Loading

Какво ново в сувенирната реклама през 2021?

Местоположение

Номер Едно АДВ
бул. Черни връх 47 София
Bulgaria

 

Избирането на перфектните промоционални продукти за вашата сувенирна реклама може да бъде наистина объркващо, предвид мащаба на тази категория рекламни артикули. Съществува обаче фундаментално правило при избора на рекламни сувенири и то се отнася до неговата практичност. С други думи, перфектният промоционален продукт за вашия бизнес е този, който ще бъде от полза за получателя си, при това в дългосрочен план.

Събитията в областта на рекламата в световен мащаб няма как да не повлияят върху типа рекламни продукти, на които да заложи бизнесът и у нас. Затова в следващите няколко реда ви представяме актуалните тенденции в областта на сувенирната реклама, на които бихте могли да се спрете през 2021-ва.

Еко сувенирите се утвърдиха като устойчиви рекламни артикули в бизнес рекламата

Засилен двустранен интерес - от бизнеса и потребителите, се отчита в последните няколко години по отношение на еко продуктите. Днес се наблюдава промяна в потребителските нагласи и хората все по-често подхождат с грижа към опазването на природата. Получателите на рекламни сувенири, които са създадени с грижа към природата, имат значително по-високо доверие към бранда и компанията, която им ги подарява. Категорията еко рекламни сувенири обхваща все по-широк спектър от продукти - от химикалки, тефтери и офис органайзери, през чаши, кутии за храна и комплекти за хранене, до чадъри и много други.

Технологичните джаджи ще продължават да бъдат търсени с развитието на технологиите

Технологиите показаха своето ключово значение за потребителите и бизнеса в условията на социални ограничения. Затова тенденциите в областта на сувенирната реклама изведоха на преден план някои традиционни рекламни артикули като USB флаш памети, преносими батерии за смартфони, тонколонки, безжични зарядни устройства, Bluetooth слушалки и много други.

Оригиналността по отношение на рекламните артикули винаги има значение, но понякога на пръв поглед обикновен артикул като универсална USB флаш памет може да се окаже изключително полезна и предпочитана от хората. Работата у дома може да бъде много по-ефективна, ако заложите на артикули, които ще улеснят значително работния процес на служителите ви. Дори и да не става въпрос за работа, нека не забравяме, че  съвременните смарт устройства присъстват в живота на голям процент от хората и за забавление.

Промоционалните продукти за напитки ще съпътстват ежедневието на голям процент от потребителите

Както споменахме в самото начало на този материал, многократната употреба на даден продукт е ключовa за ефективната сувенирна реклама. Ето защо една от тенденциите по отношение избора на промоционални продукти за 2021 година са персонализираните рекламни шишета, чаши, термоси и други, които могат да съпътстват ежедневието на получателя си буквално навсякъде. Тази категория рекламни продукти е много популярна в два аспекта. От една страна, поради високата степен на използваемост от потребителите, а от друга - тези рекламни сувенири се харакетрзиират и с висока възвращаемост на рекламната инвестиция за бизнеса.

Видео
See video

Публикувай нов коментар

To prevent automated spam submissions leave this field empty.