Loading

Мнения

Колко струва златото се питат в Трън

Утре 03.08.2016 г. група наши съграждани (трънчани) водени от вечният човешки стремеж към познанието ще посетят гр.Панагюрище по покана на фирма, заявила инвеститорски интерес в община Трън. Този инвеститорски интерес се състои в добив на златна руда по открит способ с всичките последствия върху околната среда от това.

Лайвнюз ще разговарят с брезничанка за протестите в Украина

Очаквайте разговор за падането от власт на ГЕРБ с бившата депутатка от „Атака“, днес от 12.00 часа, а от 17.00 часа гост на Livenews ще бъде брезничанката Анастасия Стоилова. Анастасия Стоилова e студентка по украинистика в СУ "Св. Климент Охридски", член на Сдружението на украинските организации в България. С нея ще говорят за протестите в Украйна.

Водят ХЕИ в басеините на Поделението в Брезник

До ХЕИ Перник. Господa инспектори, моля дa бъде упрaжнен някaкъв контрол върху упрaвителя нa бaсейнa в бившето поделение в гр. Брезник. Вчерa бях нa бaсейнa със синa ми, но бях ужaсно рaзочaровaнa от мръсотиятa, конските мухи и ужaснaтa миризмa от съседния крaвaрник.

За чисто Граово и Зелените пращат решението на РИОСВ за златото в съда

Одобреното инвестиционно предложение за добив на злато край Брезник, отива в съда.

Становище на "Трейс Рисорсиз" ЕООД относно протест срещу реализация на проект за добив и преработка на златосъдържащи руди от

„Трейс Рисорсиз“ ЕООД би желал да представи позицията си по повод проведения протест na 26.02.2013 г. пред РИОСВ гр. Перник.

Демонстрация в подкрепа на проекта за добив на златосъдържащи руди

Мирна демонстрация в подкрепа на проекта за добив на златосъдържащи руди в гр. Брезник ще се проведе днес 26.02.2013 г., вторник от 10:00 ч. пред читалище "Просвещение 1870" в гр. Брезник.

Становище срещу разработване на златно находище Брезник

СТАНОВИЩЕ изготвено от инж. Огнян Кованджийски, инж. Анастас Андреев, Констанстин Дичев, д-р. инж. Данчо Йорданов, д-р. инж. Христо Христов

Да опазим Брезник от добива на злато

Брезник е град в Западна България. Той е известен със своята местност "Бърдото", откъдето могат да се видят красиви природни гледки, множество язовири, разстлани в околията му и дивата природа, чудесна за пикник. Сгушено между борови дръвчета и буйни храсти се намира най - голямото богатство на града, заради което Брезник събира посетители от цяла България - минералния извор "Желязна вода".

Благодарност към екипите, участвали в гасенето на пожара в Гигинци изрази Цветелина Алексиева

Благодарност към екипите, участвали в гасенето на пожара в Гигинци за проявения професионализъм и умения, изрази нашата зрителка Цветелина Алексиева. Като реагираха адекватно и навреме, екипите спасиха семейството ми, къщата, животните и пасището, каза Алексиева. Пожарът между брезнишките села Гигинци и Непразненци вече е овладян, информира началникът сектор към Областно управление По

Въпросът с анонимните коментари бе разискван и на заседание на ОбС Брезник

Като последна точка и решение в същото заседание за издаването на пилотен брой на вестник "Брезнишки вестник" общинските съветници в двадесет и трета точка са обсъждали:  Декларация от ОбС относно сайта за Брезник с Решение № 37 и на основание чл. 21 ал. 1 т. 23 и ал.

Брезнишки вестник ще издава общината

На едно от последните си заседания на 20ти Декември 2011 Общински съвет Брезник реши в двадесет и втора точка:

Издаване на пилотен брой на вестник „Брезнишки вестник” с Решение No:36 nа основание чл. 21 ал. 1 т. 23 и ал. 2 от ЗМСМА, Общински съвет Брезник:

Весела Коледа и Честито Рождество Христово

На този семеен и християнски празник се обръщаме към Вас читателите на www.BreznikOnline.com . Приемете пожеланията ни с мъдрост, размисъл и вяра във Вас и хората около Вас!

Желаем Ви най-искрено здраве, щастие, вълшебни моменти и сбъднати мечти! Макар и тривиално, това са едни от най-големите ценности в живота на хората през всичките времена!

Савев вдигнал двойно заплатите на служителите си в Брезник

За това информира http://www.afera.bg в публикация със заглавие Премиерски заплати в ЮЗДП Благоевград. Корупция или злоупотреба? По-долу поместваме без изменения цялата статия. 

В отовор на коментар

 

Подзаглавието на сайта е "Град Брезник - сайт на жителите на град Брезник", а същата идея е и на останалите сайтове в региона. Не съм съгласен с всичко написано по-горе, но няма да влизам в подробонсти. Политиката не е всичко в Брезник и околните села и месности, макар да е особено важна и гореща тема. От различни хора получавам мнения за сайта, някои го определят като новинарски, като клюкарски и всякакви други категории.

Разпространи съдържание