Loading

Брезник става национален център по ръгби?

 

Съществува вариант в Брезник да се формира национален център по ръгби - съобщи бившият треньор на брезнишкия тим Детелин Мандалски. Той е бил поканен в София от новото ръководство на федерацията, но все още обмисля идеите си. Перничанинът беше треньор на "Чорни" в продължение на две години, през което в града имаше мъжки и детски отбор по този мъжествен спорт. Той смята да запали за идеята си новия кмет на Брезник Васил Узунов. Според Мандалски няма никакъв проблем в града да лагерува националния тим на България. Там има добър стадион, на който вече се е играло ръбги,  а съблекалните са в прилично състояние. Градът има и леглова база, в която може да се преспива, а  чистият въздух и хубавата природа са допълнителен бонус. В случай че новото общинско ръководство приеме идеята,  Мандалски смята,че е възможно да се възобнови и ръгби клуб "Чорни".  

 

 

 

С тази позорна декларация

С тази позорна декларация "новия / с ъс старите к / показа че не знаяты че времето ыв което партията не се критикуа е отдавна отменало/ Лошото е че те са останали.

Селсъветниците не четат ли какво се пише по света и у нос за

депутатите.?Морал и Чест и Достоинство нестават с ДЕКЛАРАЦИИ.

Смачкате ли саита ,гражданите ще пишат в ъ в вестниците. ПОЗОР!

Да направи конкурс, кастинг

Да направи конкурс, кастинг или както е удобно в случая да се нарече. Да го обяви в сайта, пред Общината, Читалището, Автогарата. Да разгледа документите на кандидатите, да направи събеседване и да прецени - така се прави в цивилизованите и демократични страни. Не е чак толкова сложно, но в такъв случай би трябвало да се съобразява само с квалификацията и ерудицията на явилите се, а не в побългарения вариант, в който конкурсът е предрешен и се прави само за замазване на очите. Знаете как и от кого се избра фирмата, която така евтино и качествено ремонтира Читалището.

Това за кадрите добре!Кмета

Това за кадрите добре!Кмета къде да ги намери !!

Калпав материал ББ

Никъде не беше изчистено

Никъде не беше изчистено веднага. Същото беше положението и по другите градове и най-натоварените магистралите дори. И в другите страни не им чистят улиците и дворовете от общината. Научихме се само да мрънкаме и да обвиняваме тоя и оня. Да се бяхте хванали със съседите да си изчистите поне собствените улици от снега. Кмета не е слънце да огрее на всякъде. Тука още бившите дърпат конците. Оказва се че кадърните хора са корумпирани, а хората не могат да чакат новите във властта да се пипкат много време. Ако няма квалифицирани и едновременно честни кадри в този град да си назначат отвън. Така няма да се обвиняват и разделят брезничани на наши и ваши, грамотни и неграмотни и какво ли още не. Има хора, милеещи за града с корен оттук или свързани с града по някакъв друг начин, които са образовани и с подходяща квалификация и могат да помогнат в случая. Иначе тази война до нищо добро няма да доведе. Хората на бившите гледат под лупа новите да сгафят и да вдигнат патардия колко са неграмотни, а новите не могат като с магическа пръчка да се обиграят изведнъж и така ще се въртим в омагьосан кръг и ще се разправяме кой какъв е. В такива случаи се назначават независими по всякакви критерии експерти да свършат работата без емоции на партийна, роднинска, приятелска основа. Няма незаменими хора и ако кмета е добър кадровик точно така ще постъпи, да вземе да направи конкурс и само квалификацията да е от значение за подбора, без съображения от къде е, на кого е човек и от коя партия е, най-добре да безпартиен. Необвързаните политически само на себе си разчитат да се докажат като професионалисти и затова са най-ценни.
Успех на кмета с кадрите!

ИСКАМ И АЗ ДА КАЖА, ЧЕ НА

ИСКАМ И АЗ ДА КАЖА, ЧЕ НА ИВАНОВ ДЕН НИТО ЕДНА УЛИЦА В БРЕЗНИК НЕ БЕШЕ ИЗЧИСТЕНА. ДО МЕЩИЦА НАПРАВО БЕШЕ УЖАС, ЗАЩО НОВИЯ КМЕТ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ИЗЛАГА НЕ ЗНАМ, А СЕГА КАТО СИ БЯХ НА БРЕЗНИК ОТНОВО МЕ ИЗНЕНАДА ТОЗИ ЧОВЕК, НАЗНАЧИЛ БОБИ ПАНЧЕВ В ОБЩИНАТА , АМА ТОВА МОМЧЕ Е ТРАКТОРИСТ , А НЕ ЕКОЛОГ. КМЕТЕ НЕ ПРЕСТАВАШ ДА СЕ ИЗЛАГАШ, ВЕЧЕ СЕ ЧУДЯ, ПРИРОДНО ЛИ СИ ОГРАНИЧЕН ИЛИ НЕ ЗНАМ, ТО НЕ БЕ ЕДИНИЯ ЗАМ КМЕТ, ПОСЛЕ ДРУГИЯ, ПАНЧЕВ, ДЕТЕЛИНА НАПРАВО ОТБОР НЕГРАМОТНИЦИ, ЩЕ ВЪРНЕТЕ ГРАДА ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ НА ЗАД.

Честито на ИВАНОВЦИ!! бЕЗ

Честито на ИВАНОВЦИ!! бЕЗ СТАВРЕВ!

тОИ НИ УРЕДИ С ВЕЛИН !ЗАТОВА БТА НИ СОБЩИ ПО СВЕТО.

АМО ЛАЗАРВ СИ ТРАЕШЕ СА ЧЕ ВИДИМЕ

СИЧКИ УЛИЦИ БЕХА ЗАПУШЕНИ
ВЕРНО ЧИСТАТ САМО БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА!

От кал да е, Иван да е!

От кал да е, Иван да е! Култов празник, дори национален празник - 300000 българи празнуват днес! ЧЕСТИТО ДА ИМ Е И ДА СЕ МНОЖАТ ИВАНОВЦИТЕ И ИВАНИНИТЕ!!!

с активна "съвест" и свобода,

с активна "съвест" и свобода, драги, може далече да се стигне, няма нужда да иронизираш, пък и важни са не толкова победите, а участието, тези млади хора вместо да се шляят, да търсят наркотици и да пълнят джобовете на дилърите с власт да вземат да тренират нещо, и не е вярно, че ръгби е за безмозъчни хора, аман от черногледци и слуги на бившата власт, пожелавам читалището да се разтресе от хора и танци, дори и "ремонтите" да не издържат, по-добре не толкова представителна сграда, но активно използваема
НАЗДРАВЕ НА ИВАНОВЦИТЕ, ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ, ЯКИ, ДОБРИ, ЩАСТЛИВИ!
МНОГО КЪСМЕТ И УСПЕХИ, ЛЮБОВ И ПАРИ!!!

Е за това ни бива, колко

Е за това ни бива, колко много празни глави има може световен отбор да се направи без проблем, даже и треньор не ни трябва ние си можем всичко/ ама на думи/ нали имаме активна "съвест" и сме свободни

по ръгби по джаги важното е

по ръгби по джаги важното е да сме център на нещо

стига безвремие!

Читалещето да заработи -театрални постановки ,танц.състави!!