Loading

Скръбни вести

Брезничанин изгоря при пожар

Инцидентът е станал вчера, около 23,00 ч. на ул. „Цвета Лумбарова”. Съседи съобщили, че гори къща. Пожарникари потушили пламъците, но открили в сградата овъгления труп на 49-годишният С.Н. Мъжът живеел сам. Причините за лумналия огън не са установени. Тялото е закарано в съдебна медицина – Перник за аутопсия.

Започнато е досъдебно производство

56 годишен брезничанин почина прегазен от товарен автомобил

Пътният инцидент е станал, в събота , около 21.15 ч. в центъра на гр. Брезник . Товарен автомобил ‘'Мерцедес'', шофиран от 39 - годишния Н. Д. от гр. Брезник, извършвайки маневра на заден ход, блъска и прегазва 56 - годишния Й . Б. Пострадалият мъж е транспортиран незабавно в ФСМП, гр. Брезник, където е починал.

Бащата на певицата Кати умрял в преспи и студ в Брезнишко

Възрастният мъж живеел сам е къща в Красава години наред. „Имаше доста проблеми. Дъщеря му никога не идваше да го вижда, не водеше внучката му Джулиана и той се пропи. Всеки ден ходеше пиян из селото", разказаха съседи на Найденов цитирани от БЛИЦ.

Мъж от Брезник е починал от измръзване

54-годишен мъж е починал от премръзване, съобщиха от болницата в Перник.
Трайчо Стоянов бил намерен в улична шахта в Брезник сутринта на 29 януари.

Пострадалият бил докаран в Центъра за спешна медицинска помощ и оттам прехвърлен в хирургичното отделение на пернишката болница.

Скръбна вест: На 11 декември 2010 е починал поетът Петко Асенов,

Тази тъжна новина ни изпрати наш читател. По-долу публикуваме писмото до екипа на сайта.

Семейство от София загина при катастрофа в Брезник

Възрастно семейство от София загина при челен удар между два автомобила на пътя между брезнишките села Кушарево и Станьовци. Катастрофата е станала снощи на пътя, свързващ двете села Кушарево и Станьовци, община Брезник.
Разпространи съдържание