Loading

На 03.08 ще се измерва костната плътност на брезничани

Кампания за определяна на личния риск от остеопороза и измерване на костната плътност ще се проведе в Брезник утре - 3 август.
Инициативата е съвместна на община Брезник и на Регионалната здравна инспекция в Перник.
Кампаниите "Проверявайте ежегодно риска си от остеопороза" се провеждат в сътрудничество с Асоциацията на пациентите с остеопороза и остеоартроза и Националното сдружение на общопрактикуващите лекари в България. Те се подпомагат от Българския фонд за жените, като се осъществяват с апаратура, закупена за целите на провеждането на скрининг за ранно установяване на риска от това заболяване.
Брезничани ще могат да проверят костната си плътност в сградата на Поликлиниката. За информация и предварително записване те могат да се обадят на тел. 0884 71 44 39. Цената на измерването е 10 лв. Случаите с намалена костна плътност и наличие на рискови фактори за развитие на остеопороза ще бъдат насочвани към центровете и специализираните кабинети по остеопороза в региона.

Браво на общината! Отчете още

Браво на общината! Отчете още едно мероприятие!Страшни грижи за народа!Можеше да съобщят и 2 дни след като са минали прегледите,така ,че да сте доволни,уважаеми брезничани и на това!

evala kazana na mqsto!!!

evala kazana na mqsto!!!

obstinska podlizurko hodi da

obstinska podlizurko hodi da lepish plakati a ne se obqsnavai !!!

айде бе народът ви прост

айде бе народът ви прост крадете го па искате ни да види ни да чуе не става така

НА ТОЗИ ПРОСТ НАРОД НЕ МОЖЕ

НА ТОЗИ ПРОСТ НАРОД НЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ УГОДИ НИКОКА, Е ЗАТОВА НИЩО ДА НЕ СЕ ПРЕДЛАГА, ЗА ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ ВИ Е ВИНОВЕН

Каква според вас е ролята на

Каква според вас е ролята на общинарите?!? Съобщавам го аз, един от авторите в сайта! А обявите висят из града поне от две седмици най-малко!!!

Чак сега ли разбрахте,че на

Чак сега ли разбрахте,че на тия не им дреме за народа!

Колко са нагли

Колко са нагли общинарите!Съобщават в 17.30 часа днес, а се предлага предварително записване !Трябваше поне една седмица да се знае,а не в последния момент. Освен да се запишем за догодина!Всякакви други глупости се пишат,за да се демонстрира заинтересованост към гражданите,а важните неща се премълчават.Това им е грижата към хората на управниците.

Хубаво е да се направи

Хубаво е да се направи профилактично измерване но това ми намирисва на отбиване на номера.Как може да го казвате от днес за утре? Кой може да да се организира в работата така бързо и да отиде на преглед.Това си е чиста проба отбиване на номера-кой чул-чул-другите вълците ги яли!Пък и колко от по-възрастните ще прочетат обявата в интернет?За Вас е важно да знаят общинските служители и все едно целият град знае! Ама прегледите не са само за тях!Всички привилегии все за тях! Засрамете се най после!