Loading

Читалището навърши 140 години

Брезнишкото читалище навърши респектиращ юбилей от 140 години, който буди уважение не само с дълголетието си, но и с постиженията в областта на културата, до които е достигнало. Самодейците на културната институция са носители на десетки отличия от различни престижни форуми , а с годините тя се е превърнала в притегателен център за тези брезничани, за които културата и изкуството се намират на челно място в тяхната ценностна система. Иначе в продължилата над два часа програма бяха застъпени всички жанрове на самодейността, които е развивало читалището. Гостите, сред които областният управител Иво Петров и депутатът Ирена Соколова видяха изпълнения на самодейния театър, оперна и естрадна музика, народни песни , обичаи и танци. Накрая всички си тръгнаха убедени в бъдещето на читалището, което ще дочака не само своя  150-годишен юбилей.

И на румето, класа "елит -

И на румето, класа "елит - к".

Личеше си класата на Коко

Личеше си класата на Коко Суботинов .

Голям ремонт беше,голямо

Голям ремонт беше,голямо чудо!Само,където ние гражданите на тази община,които иначе така любезно бяхме поканени да уважим този юбилей,трябваше да седим на мръсните и изпочупени места,а когато вдигнем глави да ни се натрапва старата,червена,цялата в прах завеса,по която все още стоят следите от вар,които да ни напомнят за великото дело на общинарите,а именно "ВЕЛИКИЯТ,ГРАНДИОЗЕН РЕМОНТ"Добре,че имаме талантливи и даровити деца,които да ни стоплят сърцата!!!БЛАГОДАРИМ ВИ,ДЕЦА!!!Управниците ни мислят за вас,затова салонът беше скован от студ,но и ние ще сме още по-любезни,когато настъпят ИЗБОРИТЕ!!!

Както винаги и сега

Както винаги и сега излагацията започна още в самото начало с речта на "всенародният любимец" г-н Лазаров!!!Той за пореден път доказа,че финансовото състояние на общината е изключително тежко!!!Няма средства,затова трогателното му слово трябваше да ни се прочете от вехти,хвърчащи листчета!!!И два лева неостанаха,дори и за една папка в тази ни община...

Браво на Коко Суботинов!Браво

Браво на Коко Суботинов!Браво на Милена! Защо това момиче погубва своя талант? Няма ли кой да й помогне и даде тласък за развитие на нейната дарба и талант?!

Да, определено Милена се

Да, определено Милена се открояваше! И красива и талантлива! Браво!!!

Всички участници в днешното

Всички участници в днешното тържество заслужават похвала и едно голямо "благодаря". Те ни накараха да се забавляваме и гордеем, че сме брезничани. Лично аз бях приятно изненадана от участието и невероятното изпълнение на нашата съгражданка Милена. Браво Миленче, ти беше страхотна, продължавай да пееш.