Loading

Опровержение от учителите и служителите в ОУ „Христо Смирненски" село Ноевци

Ние учителите и служителите от ОУ „Христо Смирненски” изразяваме силното си възмущение от публикуваната статия в сайта „За Перник”, чрез която всячески се оронва престижа на училището ни. Чрез въпросната статия се поставя под въпрос компетентността на директора, както и нашата собствена.Ние изцяло се дистанцираме от информацията изнесена в сайта, която не отговаря на ... още [Новини от iPernik]

И ОЩЕ................. 29

И ОЩЕ.................

29 септември 2014 | Кольо
Оценка:
1
(
1
гласа)

Аз съм Кольо, с дублетна форма Колю, друга дублетна Кал, друга - Глина
Знам още дублетни форми на вашето "надслов", още - "даскалско буквоядство", също - "директорска дри. ня", "ноевско ако", "брезнишко осир. не", "иренина свинщина", "асеново нахалство", "учителска наглост", "селска неграмотност"...
Мога още дублетни да ви кажа.
Защо не се извините бе, даскалиииииййййй??? Па да уволните тоя, оня неграмотник, който ви омазва така. Срамота!!! Тръгнали с "дублетни форми" да се оправдават, та да им излизат още гафове. Просто простотия и селяндурщина до козирката. Айде чао! Ограмотявайте и образовайте горките деца.

29 септември 2014 | ???????????????
Оценка:
1
(
1
гласа)

Браво на Кольо с многото дублетни форми и на спеца! Чудя се, защо като учениците грешат се наказват с ниски оценки, а като даскалите сгафят започват да се оправдават с дублетни форми и други щуротии. А към Кольо бих добавил и "селяндурско лайно". Възмутен съм, че смешните даскалици са тръгнали пак да ни набиват канчето. И да е вярно това с дублетната форма, я се вижте какво мазало сте направили в другата грамота. Безобразие!!!

29 септември 2014 | Защо?
Оценка:
1
(
1
гласа)

А защо тази Десислава си пише хубавото българско име на латиница в български сайт. Нали трябва да държим на българщината и родната азбука, патриотизма и т. н. Явно е учителка щом защитава тази кауза при наличие и на други грешки в тези грамоти, а не си прави труд да пише на родния си език.

29 септември 2014 | Desislava
Оценка:
-1
(
1
гласа)

Името мога си изпиша и на китайски, мога да го изпиша с интервали между буквите и т. н., аз го преценявам, защото то се използва като псевдоним в този случай. А "Защо? ", Вие май си нямате име, което е доста по-лошо. Няма как нещо безименно да прави забележки за това!!!
Чета си отново коментара по-горе и никъде не виждам да защитавам някого и не разбирам защо е това плюене, но явно всеки тълкува написаното както си иска. Освен това, ако говорим за професионални грешки, мисля че всеки трябва да си даде сметка, че не е застрахован, никой не е безсмъртен, всички сме хора и всички грешим. По тази логика, всеки човек, чиято професия е свързана с шофиране, е за убиване, ако му напишат акт на пътя?! Може въпросната жена да е много лоша. Не знам. Отново повтарям, че не познавам лицата, за които става дума и не защитавам никого. Аз съм човек и аз греша. И вие сте хора. И вие грешите. Или може би не?! До тук приключвам със безсмислените спорове.

29 септември 2014 | Защо?
Оценка:
1
(
1
гласа)

А пък аз ще си пиша под какъвто искам псевдоним, защото регламента на сайта е такъв - важното е, че пиша с български букви, а не на методиевица или друга тинейджърска простотия, която е гавра с родния език. А що се отнася до горния смислен по моему спор бих добавил, че ако беше само дублетната форма ще се съглася с Десислава. Тук обаче явно има доста грешки, а съм чел и предишните публикации за въпросната директорка и не мисля, че да черпиш предварително за конкурс, който още не е обявен е невинна грешка, а умишлена измама с гадна, долна, користна цел и висша форма на корупция. Въобще тази госпожа не трябваше да участва по-нататък в истинския конкурс, да не говорим, че сама си е написала опровержението и заставила колегите си да подпишат, което пък е поредният и непростим грях. Така бедните и колеги изпраха пешкира и бяха уличени, че са неграмотни. Знам какви ги върши Коконова и няма смисъл пак да се защитава тази Ирена. Не става въпрос за добър или лош човек, а за тълкуване на факти.

