Loading

Син на съдия в Брезник задържан при операция "Скрап"

Бащата на Кръстев - Петър, е прокурор в Радомир, а майката на арестувания е съдия по вписванията в Брезник, съобщава БТА, като се позовава източници в прокуратурата. Братът на задържания - Камен Кръстев, е съдия по вписванията в Радомирския районен съд, където е назначен по заместване. Според близки до семейството Явор Кръстев е студент. 

При акцията са задържани още двама перничани. Прокуратурата твърди, че Бойко Бъзовски, Емил Бъзовски, Емил Димитров, Явор Кръстев и Йоана Димитрова са организирали престъпна група, създадена, за да извършва престъпления срещу данъчната система. За ръководител е сочен Бойко Бъзовски.

Източник: http://www.novini.bg/

ВИЖТЕ В САЙТА НА ТВ 7

ВИЖТЕ В САЙТА НА ТВ 7 ИНТЕРЕСЕН ФИЛМ НА ДЕЛЯНА ГАЙТАНДЖИЕВА

Частни градове/ За кмета на Трън

Интересен и поучителен

Като им потрябва защита ще я

Като им потрябва защита ще я имат в лицето на другия ВЕЛИК юрист - адвокат ДЕСИСЛАВА ХРИСТОВА!

На прокурорското чедо ,ако

На прокурорското чедо ,ако разровят пък бакиите на баща му............ ....леле,леле,леле!!!!Не случайно цялото семейство станаха магистрати по "бързата процедура",защото знаят,че един ден,а този ден дойде-ще им трябва защита.

Не само "адвокатка" , но и

Не само "адвокатка" , но и председател на правната комисия към общината.Така става ясно защо няма правда в Брезник , а като вземем в предвид и мъжа й става страшно....

Десислава адвокатка??? Да ама

Десислава адвокатка??? Да ама не...

ТАКИВА ХОРА ЩЕ НИ СЪДЯТ,ТЕ

ТАКИВА ХОРА ЩЕ НИ СЪДЯТ,ТЕ МЕРЯТ СПОРЕД СОБСТВЕНИЯ СИ АРШИН И АКО НЕ ИМ ИЗНАСЯ - АУТ СИ.То Брезник се напълни с "юристи" започни от съдиите, адвокатите - визирам великата адвокатка Десислава Христова, която сътвори ДЕКЛАРАЦИЯТА - станала за посмешище на всички, а може да се похвали и с други подвизи.Изобщо - не ми се говори.

ЗА СЪД Е ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

ЗА СЪД Е ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО ,,ЮРИСТИ,, ! И НЕ Е ЗА СЪД , А ЗА РАЗСТРЕЛ ! ИЗЕДНИЦИ !