Loading

Брезник само с един заместник кмет

Кметът на Брезник Васил Узунов вместо двама заместници, както бе при предишния кмет, ще има само един заместник. За да се избегнат съкращения в администрацията няма да се назначават нови хора и на незаетите в момента пет места.
Недостигът в общинската хазна възлиза на 23 000 лв., съобщи кметът. 60 000 лева са необходими за изплащане на отпуските и обезщетенията на освободени и пенсиониращи се служители. Ако тези пари бъдат издължени наведнъж, няма да могат да се изплатят в пълния им размер заплатите на работещите в администрацията, обясни Узунов. С цел да не се получават сътресения в общинската хазна вчера ОбС е гласувал 23 000 лв. от дължимите обезщетения да се изплатят в началото на следващата година
Новият кмет на Брезник поставя като приоритет в управлението си развитие на туризма в района на база естественото природно богатство - желязната минерална вода.

abe sa6tata KURVA "bisnes

abe sa6tata KURVA "bisnes damata" ama to toq magazin ne e li sa6to na Dobrinov.

Ma koq mara bre, mari4leto ot

Ma koq mara bre, mari4leto ot kombinata li bre.....egati biznes damata ....... 4irus negramoten!

МАРА Е МНОГО ДОБРА? ДОБРЕ. А

МАРА Е МНОГО ДОБРА? ДОБРЕ. А КАКЪВ Е НЕИНИЯТ "БИЗНЕС". МОЛЯ ДА МЕ СВЕТНЕТЕ.ЧЕ НЕЩО НЕ РАЗБИРАМ.

MARIA E MNOGO DOBRA,XUBAVA I

MARIA E MNOGO DOBRA,XUBAVA I INTELIGENTNA JENA.AZ NEZNAIA TIA DA SE ZANIMAVA S POLITIKA.TIA SI IMA BIZNES,NE I E NEOBXODIMO SEKRETARSKO MIASTO.

da ti eba maikata v

da ti eba maikata v negramotnia bokluk.Parvo se nau4i da pisesh, a posle da upravlqvash gradat ni !!! Ti si edno gnusno, mirizlivo LAINO v grad Breznik. Gospod da ti e na pomosht da ne te nabaram.

upravata ve4e stava koi e

upravata ve4e stava koi e po-po-nai-glupav. trimata GLUPAKA,ot-glupav po-glupav. vasko, Mi6o i 4ere6kata na torta Ivan Ba4varov.Samo ne moga da razbera tova prosto sa6testvo Ba4varov ot kade se vze.Ne Vi li stiga Dobrinov da i Ba4varov.A nali baba mu be6e sas Stavrev ot kade sega s Vasko??????????? Ostva i tazi KURVATA Maria da stane sekretarka na drugaria Dobrino i prikaslkata 6te e palna s "dobri" i "4estni" hora.Kmete ti zaslujava6 zlatniqt skunks na gospodari na efira za tova ,4e a se zakle ,a zapo4na s GAFOVETE ,a ima o6te 4 godini.GOSPOD DA NIE NA POMO6 !!!!!!!!!!!

Хора, нека да се върнем на

Хора, нека да се върнем на заглавието на тази информация. Май Брезник няма да е с един заместник кмет, защото чувам, че от днес има още един.Първият е "голям" капацитет, а пък втория "три пъти по-голям". Хайде честито!

Вижте и прочетете протоколите

Вижте и прочетете протоколите кой даваше отлични оценки на старото управлението,кой беше в техните листи,кой влизаше в кабинета на старото управление кой стоя два мандата с техната листа общински съветник. Ние живеем в Брезник не сме на луната.

Прегледай протоколите от

Прегледай протоколите от заседанията на ОС, виж кой задава неудобните въпроси на кметовете, проучи как се оползотворява хонорара на общински съветник изцяло за благотворителност на една личност и ще разбереш. Ако ги назова директно ще започнат злобни коментари от страна на другите бивши съветници и т.н. Както знаете тук никое добро не остава ненаказано. Вече имаше злоупотреби по този въпрос.

И кои са двете изключения?

И кои са двете изключения?