Loading

Убийство в Ноевци

Жител на брезнишкото с. Ноевци е задържан за убийството на негов съселянин.
Битовата драма се разиграла вчера, около 20,30 ч. в дома на извършителя, 57-годишния Д.О. При него дошъл съселянина му К.А./56 г./. Двамата се скарали и домакина нанесъл удар с нож в областта на гърдите на госта си. 56-годишния мъж починал на място. Д.О. е задържан за 24 ч. с полицейска заповед.
Образувано е досъдебно производство по чл. 115 от НК.

Дайте да ги утепаме тия

Дайте да ги утепаме тия серсеми да ни не грозат селото. Нема по - големи тулупи от тия. Ама аз нали ви писах и по - рано: на тоя мръсник жена му е в полицията и ще го покрият, а ние само ще си лаеме опашките!

ЗАШО ПУСНАХА УБИЕЦА НА

ЗАШО ПУСНАХА УБИЕЦА НА СВОБОДА. ЖИВОТА НА ЧОВЕК 2000ЛВ. ЛИ СТРУВА? И НЕ Е БИТОВА ДРАМА, НИТО СА СИ ПИЛИ ЗАЕДНО РАКИЯТА.УБЕУЦА ЖИВЕЕ В КЪЩАТА В КОЯТО Е СТАНАЛО УБИЙСТВОТО. ЖЕНА МУ РАБОТИ В ПОЛИЦИЯТА В ПЕРНИК ДОРИ НЕ УВОЛНЕНА А СЕ ОПИТА ДА ПРИКРИЕ УБИЙСТВОТО КАТО ПРИКРИВА СЛЕДИТЕ НА МЪЖА СИ. УБИЕЦА ЖИВЕЕ НА 200М. ОТ КЪЩАТА НА СЕМЕЙСТВОТО НА УБИТИЯ.

ЗАШО ПУСНАХА УБИЕЦА НА

ЗАШО ПУСНАХА УБИЕЦА НА СВОБОДА. ЖИВОТА НА ЧОВЕК 2000ЛВ. ЛИ СТРУВА? И НЕ Е БИТОВА ДРАМА, НИТО СА СИ ПИЛИ ЗАЕДНО РАКИЯТА.УБЕУЦА ЖИВЕЕ В КЪЩАТА В КОЯТО Е СТАНАЛО УБИЙСТВОТО. ЖЕНА МУ РАБОТИ В ПОЛИЦИЯТА В ПЕРНИК ДОРИ НЕ УВОЛНЕНА А СЕ ОПИТА ДА ПРИКРИЕ УБИЙСТВОТО КАТО ПРИКРИВА СЛЕДИТЕ НА МЪЖА СИ. УБИЕЦА ЖИВЕЕ НА 200М. ОТ КЪЩАТА НА СЕМЕЙСТВОТО НА УБИТИЯ.

Съболезнования на семейството

Съболезнования на семейството на убития мъж! Двете хиляди лева са гаранция, за да могат да го пуснат обвиняемия да си стои удома, вместо в затвора, до приключването на съдебния процес. Народа е изперкал - няма спор!

Predi vsi4ko:MOITE ISKRENNI

Predi vsi4ko:MOITE ISKRENNI SABOLEZNOVANIA NA FAMILIATA.
Vse o6te ne moga da asimiliram slu4iloto se.
Poznavam i dvamata ot mnogo godini i nikoga ne sam si i pomisliala 4e mejdu dvamata e imalo niakakav problem,no dori i da e imalo ne se razre6ava otnemaiki edin 4ove6ki jivot.
Imam 4uvstvoto 4e 4eve4estvoto vmesto da se razviva se vra6ta v praistoriata.
Ve4e ne sa6testvuva dumata pravosadie,v den dne6en e samo edin termin v Balgarskia rechnik.
Az prizovavam ostanalite jiteli na selo noevci da saberem podpisi i familiata na ubieca da bade izgonena ot seloto.Az ne moga da si predstavia bliskite mi hora 6te triabva da jiveiat mejdu ubiici.
I o6te ne6to.
Kakav primer se dava na mladite hora v Balgaria.Otnema6 edin choveshki jivot,ostavia6 edna sapruga vdovica,dve mladi mom4eta bez ba6ta y vsichko se popravia sas 2000lv y edno"SAJALIAVAM"- SRAMOTA
O6te vednaj:MOITE ISKRENNI SABOLEZNOVANIA NA FAMILIATA NA KRUM.

I vzemete primer ne vidiah nito edin comentar v tozi blog v koito se izraziavat saboleznovania na familiata y v kraina smetka te sa blizkite hora koito stradat v momenta.

izob6to ne e imalo po4erpka

izob6to ne e imalo po4erpka .. tam e problema ; ] V 7 i 30 ubitiq otiva na gosti i v 8 bez 20 ve4e e nameren murtav .. Ako moje6 da pie6 tolkova burzo - EVALA !! Ubiistvoto e predumi6leno .. vseki go znae

Никой коментар не трябва да

Никой коментар не трябва да се сваля, дори да е на латиница, дори да оправдава убийство. Бедата на българите е, че не проявяваме търпимост към чуждото мнение, както беше в тошово време. Всяка позиция има право да бъде отстоявана, а доколко правилна е, ще решат аргументите и доказателствата. Много вярно е казаното от народа, че "всяко стадо си има черна овца". Едни хора се мъчеха да ни убеждават, че в Ноевци живеели само прекрасни и достойни хора, за които е недопустимо да се говорят и пишат негативни коментари. Ето, че поговорката важи не само за един народен избранник и общински съветник, но и за друг ноевчанин. Убийството си е убийство, но не е предумишлено. Убиеца трябва да лежи в затвора и е много възможно да излезе скоро, но убития няма да се върне никога. Защо нищо не пишат за близките на убития, има ли семейство, няма ли. Истински страдащите са тези, които покойния оставя на този свят. Моите съболезнования, ако има такива. Дано никоя "приятелска" почерпка не завършва така повече и дано правосъдието си свърши работата този път, както трябва за да не се повтарят такива нещастия.

Явно си тъп, щом не си

Явно си тъп, щом не си разбрал за какво става дума! И пиши на кирилица! Такива коментари трябва да се свалят моментално!

Ma kak da nqma prisuda be ?!

Ma kak da nqma prisuda be ?! Ti maloumen/a li si ?? Toi e izvur6il predumi6leno ubiistvo .. kakvo si misli6 , 4e trqbva da ostane na svoboda li ?? E zaradi takiva bezrasudni horica [ako moga taka da gi nareka] kato tebe i nego , Bg e stignala do tuk ! 6to za bezrasudno i bezmozu4no su6testvo trqbva da si , za da ubie6 priqtelq si s noj , a i tvoq izklu4itelno glupav komentar napravo me izumi !!

Кой мисли за последствия?

Кой мисли за последствия? Народа е изпушил! Пада му пердето и ... Щом е обикновен човек - ще има строга присъда. Ако беше някоя мутра или човек с пари - няма присъда!