Професионална Гимназия по

Селско Стопанство - "Н.Вапцаров"

 

Loading

ПГСС "Никола Вапцаров" Ви пожелава успешна и ползотворна учебна година!

Vsi4koooo

Nqma znae4enie kakav si ciganin ili balgarin..Vsi4ki sme ednakvi..Vsi4ki vas vi e qd 4e ne zatvoriha PROFESIONALNA GILMNAZIQ PO SELSKO STOPANSTVO NIKOLA IONKOV VAPCAROV :*... Tazi gimnaziq nikoga nqma da q zakriqt..I sprete da obijdate,,nali se inteligentni hora..Sprete seeee...

cirk globus.... ROMSKO

cirk globus.... ROMSKO u4ili6te №1 v Perni6ka oblast... :X :X :ZX

Vie pak nali u4ite v elitni u4ebni avedeniq a ne znete NI6TOO

:d :d :d Vie nali ste u4eni tam po drugite gimnazii,,,to se vijda kolko ste prosti za da ni ubijdate,,Poglednete se vie kakvi ste sled tova govorete za nas...Tuk izlizame sas profesiq a vie s NISHTOOO....Nie pone ne podkupvvame nikoi zada idva v nasheto u4ili6te do kolkoto drugite u4ilishta podkupvat...Taka 4e mlakvaite i se sprete..Nqma zna4enie kade u4i6 ima zna4enie kak go u4i6..Nqma zna4enie kakvi sa gospojite a kak prepodavat..Shtom nevi haresva tva daskalo kvo se meshate kade ne trqbva wee eii hora tazi omraza do kade 6e stigaaa...

Ж И В И С М Е - ГОСПОЖО

Ж И В И С М Е - ГОСПОЖО ДЖЕНКОВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ж И В И С М Е! - ГОСПОЖО

Ж И В И С М Е! - ГОСПОЖО ДЖЕНКОВА!!!!!!!!!!!!!!!

НИЕ В НОЕВЦИ СЪЩО СМЕ ЖИВИ И

НИЕ В НОЕВЦИ СЪЩО СМЕ ЖИВИ И НЕ СМЯТАМЕ ДА СЕ ПРЕДАДЕМ ЛЕСНО, ГОСПОЖО ДЖЕНКОВА И ГОСПОДИН ВАСИЛЕВ! ! ! ! ! ! ! ! !

ПОРЕДНИЯТ ДИРЕКТОР В

ПОРЕДНИЯТ ДИРЕКТОР В НОЕВСКОТО УЧИЛИЩЕ Е НА ПЪТ ДА НАРУШИ КОДЕКСА НА ТРУДА, ЗА ДА ЗАЩИТИ ИНТЕРЕСИТЕ НА СЪЩИЯ ВРЪЗКАР - ДОСУЩ КАТО ВАСИЛЕВ МАЛКО ПРЕДИ ДА НАПУСНЕ.

ТОЗИ ПЪТ ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ В БРЕЗНИК РЕАГИРАХА ПРАВИЛНО, НО ДАЛИ В РИО-ПЕРНИК ОТНОВО ЩЕ ПРОПУСНАТ ТОЗИ ФАКТ???

КАК СЕ УВЕЛИЧАВАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА И РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ, КАТО В СЪЩИЯ МОМЕНТ ИМ СЕ НАМАЛЯВА ТРУДОВОТО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ??? КВАЛИФИКАЦИЯТА И ЦЕНЗА НА ТЕЗИ УЧИТЕЛИ НЕ СА ПО-НИСКИ ОТ ТЕЗИ НА КОЛЕГИТЕ ИМ В ГРАДОВЕТЕ С ТРИ ПЪТИ ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ.

ЗНАЯТ ЛИ СИНДИКАТИТЕ В ПЕРНИК, ЧЕ УЧИТЕЛИ РАБОТЯТ НА МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ, СЛЕД КАТО СИ ПЛАТЯТ ПЪТНИТЕ РАЗХОДИ ДО МЕСТОРАБОТАТА, А ТЕ СЕ ИЗПЛАЩАТ В НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ НА ТРИ МЕСЕЦА НА 80%???
НЕКА ГОСПОЖА МИЛАНОВА И ГОСПОДИН ШЕЙНИН КАТО СИНДИКАЛНИ ЛИДЕРИ СЕ ПРОИЗНЕСАТ ПО СЛУЧАЯ!!!

А някой кара ли ги да ходят

А някой кара ли ги да ходят до там!? Като са толкова грамотни да си седят в града и да взимат големи заплати,но за съжаление не ги дават на неграмотни.

Не се правете на кадърни и

Не се правете на кадърни и грамотни,"градски" даскалици!!! Знаем ви какво представлявате и какви сметки си правите за бъдещето на образованието в общината. Не се знае дали плановете ви ще проработят и току виж се озовете и вие в бюрото по труда. Сега злорадствате, но животът е колело и не се знае утре как ще ви завърти и къде ще се окажете. Малко скромност на никого не е излишна!!!

Много от "недоразуменията" на

Много от "недоразуменията" на господин Василев си продължават. Едни учители имат лекторски часове, а други недостиг на норматива над 90 часа годишно. Като работим в едно училище, нека понесем по-справедливо негативите. Не може ли да имаме всички по-малък недостиг на часове. Няма да взимаме пълна заплата всички, а не едни да взимат по 100 лв. под минималната, а други по 100 лв. отгоре. Началните учители не работят повече от другите, но понеже Василеви бяха начални и сега продължават да се ползват с привилегии.

Всичко това можеше да се

Всичко това можеше да се избегне, ако не се правеха сметки от рода "Ами, ако чичко пак стане кмет!"

Като е циганско те цигани

Като е циганско те цигани откъде идват, от космоса ли или от соуто, и това няма значение нали нашето училище съществува не можаха усилията на дженкова и сие да го затворят.

Като е циганско те цигани

Като е циганско те цигани откъде идват, от космоса ли или от соуто, и това няма значение нали нашето училище съществува не можаха усилията на дженкова и сие да го затворят.