Loading

Спорт

Турнир по волейбол организираха младежите от ГЕРБ в Брезник

Той ще се проведе утре – 12 октомври. Състезанието е по повод Духовния празник на града – Петковден.

Стартът на турнира ще бъде даден в 10 ч. в залата на стадион „Чорни“ в града.  В него ще участват младежи от общините Перник, Брезник, Ковачевци, Трън и Радомир.

Ветераните на ЦСКА са на път да се превърнат в най-желаните гости в брезнишката община

Ветераните на ЦСКА са на път да се превърнат в най-желаните гости в брезнишката община след като отговориха положително на поканата на представители на брезнишкия "Чорни" и се съгласиха да играят следващата събота мач срещу местния "Чорни" като част от програмата на местния събор Видовден.Единственото искане на столичните футболисти е било да им се осигури транспорт и ще е голям срам за брезн

Светослав Гоцев изтормози френските волейболисти на Световната лиг

Брезнишкият волейболист Светослав Гоцев изтормози френските волейболисти с флот-сервис при победата на националния ни отбор с 3:2 в първия мач от тазгодишното издание на Световната лига. В решителния гейм ръката му не трепна, при изпълнението на седем поредни сервиса, след които нашите поведоха с 6:0.

Нова поливна система ще напоява тревата на стадион „Чорни” в Брезник.

С проекта общината кандидатства пред Местната инициативна група. Стойността на новото съоръжение е 100 000 лв, съобщи кметът на Брезник Васил Узунов.

Системата ще се намира под тревата. Тя ще е автоматизирана и ще се задейства сама. Освен това ще бъдат монтирани нови помпи и специални резервоари.

"Чорни" - Маниш" 2:2

В мрачния неделен след обед двата отбора играха под почти непрекъснат дъжд, вкараха си четири гола и доставиха доста емоции на малкото зрители на стадиона в Брезник. Домакините откриха резултата в 29-та минута с гол на Николай Ангелов от дузпа, но след шест минути гостите изравниха резултата чрез Веско Георгиев.

"Чорни" падна от "Балкан" с човек повече

Отборът на „Чорни“ стартира на своя стадион в Брезник със загуба от гостуващия отбор на „Балкан“(Банище), въпреки че игра през цялото второ полувреме с човек повече.

"Брезнишките" профита завършиха наравно

Професоналистите без договор, които продължават лагера си в Брезник, изиграха единствената си контролна среща, която се предвижда по време на подготовката им. Първоначалният вариант беше мачът да е в Брезник, но лошият терен накара футболистите да предпочетат да пътуват до Сливница, където срещнаха тима на „Сливнишки герой".

Лош терен пропъди футболистите от Брезник

Те не харесват терена, която явно не беше поливан преди началото на техните занимания и са предпочели да играят в Сливница. Там те ще се срещнат с отбора на изпадналия от „Б" група „Сливнишки герой" и затова няма да играят единствената си контрола на стадиона в града - съобщи администраторът на отбора Румен Танев, цитиран от pernikmedia.net.

Футболисти без договори на лагер в Брезник

Старши-треньор на отбора е Румен Стоянов, който води формацията и миналата година, а администратор е бившият администратор на „Миньор" Румен Танев. Те ще се опитат да впечатлят с умения евентуални мениджъри. Организатор на лагера е асоциацията на професионалните футболисти.

Най-големият увеселителен парк в региона е готов за жегите

Преди седмица отвори врати Аквапаркът в Конска. С трите си басеина, пързалки, барове за освежителни напитки както и другите развлечения FunSport е най-големият развлекателен и спортен център. В AQUAPARK KONZA ще откриете различни водни пързалки, джакузи за 26 човека (90 см. дълбочина), голям басейн с дълбочина от 130 до 150см. А за малките - два детски басейна (дълбочина 80 см.

Профи-футболисти на лагер в Брезник

Лагер на професионалните футболисти, които са останали без договори ще се проведе това лято в Брезник - съобщи секретарят на аматьорската лига и председател на ОС на БФС Александър Шатровски. Футболисти от цялата страна ще се съберат между 4-ти и 13-ти юли. Лагерът е традиционен в Западна Европа , а от няколко години се провежда и в България.

Слави Гоцев почна с националите

Към подготовката  на националния отбор по волейбол вече се включи брезнишкият национал  от Пирин Балканстрой (Разлог) Светослав Гоцев заедно със съотборниците си Костадин Гаджанов и Добромир Димитро

Разпространи съдържание