Loading

Децата от ОУ "Христо Смирненски" подариха празник на Ноевци

Коледното тържество на местното училище ОУ "Христо Смирненски" се превърна в истински празник за Ноевци и околните села. На 23 декември чудесно отопленият салон на читалището се напълни с желаещи да видят какво са им приготвили децата и не останаха разочаровани. В празничната програма се включиха всички: от децата в детската градина, до най-големите ученици. Всички се стараха да се представят добре пред родители, близки и зрители  и дадоха най-доброто от себе си, за което бяха наградени и с много аплодисменти. Учениците показаха, че за качествените изпълнения не е нужно голямо училище - просто желание и работа, както от тяхна страна, така и на техните преподаватели.

Корупцията си е корупция

Корупцията си е корупция независимо дали става дума за Ноевци, Брезник, Перник, София или Каспичан. Навсякъде си има мошеници и свестни хора. Към първите трябва да се проявява нетърпимост без да важат други съображения. Направихте много интересен материал, който заслужава да влезе като тема в централна медия. Поздравления за активната гражданска позиция и свободни тълкувания.

Взимайте си БОЛНИЧНИ и си

Взимайте си БОЛНИЧНИ и си пазете здравето, вие сте ценна за нас!

Коя госпожа трябва да се

Коя госпожа трябва да се засрами? Тази която казва истината и пострада сериозно за това или тази, която е причина за нередовните програми, нередовни учебни занятия, нередовни дипломи, нередовни учебни години, нередовна документация и още много други нередности. Докога ще си затваряме очите и ще прехвърляме греховете от болната на здравата глава бе хора заради криворазбран местен патриотизъм и сметки кой на кого е човек? Решението е много просто и ще спаси училището от още позор. Виновните да последват примера на Василеви и да не карат повече децата да поемат негативите на предишното управление. Учениците да спрат да бъдат употребявани и настройвани за целите на този или онзи учител и да се занимават само с това, за което са изпратени в училище - да учат и се възпитават, а не да се занимават с клюки. Има си закони, които явно са били нарушени. Василеви се спасиха може би донякъде от срама като се оттеглиха навреме, ако има и други виновни да направят същото в името на доброто на учениците, училището и селата, от които са тези ученици. Да се спре този резил. Математичката щом 3 години се бори и накара бившето директорско семейство да си замине, няма сега да се откаже. Никой не посмя да излезе и да каже, че обвиненията и са лъжа. Сигурно щеше да бъде по-правилно от нейна страна да ги отправи към контролните органи, но тя обясни ясно мотивите си. Какъв е този театър в училището пред очите на децата? Идват роднини, заплашват се, на учителки им прилошава, обвиняват се едни други в откаченост, поставят си диагнози и т.н.. Дръжте се достойно и ако сте наистина виновни, отговорни и мислите не само за себе си идете си без разни унизителни съдебни процеси, които ще поставят на карта оцеляването на училището дори и да имате не кмет, а Господ зад гърба си.

епа требва да се съдат иначе

епа требва да се съдат иначе че се изпотепат

сино и и търсил с един друг

сино и и търсил с един друг як тая по физическо ама я скрили

кое момче

кое момче

не е бърза помош а момчетои

не е бърза помош а момчетои

станало и лошо и идвала бърза

станало и лошо и идвала бърза помощ у училището

не е хубаво за училището да

не е хубаво за училището да се раздува тая работа по съдилища

разбрах че май щела да ги

разбрах че май щела да ги даде на съд и да напуска