Loading

Васил Узунов е новият кмет на Брезник

Независимият кандидат Васил Узунов печели кметските избори в Брезник според неофициална информация. Той е получил около 1000 гласа повече от опонента си от ГЕРБ Димитър Димитров. Узунов е първият кмет на общината след 1990 г. , който не е свързан с БСП. Той обаче ще управлява с шарен общински съвет, в който ще има само двама съветници.

Най-добре е тези, които са

Най-добре е тези, които са свързани с кражбите и далаверите на Лазаров и компания на апетитните постове, сами да си подадат оставките и да не чакат разследване и излагация. Идете си мирно и тихо и си спестете униженията от позорни разкрития.

ЧЕСТИТО, КМЕТЕ И ОТ Н.ХАН !

ЧЕСТИТО, КМЕТЕ И ОТ Н.ХАН ! ПОЖЕЛАВАМЕ МНОГО УСПЕШЕН МАНДАТ. С.К.В

Измамените камилчета са точно

Измамените камилчета са точно 559.

Някои хора много ме

Някои хора много ме разсмиват. Да не мислите, че някои са седнали да си измислят разни неща само и само да опетнят името на отлично работещите институции в Брезник. Ами добре, дайте да се покаем и да върнем Лазаров и Миленков, защото се скъсаха от денонощен изнурителен труд в полза на града ни. Направили били нещо, кибиците също правят нещо, частните предприемачи също подобриха облика на Брезник като направиха много за фирмите си. Светът върви като непрекъснато се прави нещо и е вън от всякаква логика само тук нищо да не се прави, просто няма начин. ВЪПРОСЪТ Е: ДАЛИ НАИСТИНА Е КРАДЕНО И КОЛКО???

Коментарът с

Коментарът с "предупреждението" относно анонимността ми прозвуча като заплаха. Уважаемата госпожа поглеждала ли е друг регионален сайт за да види какво значи "помия и оплюване" и защо не си напише името като е толкова сигурна, че ни прави услуга, като ни заплашва. Коментарите в сайтовете не се приемат от съда за доказателства, особено, когато са анонимни. Компютърът е умна машина, но всеки би могъл да се добере до някоя от милионите такива и да напише, каквото му хрумне – иди после доказвай кой го е писал и дали не е злоупотребено с чужд компютър. Има по-надежден начин да се установи кой лъже и кой злоупотребява със служебно положение и чужди средства - нарича се финансова ревизия. Всеки нов ръководител, когато приема отговорен, ръководен пост би трябвало да изиска такава ревизия/одит/ за да се знае откъде започва и на каква база стъпва. Дали е вярно, че от ОЛАФ се занимават с господата Лазаров и Миленков би трябвало да провери новият кмет, предполагам, че не е толкова трудно, защото европейските институции работят демократично и прозрачно. А дали ще сменя екипът, с който работи кметството и общината, ще си реши господин Узунов. Ние тук може да си говорим с догадки, но има си начини всичко да се провери и докаже. На новия кмет е гласувано доверието от болшинството избиратели и всичко в крайна сметка е в негови ръце на този етап. Желая му успех и мъдри решения по отношение на екипа, с който ще работи.

Много ви моля не слагайте

Много ви моля не слагайте всички под общ знаменател, защото не "всички", които пишат тук, в този сайт обиждат или "изливат помия"- цитирам ви.Хората казват,каквото мислят, пишат за нещата, които ги вълнуват па макар и анонимно. А вие всъщност, защо не си написахте името, а също останахте АНОНИМНА? Желая хубав ден!

Никой не оспорва ценза на

Никой не оспорва ценза на някои хора в общината.Обаче тяхното време просто изтече да са там. Стига толкова. Нали искахме промяна. Е как ще стане това, ако старите муцуни са там? Нов кмет, нов екип ,нов начин на управление. После ще дойде времето и да се съгражда , да се откриват нови работни места, за да пребъде Брезник!

хаха

хаха

Я ВСИЧКИ ДА ОСТАНАТ И ДА СИ

Я ВСИЧКИ ДА ОСТАНАТ И ДА СИ ДОЙДЕ лазаров

Какво е направила П стакова и

Какво е направила П стакова и София и те си заслужават местата.Моето мнение е метла за всички стари муцуни а не някои да се спотайват пак и пак и пак