Loading

Стефан Данаилов на гости в Долна секирна

 

Именитият актьор Стефан Данаилов, бивш министър на културата и настоящ депутат удари днес предизборно рамо на кандидата на БСП за кмет на Долна Секирна.

Ламбо и пернишкият депутат Ангел Найденов засвидетелстваха подкрепа за 18-годишния кандидат за кмет на брезнишкото кметство Лъчезар Лазов.

Абитуриентът от бразнишката гимназия тури в джоба канкуренцията като събра 70 гласа от общо 161 гласували в миналата събота. Идната събота той ще се изправи на балотаж срещу кандидата на НДСВ Снежана Илиева, за която бяха гласували 37 човека.

Много е вероятно младежът да бъде избран за кмет. Така той ще е най-младият управник в Пернишко.

Ако съселяните му го изберат, Лъчо смята да учи задочно или дистанционно право. Обещава да запази пощенската станция в селото, да премахне нерегламентираните сметища и да подобри инфраструктурата в селото.

Искам да направим традициите ни достояние и на България, и на Европа, казва още младият кандидат за кмет.

Няма омраза, няма я и тежестта на миналото - БСП спечели с Лъчо, от нас зависи дали ще спечелим и ние с него, казват съселяните му.

Днес е кандидат за кмет в частични избори в родното си село, утре - в редовни, а след два мандата - защо не и кандидат за кмет на голямата община Брезник, надяват се те. Младостта не е порок, напротив - тя дава възможност на Лъчо да работи с ентусиазъм, енергия и желание, твърдят всички, които го познават.