Loading

Нощес всички при елхата!

И тази година традицията ще  бъде спазена и кметът кани всички в 0,30 часа на площада пред читалището. Ще има приветствие , музика и настроение. Такова, каквото си го създадем. Да посрещнем Нова година като истински европейци, на площада , с приятели и познати. Да напуснем масите, макар и  за малко! Който пък се бои от студа, да си носи нещо за сгряване. Едва ли ще го върне!

Така е! Някои са свикнали да

Така е! Някои са свикнали да тъпчат, както по татово време и сега им е криво като им отговарят подобаващо. Демокрация има вече, жалки комунисти. Хората казват в прав текст каквото мислят. Крадците на общинска собственост да отговарят пред прокурора, а новият кмет да си сверява часовника с написаното в сайта и да се съобразява с мнението на хората за да не го изритат, както бившите. ВСИЧКИ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ПОЗДРАВЕНИ С 2012 ГОДИНА. Дано краят на света се окаже лъжа и прекроим манталитета си в името на спасяването на планетата. Да не мислим толкова за материалното, лукса и келепира. Да живеем природосъобразно и само с това, без което не може. Да възпитаваме децата си по този начин и всичко ще си дойде на мястото. А политиците и хората във властта да помнят и си преговарят няколко ценни народни поговорки: "Каквото повикало, такова се обадило", "Не копай гроб другиму, че сам ще паднеш в него" и т.н.

Ч.Н.Г. НА ВСИЧКИ В ТОЗИ САЙТ.

Ч.Н.Г. НА ВСИЧКИ В ТОЗИ САЙТ. ВСЕ ТАКА ДА СТЕ АКТИВНИ И ДА ГАЗИТЕ ТЕЗИ КОИТО ВИ ГАЗЯТ И НЕ УВАЖАВАТ ВАШИЯТ ЖИВОТ И МНЕНИЕ! ЗА ХОРАТА БЕЗ ГЛАС НО С ПРАВО НА ГЛАС.??

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ДА Е

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ДА Е БЛАГОРОДНА И УСПЕШНА ЗА ВСИЧКИ НАС И ЗА ВАС. ПОВЕЧЕ ЗДРАВЕ РАБОТА И ПАРИ .

Хората тук започнаха да

Хората тук започнаха да стават Човеци в момента, в който смело смениха тоталитарното корумпирано комунистическо управление. Сега трябва да бдим и да контролираме управниците си за да не залитнат и да я подкарат като миленковци и лазаровци. Пожелавам на новите хора във властта здраве, трудолюбие, честност, откритост, готовност да се раздават в името на града ни и да потърсят сметка на айдуците, които ни оставиха само дългове, лъжи и горчилка.

...да живеем, не да оцеляваме

...да живеем, не да оцеляваме ...да се борим, не да се надяваме, късмет и бих добавил само здраве - това наистина ни трябва на всички за да излезем от дупката и се почустваме най-после ЧОВЕЦИ
ХОРА, БЪДЕТЕ ЧОВЕЦИ!!!

Препиши някой по свеж

Препиши някой по свеж поздрав тоя простее като тебе

:((((((((((((((((((((((((((((

:((((((((((((((((((((((((((((

:((((((((((((((((((((((((((((

:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((

НОВОГОДИШЕН ПОЗДРАВ ЗА

НОВОГОДИШЕН ПОЗДРАВ ЗА БРЕЗНИЧАНИ С АКТИВНА ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ:

"КОЛКОТО И ДА Е ЖАЛКО,
ВЗЕХМЕ ДА ЖИВЕЕМ С МАЛКО,
ГЛАВИ СМИРЕНО ДА НАВЕЖДАМЕ
И СВОИТЕ МИСЛИ ДА ПОДРЕЖДАМЕ.
НЕКА ДА ЖИВЕЕМ, НЕ ДА ОЦЕЛЯВАМЕ,
НЕКА ДА СЕ БОРИМ, НЕ ДА СЕ НАДЯВАМЕ.
И ДНИТЕ НИ СЕГА И ЗА НАПРЕД
ДА СА ИЗПЪЛНЕНИ С КЪСМЕТ,
С ДЪХ НА БОР И ТОПЪЛ ДИМ В КОМИНА
ДА Е ЧЕСТИТА НОВАТА ГОДИНА!"

Е, миленковци и лазаровци

Е, миленковци и лазаровци няма много да ни липсвате. Но и на вас приятно изкарване, крийте си се в къщи като мишоци. Да празнуваме посрещането на 2012 като свободни хора, Нова година и Освобождение от комунизма и тоталитаризма - ЧЕСТИТО НА БРЕЗНИЧАНИ!!!!!!!!!!!!!!!!