Loading

В община Брезник е обявена дървена ваканция

По заповед на кмета на община Брезник е обявена дървена ваканция. Поради лошите метеорологични условия и трудното придвижване на учениците от общината до училищата, учебните занятия за сряда и четвъртък са отменени. Ваканция е обявена и в общините Радомир и Трън.

Дните 03.02. и 06.02.2012 г.

Дните 03.02. и 06.02.2012 г. са обявени за неучебни поради голям процент болни ученици /грипна ваканция/.

Честит празник на В. ПОпов!!!

Честит празник на В. ПОпов!!!

Да!Добре ще е актуални новини

Да!Добре ще е актуални новини и съобщения да се публикуват е(и от

общината / в сайта!

Мисля си, защо и в петък не

Мисля си, защо и в петък не ги пуснаха. Сега половината няма да отидат на училище, пък и няма да е кой знае колко по-топло от сряда и четвъртък.Ако има някаква промяна нека го има и в сайта.Благодаря!

И каква е връзката между

И каква е връзката между пушенето и грамотността? Ти , ако си родител, с оня израз за тъпите даскали, дето съм сигурен,че си го казвал на детето си,на какво го учиш? Или има учители, които карат децата на НЕ учат. Ами като не ти харесват тукашните, прати си детето в частно училище. И тъй като ти не знаеш, ама аз знам как е там, тогава ще разбереш за какво става въпрос. Всъщност, ти защо скочи срещу двата дни , в които даскалите няма да ходят на работа. Щото са ти неприятни нали. Е, едно общество, на което даскалите са му врагове, добро не го чака. Щом са ни тъпи даскалите, щото в твоята глава /куха/ те са такива, какво чакаш? Ами като са тъпи иди и им го кажи в очите. Ама не ти стиска. Не,че някой от тях ще ти направи нещо, ама ей така, щото си страхлив.Затова ги нападаш в интернет. Само не пиши,че ще ти пострада детето , ако се заядеш с някой даскал, щото е скучно

Защо не може?Как си

Защо не може?Как си представяш, че една учителка ще направи забележка на ученик в заведение или на улицата и той веднага ще я послуша? Е - точно от такива родители като тебе тръгва всичко!Най-важно е домашното възпитание!Детето ти защо пуши?!Защото ти не си изпълнил родителските си задължения! А защо децата пушат и пият в заведенията, като това е изрично забранено?!Мислиш ли,че в училище не им се повтаря непрекъснато колко е вредно? И какво от това?Ние едно време поне се криехме!Но сега свободията и разпуснатостта нямат граници... И според мен основната вина е на родителите!-колкото и да не им се ще!А за ролята на учителите може дълго да се говори!... НЕ ги обвинявайте! Според мен те са потърпевши!

Вие май не разбирате че

Вие май не разбирате че децата ни остават неграмотни от тия даскали -не гледам в паницата им -гледам как възпитават децата!НЕ МОЖЕ ДА СИ ПУШАТ ЗАЕДНО!!!

Поздравления! Харесвам

Поздравления! Харесвам позитивни хора!И интелигентни - които ценят чуждия труд и работят,а не гледат кой, какво, защо...

Защо не станеш и ти учител,

Защо не станеш и ти учител, тогава ще имаш същите привилегии като тях. Нали казваш че си учен, значи си роден за даскал - КОЙТО ТЪРСИ НАМИРА, ако не в Брезник то тогава София ще успееш, тя поне ти е близо. На всички ни е трудно в тези времена, но вместо да мрънкаме и да гледаме в чуждата паница се опитваме да изплуваме.

тъп даскал можеш да станеш

тъп даскал можеш да станеш много лесно,като те гледам остава само даскал , останалото си го имаш. Умен даскал обаче не можеш, явно ти е трудно