Днес, 30 септември 2014 | Няма такова РИО
Оценка:
1
(
1
гласа)

Няма такова РИО, като пернишкото и няма такава началничка, като Коконова!!!!!
"Защо? ", ти сериозно ли се хвана, че "Десислава не познава лицата, за които става дума и не защитава никого". МНОГО ДОБРЕ СИ ГИ ПОЗНАВА И ИМ Е ЛИЧЕН АДВОКАТ, ДА НЕ КАЖА, ЧЕ Е САМИТЕ ТЕЗИ ЛИЦА. БОЖЕ!!!!! ДО КАКВИ ИЗОПАЧЕНИЯ СТИГНА ТАЗИ ПРОСТОВАТА ИРЕНА, СОФРА, ПАЧА ИЛИ НЕ ЗНАМ КАКВО СИ. "ПАЗИ, БОЖЕ, СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА!!! ", ЧЕ КАТО СЕ ВКОПЧИ В ТОЯ КУПЕН ДИРЕКТОРСКИ ПОСТ И КАТО СИ КУПИ НАЧАЛНИЧКАТА, И КАТО СЕ ВЗЕМЕ НА СЕРИОЗНО, ЧЕ БИЛА НЯКАКВА ДИРЕКТОРКА И СЪСИПВА ВСИЧКО НАРЕД. В НОРМАЛЕН ГРАД, ПРИ ДОСТОЕН ШЕФ НА РИО ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕНА ОТ КОНКУРС, НО ТУК НИЩО НЕ Е НАРЕД. ПРИМИРЕТЕ СЕ, ЧЕ ВСИЧКО Е КОРУМПИРАНО ИЛИ СТЯГАЙТЕ КУФАРИТЕ ЗА НЯКОЯ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА, ИНАЧЕ ЩЕ СЕ СЪСИПЕТЕ ДА СЕ ЧУДИТЕ, КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОВА!!!!!

Станахме подигравка на Перник

Станахме подигравка на Перник заради тъпаците в Ноевци.
Вижте само.
"28 септември 2014 | Брезник може да се оправи
Оценка:
1
(
1
гласа)

Коментар в "сайт на жителите на град Брезник":
" ПЕРНИЧАНИН ПИСА: " защо
Изпратен от Брезничанин на Нед., 28/09/2014 - 11:31.

ПЕРНИЧАНИН ПИСА: " защо смятате, че останалите назначени от коконова директорки са грамотни и начетени - те си имат роби и службогонци, които ги слушкат и правят всичко вместо тях "

КОЙ ПИСА ТЕЗИ ГРАМОТИ??? ЕДВА ЛИ Е СОФРАТА. ОБИКНОВЕНО ДИРЕКТОРЪТ САМО ПОДПИСВА, КОЕТО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ГО ИЗВИНЯВА, ОСОБЕНО СЛЕД НЕГРАМОТНОТО ОПРОВЕРЖЕНИЕ. КОИ СА "РОБИТЕ И СЛУЖБОГОНЦИ, КОИТО Я СЛУШКАТ И ПРАВЯТ ВСИЧКО ВМЕСТО НЕЯ"???

СЕКРЕТАРКАТА ЛИ Е САМО НЕГРАМОТНАТА ИЛИ ИМА И "УЧИТЕЛИ", СЛУЧАЙНО ПОПАДНАЛИ В ТОВА ТЪПО И СКАНДАЛНО СЕЛСКО ШКОЛО, КОЕТО ИЗЛАГА ВЕЧЕ ГОДИНИ НАРЕД ОБРАЗОВАНИЕТО В БРЕЗНИШКО???

