Loading

Известният рецидивист Христо Трендафилов – Ицо Заза е обявен за издирване, защото потрошил стъклата на къщата на съсед

Инцидентът станал в брезнишкото село Габров дол. Причината за вандалския акт е дългогодишен имотен.
55-годишната Н. Б. от София, пристигайки във вилата си в Габров дол в събота установила , че  в имота и са счупени вратите,  касите  за врати, дограмата  и прозорците. Потърпевшата веднага подала сигнал в полицията. За случилото се, възниква скандал с минаващият покрай вилата неин роднина, с когото спорят за имота. Вследствие на скандала  Ицо Заза (57 г.) чупи прозорците на ползвания от дамата лек автомобил  ”Фолксваген Голф ”. Разбирайки , че органите на реда ще дойдат всеки момент Трендафилов отпрашил в неизвестна посока.
Заза е криминално проявен и има богато досие. Познат  е на органите на реда с убийство, изнасилване, хулигански прояви, нанасяне на телесна повреда, закана, самоуправство и кражба, за които е  изтърпял   ефективни наказания. Малко след като излезе от затвора последния път той отправи заплаха за убийство срещу прокурор Светла Фотева в Перник.
Срещу Заза са образувани две досъдебни производства за унищожаване и повреждане на чуждо имущество.  Същият е обявен за Общодържавно издирване.

 

източник:mirogled.com

Gabrov dol ne e kam Obshtina

Gabrov dol ne e kam Obshtina Breznik a kam Obshtina Zemen. Izvinqvam se za latinicata no imam problem s klaviaturata na BG

-------------

-------------