Loading

язовир Красава

Заповядайте на обновения и зарибен язовир „Красава" сред красивата природа на отдих и почивка.

Язовирът се зарибява всяка седмица. Ежеседмично в язовира се пуска шаран, канален сом, пъстърва и бял амур. Язовирът се обитава от трофейни екземпляри европейски сом, бял амур и шаран, който достигат над 10 килограма.

Регламентът на язовира е следният: Осем лева за една въдица до 12 часа, 10 лева за 24 часа. Имате право да вземете три броя риби до 4 килограма на въдица, трофейните над 4 килограма се връщат.

Язовирът се намира на около 8 километра от гр. Брезник, Пернишка област и е в пределите на село Красава. До язовирът може да се стигне лесно и удобно. От София до Брезник може да пътувате през Перник или Божурище. Щом стигнете площада в Брезник, е необходимо да завиете надясно покрай пощата в посока болницата. След това се движите само направо докато не стигнете село Красава. На влизане в селото от лявата страна има също язовир, който обаче е забранена вододайна зона. Той е забранен за риболов и затова продължавате направо. След един километър пътят се разклонява , вие трябва да завиете надясно , следвайки табелата с надпис Брусник. Този път, ремонтиран и обновен, ще ви доведе непосредствено до язовира за вашият успешен риболов и пълноценна почивка. За удобство на риболовците са монтирани шатри с пейки и маси. Асфалтовият път води до самия язовир, което го прави удобен за риболов и при лошо време. 

За повече информация:

Тел 0893 30 63 63
Търсете Емил!
НАСЛУКА!

eeee mn riba

eeee mn riba

Красава

Хубав си е язовира. Когато не беше арендован беше още по добър! Държеше много риба.

manekeno i ribata sa 1 kam 1

manekeno i ribata sa 1 kam 1 nema li kogo da snimste ta to4no toq ....

niama nishto tam ne xodete

niama nishto tam ne xodete

krasava

taa godina nekoi xodili na riba tam. ima li smisal.

krasava

taa godina nekoi xodili na riba tam. ima li smisal.

----------------

---------------------------------------

язовиpа

Не си губете времето и парите да ходите на тази плупава локва,освен ако не сте мазохисти и ви е хубаво да ви е гадно и да сте прецакани.Пьрво риба НЯМА, второ е пълно с раци които гонят трите нещастни каракудки, трето ви взимат парите за някаква мизерия и чевърто ако го намерите от първия път по техните указания ще сте най-големия щастливец. Предстои ви лутане из Пернишки окръг и 20-30 грешни км. Тесен разбит път и хиляди месни състезатели с Голфове разбира се които гордо се юркат с 200 с бараките си и кой знае на колко ракий. " Общо взето е екстра." НА СЛУКА и приятно прекарване.

qz. krasava

az bqh na 11.07.2013 i sim mnogo dovolen vqrno malko se zagubihme po bairite no ne sijelqvame riba ima6e i ni be6e mnogo hubavo struvasi hodeneto.