МТУ-ТО ЩЕ СЕ ЗАКРИЕ И ТОВА Е ДОБРЕ, ЗАЩОТО И ТАМ НЕ СЕ ЗАЛАГА НА ОГРАМОТЯВАНЕТО ДОРИ. НО ЗАЩО СЕ ПОДДЪРЖА ИЗКУСТВЕНО И НОЕВСКОТО УЧИЛИЩЕ, СЛЕД КАТО ИМА ТОЛКОВА НЕКОМПЕТЕНТНО РЪКОВОДСТВО И УЧИТЕЛИ???

ВСЕКИ БРЕЗНИШКИ ЖИТЕЛ ИЗДЪРЖА ЧРЕЗ ДАНЪЦИТЕ СИ ... продължава

28 септември 2014 | също ЗАПОЗНАТ
Оценка:
-1
(
1
гласа)

Чета коментарите и се възмущавам. Какво от това като преди да стане директор е работила на бензиностанция? Нещо срамно да има. Пък и толкова ли сте сигурни, че всичко това което прави го прави сама, без някой да и го налага. И откъде правоспособни учители на село. То в Брезник в училищата няма правоспособни, вие сте се заяли с Ирена. Я се огледайте малко малко ! Всичко на ред ли е например в мту-то? 9 ученика - 10 човечета персонал! ЗАЩО!

28 септември 2014 | Брезник може да се оправи
Оценка:
1
(
1
гласа)

продължение "... ВСЕКИ БРЕЗНИШКИ ЖИТЕЛ ИЗДЪРЖА ЧРЕЗ ДАНЪЦИТЕ СИ ТОВА БЕЗСМИСЛЕНО УЧИЛИЩЕ. ЕДИН АВТОБУС ДО БРЕЗНИК И ПРОБЛЕМЪТ Е РЕШЕН, МНОГО ПО-ЕВТИНО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ. БОЛНИЦАТА ЗАКРИХА, СЪДЪТ СЪЩО НАТАМ ОТИВА, А СЕ ДАВАТ ИЗЛИШНИ ПАРИ НЯКОЛКО ЧОВЕКА ДА ДАСКАЛУВАТ В ТОВА СЕЛО. АКО НЕ МОГАТ ДА СИ НАМЕРЯТ ДРУГА РАБОТА, ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ НА ОБЩИНАТА, А ТЕХЕН ЛИЧЕН.

ДЕЦАТА ОТ СЕЛАТА ЩЕ СА В ПЪТИ ПО-ДОБРЕ В БРЕЗНИК, ЗАЩОТО НЯМА ДА УЧАТ В СЛЕТИ КЛАСОВЕ И ЩЕ ПОЛУЧАТ ПО-ДОБРО ОБРАЗОВАНИЕ В ГРАДА. КАКВИ СА ТЕЗИ РОДИТЕЛИ НА СЕЛО, КОИТО СА СЪГЛАСНИ ТАКА ДА ОСАКАТЯВАТ ДЕЦАТА ИМ НЯКОЛКО НЕГРАМОТНИ ДАСКАЛА??? "

28 септември 2014 | ОЩЕ ПО-ЗАПОЗНАТ
Оценка:
1
(
1
гласа)

До "също ЗАПОЗНАТ" Няма нищо лошо, че е работила на бензиностанция, разбира се. Много по-интелигентни хора от нея работят и на по-черна работа. Тук проблемът, господине, е че госпожа Асенова е работила само 2 години като начален учител в Ноевци и Трън, след което с този оскъден учителски опит изневиделица на всички стана училищен директор при необходим за тази позиция 5-годишен учителски опит. Също така изневиделица разбрахме че е завършила висше и нейни близки твърдят, че си го е купила. Няма нужда да бистрим отново тази тема, тъй като тя в брезнишкия сайт се разискваше надълго и нашироко в продължение на много време и стотици коментари. Важното е, че нашата директорка потвърждава съмненията, че по редовен начин е станала директор с подписа и под поредните грешни документи, които са ПОЗОР ЗА ИНСТИТУЦИЯТА, КОЯТО ПРЕДСТАВЛЯВА.
Мъчно ми е за Ноевци и училището с една от най-добрите материални бази на територията на областта. Хората от това село си поддържат училището и милеят за него,

