Loading

Образование

Конкурсът за най-оригинална мартеница и мартенски сувенир завърши успешно

Проведеният в периода 20.02 – 17.03.2014 г. първи конкурс за „Най-оригиална мартеница и мартенски сувенир“ се радва на широк интерес сред местната общественост.

"Сърца и Бъклици" в Читалище "Просвещение 1870" , гр. Брезник на 09 и 11 февруари

На 09.02.2013 от 13 ч. и на 11.02.2013 г. от 16 ч., ще се проведат занимания с вълна , темата е " Сърца и Бъклици " , такса 5 лв, зала - входът за библиотеката. Вскеки участник ще представи изделието си в изложба в читалището , послучай Св.Валентин и Трифон Зарезан.

До скоро !

Поздрави , Диана Ангелова

Общината разпродава животните на ПГСС Никола Вапцаров

Със заповед на кмета на общината е обявена процедура за търг за разпродажба на 16 телета и овце, отглеждани от ПГСС Никола Вапцаров. Ето и текста на цялата заповед:

ЗАПОВЕД № 441 гр.Брезник, 04.05.2012 год.

Отвориха офертите за ремонта на СОУ "Васил Левски" гр. Брезник

На 3ти Май комисия отвори предложенията на дружествата участващи в търга за ремонта на училището. В протокола подробно е описано съдържанието на всяко предложение, констатираните несъответствия и съответно препоръки(където е възмомжно) към фирмите. До 10ти Май участниците трябва да предоставят и останлите документи и други предписания дадени им от комисията.

Деца ще рисуват на тема "Не на цигарите!"

Екскурзия до Рим е голямата награда за победителя в конкурса за детска рисунка срещу тютюнопушенето. Това съобщиха от Регионалната здравна инспекция в Перник. Щастливецът ще се наслаждава на Вечния град заедно с един от родителите си в продължение на седмица.

ПГСС "Никола Вапцаров" се включи в кампанията "Общата селскостопанска политика за младите"

ПГСС"Н.Вапцаров е една от 14-те професионални гимназии към МЗХ, избрани да участват в информационно-комуникационната кампания "Общата селскостопанска политика за младите".

СОУ "Васил Левски" град Брезник на 65 години

Брезнинчани празнуваха 65-годишнина от създаването на СОУ "Васил Левски" с празнична програма в центъра на площада, предаде репортер на zaPernik.com. На празника присъстваха народният представител от ГЕРБ Петър Петров, кметът на Брезник Христо Миленков, директори на училища и много млади и стари брезнинчани, преминали през школата на 65-годишното училище.

Честит първи учебен ден

Честит първи учебен ден на първолаците, на учениците, на учителите и родителите! Желаем крепко здраве, творчески и учебни успехи!

Училищата в брезник

Докъде стигна подготовката на новата учебна година?

Училища и учители в град Брезник

1. ПГСС "Никола Й. Вапцаров"
2. СОУ "Васил Левски"
3. ОУ "Христо Смирненски", с. Ноевци

Списък с преподаватели от Брезник

Детски пленер по живопис в Брезник и Трън

Пленерът се проведе в училищата "Васил Левски" в Брезник и "Гео Милев" в Трън. Директорите и учителите бяха много отзивчиви и позитивно настроени. Благодарности за добрата организация на часовете заслужава Наталия Кандъкова от организацията Surya.

Разпространи съдържание