Loading

За кого от кандидатите за кмет ще гласуваш?

Васил Узунов!

Васил Узунов!

Гласувах преди няколко часа в

Гласувах преди няколко часа в сайта но все още нищо не е отразено!Да вярвам ли,че това не е манипулация???

Гласуването не е манипулирано

Гласуването не е манипулирано от нашия екип!
Екипът на сайта!

Васко Узунов

Ще гласувам за Васко,защото е смешна криминалната история от коалиция на изпадащите ГРОБ и Попов ! Жалки хора с доказани криминални престъпления за,които се водят дела и в момента!Нека младите хора да гласуват за Васко Узунов

Узунов е кмета!!!

Аз съм един млад човек,който беше изключително щастлив,че в управлението на хубавия ни град вече няма да има крадци,като Лазаров и неграмотни лелки в общината. С нашия глас ние изкоренихме комунистите,но нека помислим,че от така създалата се ситуация на балотажа отива един млад и амбициозен човек в лицето на Васко Узунов и една доказана подлога на Лазаров. Не веднъж съм чувал приказки за далаверите на Митко а и в комбина с Васко Попов + Лазаров в Брезник се заражда трайна корупционна схема. Доказателство е и подкрепата за Узунов от Коци Иванов... Не позволявайте дори и с пари да ви купят,защото и това не им е чуждо,не позволявайте Лазаров да ви купи със собствените ви пари,който открадна през годините!!!

ГРОБ и Попов

Ало, ало, Попов, в Москва съм, в Москва съм...

ZA VASKO SHTE GLASUVAM S

ZA VASKO SHTE GLASUVAM S CHISTA SAVEST . NEKA VSICHKI GO PODKREPIM V NEDELQ . USPEX VASE

ZA VASKO

USPEH V NEDELIA!

И каква стана тя, че всичко

И каква стана тя, че всичко още преди неделя си дойде на място, всички който до вчера се плюха днес вече са сплотени със зам. кметски места зад ГЕРБ или всички с/у Узунов па той да му мисли, но хората не са слепи щом издържаха по два часа на опашките значи не им е безразличен бъдещият КМЕТ.

Ще гласувам за ВАСИЛ УЗУНОВ.

Ще гласувам за ВАСИЛ УЗУНОВ. Защото е млад човек и го познавам.Защото е роден и живее в град Брезник. Защото знае проблемите на хората. Защото е човек от народа, на който може да се довериш и да разчиташ. Защото младите хора се учат по лесно на новостите / европейските програми и проекти/ и т.н..

Кой е Димитър Димитров???.....Не знам. Не го познавам и не го виждам в Брезник. Виждам го само на агитационните плакати. Питам познати, те също не знаят нищо за него. Къде работи, като какъв работи? Не знам. Чух за някаква афера и "много липсващи пари" на някакви холандци, свързано с това лице, и други подобни истории, но сигурно е грешка. Не може кандидат кмет с такова минало да иска да управлява града ни. И нас брезничани ще ни вкара в някоя мръсна афера.

МИСЛЕТЕ ХОРА.

УСПЕХ ВАСКО !!!

Абсолютно си прав! Много ми

Абсолютно си прав! Много ми хареса по-горния коментар. Къде наистина работи или е работил Митко? Ако някой знае, много моля да отговори. Ясно личи благосъстоянието му, но никой не знае с какво се занимава. А един бъдещ кмет трябва да е абсолютно прозрачен. И аз знам за това, че е съсипал някакви холандци, но това само витае. Моля напишете подробности.

Подкрепата на Узунов от Коци Иванов

.....И Коци Иванов участва в коалицията срещу Васко Узунов,и той е подписал споразумение с ДИМИТРОВ

НОВАТА КОАЛИЦИЯ

...МОЖЕ ЛИ,НЯКОЙ ДА,МИ КАЖЕ ЗАЩО МИТКО ДЖАМБАЗКИ,ВАСКО ПОПОВ,ГЕОРГИ ЛАЗАРОВ,КОЦИ ИВАНОВ И ГЕОРГИ МИХАЙЛОВ СЕ ОБЕДИНЯВАТ СРЕЩУ ВАСИЛ УЗУНОВ?СТРАХ,АЛЧНОСТ ИЛИ БОЛНИ АМБИЦИИ...ВСИЧКО Е ЗА НАША СМЕТКА...ГЛАСУВАЙТЕ В НЕДЕЛЯ.

ДОБРО УТРО БРЕЗНИЧАНИ НАЛИ НЕ

ДОБРО УТРО БРЕЗНИЧАНИ
НАЛИ НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ,ЧЕ В НЕДЕЛЯ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ВАСКО

ДОБРО УТРО БРЕЗНИЧАНИ НАЛИ НЕ

ДОБРО УТРО БРЕЗНИЧАНИ
НАЛИ НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ,ЧЕ В НЕДЕЛЯ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ВАСКО

По-добре Васко кмет а Митето

По-добре Васко кмет а Митето да му прави м---т