28 септември 2014 | ОЩЕ ПО-ЗАПОЗНАТ
Оценка:
1
(
1
гласа)

Хората в това село си поддържат училището и милеят за него, а Асенова буквално го съсипва с всички свои действия. И не е вярно, че няма правоспособни учители на село. Българичката и математичката бяха правоспособни, а директорката издигна лозунг "Вън Петрова и Любомирова" и изгони едната, а другата се опитва също да изгони. За сметка на това си назначи роднината и приятелка Надка, която не си предава уроците, а се занимава с глупости в нейните часове. Питайте децата, които завършиха колко уроци им е предала тази надка от Кипър по физика. След 7-ми клас миналата година учениците отидоха на изпит без да знаят нищичко по физика. Изкарали са тройки благодарение на късмет и подсказване. Събрали се братовчедите там да си рисуват тъпотии по стените, а обучението им е последна грижа. Изкарват учениците отличници, защото преправят тестовете преди да ги оценят и слагат учители-подсказвачи на изпитите. Стига сте я защитавали, защото фактите говорят, че не става за директор.

28 септември 2014 | ноевци
Оценка:
-1
(
1
гласа)

Петрова ти си за 4 -ти километър. Престани да плюваш по учителите и учениците. Като не ставаш за даскалка, си е твой проблем. Докато имахме часове по математика, физика, геометрия да не мислиш че си ни научила на нещо, говореше само за сина ти, кога нова кола си купил, кво учил и секви глупости свързани с него.... упропасти бая таланти математици, включително и мен... отдавна трябваше да си тръгнеш от училището.. смешница си

28 септември 2014 | мани бегай
Оценка:
1
(
1
гласа)

На тия неграмотните друг им е виновен. Вижте се какви ги праите па тогава обвинявайте. Деси па Петрова Чуча и незнам си кой. Те ли ви пишат неграмотщините. Та вие сами си се оплювате. Който малко му разбира пипето ви виде какви сте некадърници. Нали я нема ни Деси ни Петрова що искате от тех. Вие да не мислите че сте по-умни от некои родители. Леле сега па и сина на Петрова, щерките на Деси и те ли ви бъркат у здравето. Що като не работила Петрова сте и извадили таблата и сте ги сложили на стената и сте ги снимали да се изежите. Ако искате да знаете само по нейните работи може да се разбере че това дето работите е училище а не забавачка. А Деси е вишистка и е 10 пъти по грамотна от шивачката и тая Ети дето е като паднала от небето и е проста проста до немай каде. Айде подберете сега па чучулигата що се оплаквала по министерство некоя братовчедка с 8 клас турете. Нема начин да не сте приготвили некоя друга кръчмарка по български. Таман и децата ще са доволни.

28 септември 2014 | айдеееееее
Оценка:
1
(
1
гласа)

Рисувачките пак почнаха за ученици да се праят. Ако искате да знаете Петрова беше пич и правеше сичко да ни научи. Вие там останахте само боклуци.

28 септември 2014 | също ЗАПОЗНАТ
Оценка:
0
(
2
гласа)

Дрънкайте, драскайте, ама Асенова си е директора . Дреме и на шапката. Купила си дипломата. Знаете ли колко струва едно неверно твърдение в съда. А тука като чета половината може да ви одруса за клевети по неин адрес. Аз ви предизвиквам- ДОКАЖЕТЕ, ЧЕ АСЕНОВА СИ Е КУПИЛА ДИПЛОМАТА, АКО ВИ СТИСКА!!!!!

