Loading

Ваньо Добринов е кандидатът на БСП в Брезник

БСП в Брезник излъчи своя кандидат на конференция, продължила над четири часа в събота в салона на местното читалище „Просвещение". Още на първи тур единият от тримата кандидати, Ваньо Добринов, спечели повече от 50 процента от гласовете и стана кандидат-кметът на социалистите. Той е управител на фирма „Брезина 2000 ООД" от 18 години, а в последния мандат е и общински съветник. След последната конференция на БСП е избран и за заместник-председател на партията. Избрана е и листа от 13 кандидати за общински съветници. Освен БСП до този момент само ГЕРБ е определил официално своя кандидат в лицето на Димитър Малинов. Спрягат се поне още пет-шест имена за мераклии за стола на градоначалника. Все още досегашният кмет Христо Миленков не е обявил ще се кандидатира ли отново.

"Тази тъпа физиономия по горе

"Тази тъпа физиономия по горе на ТУМБАЛОТО, ще я гледаме още четири години!!!!!!! ХА ХА ХА!!!'- ТУМБАЛОТО УПРАВЛЯВА ОБЩИНАТА И РАБОТИ ЗА СЛЕДВАЩИЯТ МАНДАТ. ВАСЕТО ЩЕ ДУХА СУПАТА НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!

Провалите и себичния характер

Провалите и себичния характер на кмета на Брезник Христо Миленков са на път да го изритат от кметския кабинет. Към днешна дата Миленков все още не смее да се кандидатира за изборите, знаейки в какво състояние оставя община Брезник и какво го чака занадпред. Затова кмета на града е казвал пред свои приятели, че имал здравословни проблеми и най-вероятно няма да играе за кметския стол.
Един от последните му провали е свързан с проекта за ремонт на читалищата в Брезник и село Ноевци. През 2010 г. реализира проект за ремонт на читалищата в Брезник и Ноевци. Заради изключително лошото изпълнение от строителите, общината е глобена със 186 000 лв от Разплащателната агенция. Глобата е за сметка на бъдещия общински бюджет. Брезничани и ноевчани говорят, че на трите етапа на този търг - консултант, изпълнител и строителен надзор - е участвал инкогнито Радинчо Александров - основен доставчик на горива за общински обекти в Брезник и Борис Захариев - бивш комсомолски секретар.

Миленков трудно би получил подкрепа и от червените в града, след като и до ден днешен ги нарича "комунистите" и "каменни глави". От централата на БСП са му предлагали партньорство на изборите, но Миленков се е увъртал. Това разбуни "каменните глави" от Брезник, които трудно биха се съгласили да подкрепят човек, който в очите им ги унижава.

В Брезник кмета Миленков го знаят като човек, който обича само собствени идеи (дори гениална идея, изразена от друг човек е нищо, щом не е експонирана от него). Кметът е популярен и като човек, който не е свършил нищо особено там, където е ръководел. Инертен в икономическите дейности. Христо Миленков преследва предимно малки проекти (градска тоалетна, тротоари, осветление на обществени сгради и т.н.), чиито снимки колекционира в албум и ги демонстрира пред всеки. Способен на дълги празнословия.

При последното идване на премиера Бойко Борисов, при откриването на реновираната отсечка Перник - Брезник Миленков буквално удуши премиера с празнословия и покани да го посети в кабинета му. Това стана по време на водосвет, като дюдюкането на Миленков се чуваше през цялото време на микрофона върху словото на поповете. Дори забележката, направена от Росица Янакиева не му помогна да запази доброто поведение на трибуната.

През 2003 г. Христо Миленков печели местните избори с активното съдействие на Васил Попов -"Американеца", чието досие на бивш агент на 6-ти отдел /политическата милиция/ на ДС беше публикувано в медиите. Назначава го за зам. кмет по икономически дейности, но го уволнява след около половин година.Чрез управлението си прави всичко възможно да изолира БСП.

Христо Димитров Миленков е бивш първи секретар на БКП в Брезник. След 1990 г се амбицира да се противопостави на ортодоксалните комунисти. Възприема курс към социалдемократическите идеи на БСД на Ал. Томов, заедно с Георги Лазаров (сегашен зам.кмет) и техни съмишленици. БСП го смята за "ПРЕДАТЕЛ" И " РЕНЕГАТ".

МНОГО ТОЧЕН АНАЛИЗ НА ПОВЕДЕНИЕ, УПРАВЛЕНИЕ И ИЗНАСЯНЕ НА ДАННИ, ИМЕНА И ФАКТИ!!!!
Тази тъпа физиономия по горе на ТУМБАЛОТО, ще я гледаме още четири години!!!!!!! ХА ХА ХА!!!

До кога че го гледаме тоя

До кога че го гледаме тоя мошеник

До кога ще седи статията

До кога ще седи статията "Ваньо Добринов е кандидатът на БСП в Брезник". Изборите минаха!

А,сакън !Без такива

А,сакън !Без такива обвинения! Коментирайте колкото си искате.Въпросът е дали ще се пишат такива неща ,ако не беше анонимно? Така и баба знае.....

Това цензура ли е???

Това цензура ли е???

Е,тогава пиши си и

Е,тогава пиши си и коментирай за кандидат- кмета на твоя град/село/! Ние ще се оправим!Не ни мисли чак толкова!

Сега се чудите коя съм и

Сега се чудите коя съм и говорите за новаторство, но аз наистина така се казвам и не е задължително да съм от Брезник. Или може би само хора от града могат да пишат коментари?

Ах,Елеонора!Почти повярвахме

Ах,Елеонора!Почти повярвахме на желанието ти да разчупиш шаблона и да излезеш чрез новаторски прийоми от анонимност! Ах,Елеонора!

Удивена съм! Вие, който и да

Удивена съм! Вие, който и да сте, направо учебник може да издадете. След като сте толкова запознати с дейността на Миленков, та чак и личностна характеристика сте му направили, защо не поставихте името си? Този "научен труд" заслужава да има автор....или не е достоверно това, което прочетохме? А може би ви е страх от нещо...? С поздрав:Елеонора