Loading

Надупчиха кола на кандидат за съветник

Предизборна полицейска хроника

Тази нощ битката между агитките на кандидат кметовете достигна своя връх. С въздушна пушка е помляна колата на един от кандидатите за старейшина в градския парламент на Брезник. Голфът е надупчен като решето. Предното стъкло е пукнато, а страничното е пръснало на парчета. Потърпевшият каза, че е подал жалба в полицията.

Напрежението преди вота в Брезник ескалира и избухна истинска война. Само за няколко дни бяха нападнати двама младежи и помлени две коли. По едната, която е на кандидат за съветник, е стреляно с въздушна пушка.

Две пияни момчета нападнали студенти, наети да правят анкета за местните избори по улиците на Брезник. Инцидентът станал в неделя към полунощ. Анкетьорите влезли в местна бирария да вечерят. Още там местни почерпени хулигани се заяли със софиянците. Столичани работели за рекламна агенция, наета от един от мераклиите за кметския стол. Местните попитали пришълците "Вие педали ли сте бе?", другите им отвърнали "Не сме, а вие гаджета ли си търсите?". Словесната битка продължила и пред заведението. В момента, когато студентите се качили във фиата, за да си тръгнат, почерпените момчета ги измъкнали навън да ги бият. тогава возилото тръгнало на самоход и се натресло в друг автомобил. От удара колата е с изкривена врата, разказаха пред ipernik потърпевшите.

Източник: http://www.ipernik.com/novini/kriminale/voyna-za-vota-v-breznik-nadupchiha-s-pushka-kolata-na-kandidat-za-svetnik

в Брезник само с

в Брезник само с бронежилетка!!! Що не кажете кой е бре! другите вече имат подробности по въпроса

Публикувай нов коментар

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

breznikonline