28 септември 2014 | да бе
Оценка:
1
(
1
гласа)

Остава да кажете, че това не е нейния подпис под тия три грамоти и уважаемата директорка на няколко неграмотни селски даскала си е грамотна, пък някой е изкарал фалшивия и подпис и я клеветил. Айде докажете, че като е учила се е и ограмотила, защото за да си даскал, още повече директор на училище ТРЯБВА ДА СИ ГРАМОТЕН. Фактите са си факти. Има ли груби правописни грешки - ИМА, а как се е сдобила с диплома си е неин проблем. Те бая ми ти високопоставени политици и управници имат какви ли не измислени дипломи. Черната Златка и тя е висшистка с профил география влязла, пък не знае посоките на картата. Това, което виждаме черно на бяло е една неграмотност, ако тя е подплатена с легална диплома е много жалко за брезнишкото и пернишкото образование. Айде не ни плашете със съд, защото, " Когато фактите заговорят и боговете мълчат"
"също ЗАПОЗНАТ", това горе подписа на Асенова ли е и има ли правописни грешки в само едното изречение - ЧУВСТВАЙ СЕ ПРЕДИЗВИКАН И ДОКАЖИ ЧЕ ЕДИН УЧИТЕЛ, КОЙТО ПРЕП

28 септември 2014 | да бе
Оценка:
1
(
1
гласа)

"също ЗАПОЗНАТ", това горе подписа на Асенова ли е и има ли правописни грешки в само едното изречение на грамотите - ЧУВСТВАЙ СЕ ПРЕДИЗВИКАН И ДОКАЖИ ЧЕ ЕДИН УЧИТЕЛ, КОЙТО ПРЕПОДАВА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И Е УЧИЛИЩЕН ДИРЕКТОР Е ГРАМОТЕН И ПОДПИСА НЕ Е НЕГОВ.

Днес, 29 септември 2014 | Desislava
Оценка:
-1
(
1
гласа)

Кратък коментар, няма да задълбавам, защото се нервирам:

"Наслов" и "надслов" са дублетни форми и са правилни и двете. Отворете един тълковен речник (не само правописен!) и вижте какво е тълкуването и синонимите на "наслов":

наслов
Значение на думата наслов

мн. наслови, (два) наслова, м. Заглавие, тема, мото.

надслов
Значение на думата надслов

м.
1. Дума или думи, поставени като наименование в началото на писмен текст или на отделни негови части; заглавие, наслов.
2. Думи или текст, поставени обикн. на надгробен паметник.

Тези, който се мислите за много компетентни и пишете сигнали с километрични словоизлияния, май излизате смешни накрая. Стегнете се и гледайте себе си, работете, напредвайте и не се занимавайте с глупости!

Днес, 29 септември 2014 | спец по БЕЛ
Оценка:
1
(
1
гласа)

Може да си изсмуквате всякакви речници от пръстите. Правилното е "надслов" и е кратка форма на значението "над словата" или "отгоре на словото". А и "педагогическия" ли е членувано правилно - в този случай "педагогическият" е определение към подлога "съвет" в изречението "Педагогическият съвет на ОУ "Христо Смирненски", село Ноевци награждава учениците от седми клас за участието им в изработването на мартеници".
Има и трета, и четвърта грешка, ако трябва да сме точни - не е препоръчително, когато "село" е включено в смисъла на единственото изречение да се съкращава, след "с. " и "Ноевци" няма интервал, залепени са точката и буква "Н".
За да не се оплитат в тези главни и малки букви, да изписват погрешно "Учениците" с главна буква и да правят разбор, е по-добре да бяха написали всичко с глави букви и пак да си акцентират върху "НАГРАЖДАВА" с удебелен шрифт и увеличен интервал между буквите.
Одобрявам критичното отношение в този случай.

Днес, 29 септември 2014 | спец по БЕЛ
Оценка:
1
(
1
гласа)

Одобрявам критичното отношение в този случай. Това все пак са учители и пишат представителни документи, а не хвърчащи листчета и лични записки. Трябва да са взискателни към правописа първо към себе си и след това към учениците. Нали имат преподавател по БЕЛ, нека ги консултира преди да връчват подобни отличия в писмена форма.

