Loading

СТЪПКИТЕ НА БОГА

На Велики понеделник ще ви разкажа за един сън/не е мой/:

"Една нощ сънувах сън. Разхождах се с Господ по брега на морето, а по небето проблясваха сцени от моя живот. На всяка от тях имаше два чифта стъпки по пясъка, но за моя изненада забелязах, че в много случаи по пътя ми имаше само един чифт стъпки. Открих, че това се е случвало в най-тежките моменти от моя живот. Попитах Бога:

 "Господи, Ти беше казал, че след като веднъж реша да те следвам, винаги ще ходиш с мен. А сега установявам, че през най-мъчителните мигове от живота ми, има само един чифт стъпки по моя път. Не разбирам, защо си ме изоставил, когато най-силно съм се нуждаела от Теб?

 Бог ми отвърна:

 "Мое скъпо дете, никога не съм те изоставял в изпитанията. ТАМ, КЪДЕТО ВИЖДАШ САМО ЕДИН ЧИФТ СТЪПКИ, АЗ ТЕ НОСЕХ НА РЪЦЕ."

 Приятни сънища!

Благодаря за тази притча!

Благодаря за тази притча! Чудесна е и обичам да я чета. Много хубаво, че я качихте днес.Дано имаме по-голама вяра,повече да се стремим към духовното и да бъдем малко по смирени.Нека се научим да виждаме,да оценяваме и да се влюбваме в обикновените малки неща,защото те правят голямото,цялото,силното,истинското.В тях е разковничето...Нека денят ви бъде РАЗЛИЧЕН!

ЧУДЕСНО Е! ПИШЕТЕ ПОВЕЧЕ

ЧУДЕСНО Е! ПИШЕТЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА ПУБЛИКАЦИИ. ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ 2012 НАБЛИЖАВА И САМО ДУХОВНОТО НИ ИЗРАСТВАНЕ, ЩЕ НИ СПАСИ ОТ УНИЩОЖЕНИЕ. ПРИРОДАТА И ВСЕВИШНИЯ НИ ПРАЩАТ ЯСНИ СИГНАЛИ, КОИТО ЗАПОЧВАТ ДА ПРИЗНАВАТ И НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СКЕПТИЦИ И АТЕИСТИ.

Много е подходящо за

Много е подходящо за Страстната седмица и е прекрасно да повярваме, че в най-трудните ни моменти "Бог ни носи на ръце". Така няма да се страхуваме от нищо, ако сме вярващи. Дано все пак по-рядко се налага да "има един чифт стъпки" в живота на всеки християнин, пък и друговерец.

Публикувай нов коментар

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

breznikonline