Loading

Снегорин закъса между Перник и Брезник

Проходим, но при тежки зимни условия е пътят между Перник и Брезник. Снегът е изчистен от пътното платно, повече има само на завоите над село Мещица. Пясък не се виждаше, но според правилата, приети в България, не се опесъчава докато вали.Има и специални смески за разтопяване на снега, но те били по 1300 лева за тон и местните шофьори едва ли скоро ще ги видят в действие. Скоро няма да видят и цвета на асфалта, както е подкарало да вали и трупа. 

Малко след 17-00 часа на разклона за село Расник снегорин беше хлътнал в канавката и по всичко личеше, че изваждането му няма да е лесна работа. Карането с над 60 км. в час е най-малкото опасно, въпреки че можеше да се видят и такива "смелчаци".

Недей да лъжеш хората. Хляб е

Недей да лъжеш хората. Хляб е откаран навсякъде. Най доброто което можеш да направиш е да продадеш джипа, който явно за нищо не става. Моля Ви, злобари проучете нещата и недейте да говорите против хората.

В нито едно село ако не си с

В нито едно село ако не си с джип почти е невъзможно да се движиш и това при положение че ниама ветрове и навиявания,в Садовик срешнах ниакакво смешно тракторче което неможеше да направи нищо. Помежду другото разкарвам хляб по селата и в половината неуспях

А какво ще кажете за пътищата

А какво ще кажете за пътищата към селата? Пълен блокаж!

Безобразята по разчистване на

Безобразята по разчистване на пътищата е в целиия пернишки регион.За пътя Брезник Перник това не е новост сутринта в 6.00 часа когато хората тръгват да пътуват за софия за работа пътя беше навятпътуванетао просто беше на магия ,а иначе сме много взискателни винетки ,данаци плащай без да реагираш. За съжаление това е нашта шибана държава.Когато директно пътното си подържаше пътищата и то с много по стара техника всичко почти беше на ниво ,но от както ги дадоха на фирмите и започнаха големите далавери положенито стигна до тук.