Днес, 29 септември 2014 | Кольо
Оценка:
1
(
1
гласа)

Аз съм Кольо, с дублетна форма Колю, друга дублетна Кал, друга - Глина
Знам още дублетни форми на вашето "надслов", още - "даскалско буквоядство", също - "директорска дри. ня", "ноевско ако", "брезнишко осир. не", "иренина свинщина", "асеново нахалство", "учителска наглост", "селска неграмотност"...
Мога още дублетни да ви кажа.
Защо не се извините бе, даскалиииииййййй??? Па да уволните тоя, оня неграмотник, който ви омазва така. Срамота!!! Тръгнали с "дублетни форми" да се оправдават, та да им излизат още гафове. Просто простотия и селяндурщина до козирката. Айде чао! Ограмотявайте и образовайте горките деца. "

Един от робите и

Един от робите и службогонците, който със сигурност е писал поне една от двете грамоти е богаташката на селото Васелина Димитрова. Тя организира спортния празник с идеята да изкара дъщеря си голяма велосипедистка и да и даде награда за сметка на много по-добре представилите се други деца, които не са учителски. На стената в детската беше също НАСЛОВА, значи двете на детската Ева и Асенова също не са от грамотните. Секретарката също пише такива работи и тя е неграмотна. Любомирова по български трябваше да види грешките и да им каже да ги пренапишат правилно - значи и тя е отговорна. Най-вече самата директорка си има вина за неграмотните писаници, които излизат по сайтовете, защото в крайна сметка нейния подпис стои под тях. Като цяло обаче всички явно си имат проблеми с правописа, защото опровержението е подписано от всички без една начална, а там има много повече грешки. Писна ни на всички да компроментират тези хора училището и селото, нека се знаят кои са. Има ги с подписите си под опровержението. Да се засрамят най-после и да си дават такива документи на българика за проверка.

ПЕРНИЧАНИН ПИСА: " защо

ПЕРНИЧАНИН ПИСА: " защо смятате, че останалите назначени от коконова директорки са грамотни и начетени - те си имат роби и службогонци, които ги слушкат и правят всичко вместо тях "

КОЙ ПИСА ТЕЗИ ГРАМОТИ???ЕДВА ЛИ Е СОФРАТА. ОБИКНОВЕНО ДИРЕКТОРЪТ САМО ПОДПИСВА, КОЕТО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ГО ИЗВИНЯВА, ОСОБЕНО СЛЕД НЕГРАМОТНОТО ОПРОВЕРЖЕНИЕ. КОИ СА "РОБИТЕ И СЛУЖБОГОНЦИ, КОИТО Я СЛУШКАТ И ПРАВЯТ ВСИЧКО ВМЕСТО НЕЯ"???

СЕКРЕТАРКАТА ЛИ Е САМО НЕГРАМОТНАТА ИЛИ ИМА И "УЧИТЕЛИ", СЛУЧАЙНО ПОПАДНАЛИ В ТОВА ТЪПО И СКАНДАЛНО СЕЛСКО ШКОЛО, КОЕТО ИЗЛАГА ВЕЧЕ ГОДИНИ НАРЕД ОБРАЗОВАНИЕТО В БРЕЗНИШКО???

МТУ-ТО ЩЕ СЕ ЗАКРИЕ И ТОВА Е ДОБРЕ, ЗАЩОТО И ТАМ НЕ СЕ ЗАЛАГА НА ОГРАМОТЯВАНЕТО ДОРИ. НО ЗАЩО СЕ ПОДДЪРЖА ИЗКУСТВЕНО И НОЕВСКОТО УЧИЛИЩЕ, СЛЕД КАТО ИМА ТОЛКОВА НЕКОМПЕТЕНТНО РЪКОВОДСТВО И УЧИТЕЛИ???

