Loading

Блог Мила

19-годишният кмет на Долна Секирна положи клетва

 

19-годишният кмет на село Долна Секирна Лъчезар Лазов положи клетва. Пред общинските съветници, кметове, кметски наместници и граждани най-младият управник в историята на област Перник и страната подписа клетвения листи тържествено обеща, че ще работи само и единствено за благото на хората. Той все още не може да встъпи в длъжност, тъй като процедурата по приемането и предаването на документацията се бави. Причината е, че общинските чиновници, от които зависи това, са излезли в отпуск. Много вероятно церемонията ще се състои в началото на идната седмица, но е много вероятно Лъчо да седне на кметския стол още утре. “Вълнувам се, защото не зная какво

Кандидатите на БСП и НДСВ на балотаж за кметския пост в Долна Секирна

На балотаж отиват идната събота кандидатите за кмет на брезнишкото кметство Долна Секирна Лъчезр Лазов от БСП и Снежана Илиева от НДСВ. Днешният изборен ден приключи в 19 часа и премина спокойно, обяви председателят на общинската избирателна комисия Венета Петрова.

Град като орех валя в Брезник

Градушка с големина на орех валя в продължение на двайсетина минути в Брезник в сряда следобед. Бурен вятър, придружен от пороен дъжд е връхлетял града. Ледените зърна са съсипали овошки и зеленчукови градини. 40% от зеленчуковите насаждения са унищожени.

Разпространи съдържание