вземал стипендия ... не от партия, а от училище, от университет ... все някъде може би и политика е намесена, НО! Но, нека кадърните българи бъдат подпомагани в образованието си. Обърнах внимание и ако Анастасия чете тези редове, ще е любопитно да качи тук есето, с което е спечелила: "Необходими условия за пълноценната реализация на младите хора в България“. Успех на младите и бог да пази България!

Аз съм Българин (без партийни пристрастия)

И аз нямам думи! Докога ще

И аз нямам думи! Докога ще продължава завистта и злобата да е водеща? Това е станало преди една година! Защо сега се сещате да коментирате? Защото вече може анонимно, А? Дребни душици!!! Ами явете се и вие тази година и спечелете!

Нямам думи!До кога ще

Нямам думи!До кога ще продължават комунистическите връзкарства!Не ви е срам!Смърт на болшевиките!

Поздравления и още повече

Поздравления и още повече творчески и житейски успехи!

Боян