Loading

Възрастни

"Сърца и Бъклици" в Читалище "Просвещение 1870" , гр. Брезник на 09 и 11 февруари

На 09.02.2013 от 13 ч. и на 11.02.2013 г. от 16 ч., ще се проведат занимания с вълна , темата е " Сърца и Бъклици " , такса 5 лв, зала - входът за библиотеката. Вскеки участник ще представи изделието си в изложба в читалището , послучай Св.Валентин и Трифон Зарезан.

До скоро !

Поздрави , Диана Ангелова

100- годишен юбилей празнува днес Радка Йонева от село Гигинци

Жената е отгледала три дъщери, четирима внуци, 6 правнуци и едно праправнуче, което е вече на 3 години. За да я поздравят за рождения й ден, първи дойдоха кметът на Гигинци Цана Сандова и съседи и приятели на столетницата. Въпреки преклонната си възраст, баба Рада все още е дейна, проблемът е, че не е добре със слуха.

Клубът на пенсионерите празнува рождени дни

Над 50 души се събраха за да отпразнуват рождените дни на трима членове на клуба на пенсионерите в Брезник вчера.

Тържеството се състоя в брезнишкия клуб, а председателката на клуба Таня Лумбарова поздрави рождениците и им връчи по един карамфил и грамота.

Невероятно представление децата от ЦДГ Брезичка, Брезник (видео)

Един огромен салон се напълни с видни общественици, бизнесмени и много дечица. Имаше джаз концерт, аукцион с благотворителна цел, голяма кутия за спонсорство. Организатор е "Асоциация София". Ето и част от представлението-концерт:

Брезничани остават без социални грижи

Здравейте, казвам се Петрана Михайлова и съм Общински съветник в Общински съвет Брезник. Много моля да публикувате нашето становище с цел да подпомогнете нашата благородна кауза, с която целим само запазването на социалните права на нашите съграждани от общината. Надявам се, че ще получим Вашето съдействие!
                                         

Общинският съвет в Брезник се събра на 23 юли 2009, в 10.30 часа за редовно заседание.

Общинският съвет в Брезник се събра в 10.30 часа за редовно заседание. Това съобщиха от офиса на ОбС, предаде Фокус. В дневния ред са залегнали 7 точки. Съветниците ще изслушат информация за подготовката на учебната 2009/2010 учебна година в трите общински училища- СОУ „Васил Левски", професионалната гимназия по селско стопанство „Н. Й.

Брезник - събор

 

Брезник - Частен случай

Мая Димитрова от Частен случай - репортаж от град Брезник:

Разпространи съдържание