Loading

Доставчик на приказни костюми и народни ромски и граовски носии търсят в Брезник

Костюмите са за проекта за танцово изкуство за деца и ученици от ромски произход. Целта пък е пълноценна интеграция и равен старт на малчуганите от малцинствените групи. Проектът е по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” и е съфинансиран от Европейския социален фонд. Стойността на костюмите и носиите е 8500 лв.
Необходими са по 20 народни граовски носии за момчета и момичета и по толкова ромски. Освен това доставчикът трябва да осигури и по три костюма на магаре, прасе, пате, лъв, калинка, заек, вълк, куче, таралеж и котка. Освен това са необходими и по три приказни костюма на Червената шапчица, марка, лисица, щъркел, мече, мишка и червена, жълта и бяла пеперуди. Ромските деца ще влизат в роля и с по 30 костюма на полицаи и пожарникари заедно с пособията към тях.
Доставката на костюмите трябва да стане за не повече от 30 дни.

 

източник:mirogled.com

Абе хора, вземете изкарайте

Абе хора, вземете изкарайте на майките и бащите си по една банкова карта да им идват парите по сметка и да си ги теглят на банкоматите - като гледам опашките в пощата направо жал ми става за хорицата.Там некви патици се туткат и хич не им дреме има ли народ пред касите или не.Егати безобразието.Мъчите си родителите.

Публикувай нов коментар

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

breznikonline