Loading

Бойко Борисов реже лента в Брезник на рождения си ден

Очаква се ремонтираният наскоро път Брезник - Перник да бъде открит на рождения ден на премиера Бойко Борисов - 13 юни.Очаква се и самият премиер да пререже лентата.Визитата му, обаче не е официално потвърдена.Според шефа на Областно пътно управление ремонтираната отсечка е с дължина 12,3 км.Според табелите за ремонта, тя е 14 км.Според breznikonline.com шефът на пътното е прав.Не е прав, обаче за това, че ремонтът е станал за четири месеца.Според табелите той трябваше да приключи на осми декември 2010г., но повече от четири месеца след тази дата брезничани трошиха колите си по изровените от фирмата - изпълнител дупки.Все пак нещата свършиха добре, а ако и премиерът пререже лентата, ще е още по-добре.Впрочем, Бойко Борисов вече е открил нещо в Брезник.Ако някой брезничанин помни какво - може да го напише!

Да му е честит рождения ден и

Да му е честит рождения ден и да е жив и здрав!

Бойко Борисов като почне с

Бойко Борисов като почне с лентата в тоя град май има доста за рязане и има да реже, да реже докато не се оправят нещата в него.

През 2002г. Бойко Борисов

През 2002г. Бойко Борисов беше на освещанването на параклиса в пожарната в Брезник, но като главен секретар на МВР и близо десет години по млад в зората на възхода.

Вижте табелата Сливница- 45,

Вижте табелата Сливница- 45, следващата Сливница 28 - разстояние между табелите - 2крачки!!!!