ВСЕКИ БРЕЗНИШКИ ЖИТЕЛ ИЗДЪРЖА ЧРЕЗ ДАНЪЦИТЕ СИ ТОВА БЕЗСМИСЛЕНО УЧИЛИЩЕ. ЕДИН АВТОБУС ДО БРЕЗНИК И ПРОБЛЕМЪТ Е РЕШЕН, МНОГО ПО-ЕВТИНО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ. БОЛНИЦАТА ЗАКРИХА, СЪДЪТ СЪЩО НАТАМ ОТИВА, А СЕ ДАВАТ ИЗЛИШНИ ПАРИ НЯКОЛКО ЧОВЕКА ДА ДАСКАЛУВАТ В ТОВА СЕЛО. АКО НЕ МОГАТ ДА СИ НАМЕРЯТ ДРУГА РАБОТА, ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ НА ОБЩИНАТА, А ТЕХЕН ЛИЧЕН.

ДЕЦАТА ОТ СЕЛАТА ЩЕ СА В ПЪТИ ПО-ДОБРЕ В БРЕЗНИК, ЗАЩОТО НЯМА ДА УЧАТ В СЛЕТИ КЛАСОВЕ И ЩЕ ПОЛУЧАТ ПО-ДОБРО ОБРАЗОВАНИЕ В ГРАДА. КАКВИ СА ТЕЗИ РОДИТЕЛИ НА СЕЛО, КОИТО СА СЪГЛАСНИ ТАКА ДА ОСАКАТЯВАТ ДЕЦАТА ИМ НЯКОЛКО НЕГРАМОТНИ ДАСКАЛА???

ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА КОМЕНТАРИТЕ: "

ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА КОМЕНТАРИТЕ:

" 27 септември 2014 | ????????????????????????
Оценка:
5
(
5
гласа)

защо смятате, че останалите назначени от коконова директорки са грамотни и начетени - те си имат роби и службогонци, които ги слушкат и правят всичко вместо тях

27 септември 2014 | LUSI DAI
Оценка:
-1
(
3
гласа)

Desi stiga si pisala poveche gluposti. Zasrami se.

27 септември 2014 | матура по БЕЛ за софрата
Оценка:
3
(
3
гласа)

Какво упреквате този сайт? Прословутото Опровержение на умниците от Ноевци, подписано от всички даскалици без Модева и Петрова, беше публикувано в сайта на Боян Йорданов - копчето, а там положението беше още по-трагично, в общо 5 изречения имаше 30 грешки. Като Копчето е по-грамотен, защо публикува това творение с правопис на третокласник от добро училище? Решил е, че няма смисъл да го проверява, защото е подписано от учители, даже от преподавател по БЕЛ. Май трябва да поздравим Ренито-софрата, защото има напредък в правописа - от средно по 6 грешки в изречение в Опровержението, вече в тези грамоти прави по 1, 5. Да и е честито! И като има и други неграмотни учители, покажете гражданска непримиримост и ги изтипосайте поне в медиите, вземете пример от брезничани.

27 септември 2014 | МИСЛЯ
Оценка:
-3
(
5
гласа)

Моето мнение е - всичко написано кореспондира с правилна Граматика .
За справка да се ползва Интернет

27 септември 2014 | учител
Оценка:
4
(
4
гласа)

До "МИСЛЯ". Не "мислете", а питайте госпожа Зашева. Не всичко, което пише в Интернет е вярно. Защо са тогава учителите по БЕЛ, ако се разчиташе само на Интернет. Според мен подчертаните грешки са правилно отбелязани.

27 септември 2014 | някой
Оценка:
4
(
4
гласа)

Интернет няма да ви покаже, че "педагогическия" е неправилно, защото се членува с пълен или кратък член съобразно конкретната ситуация в изречението. В конкретния случай трябва да се членува с пълен член, защото "педагогическият съвет" извършва действието "да награждава" и е подлог в изречението. Правилно е да се напише "Педагогическият съвет награждава учениците..... " Поправките са коректни. За да си директор на училище трябва да владееш правописа. Няма извинение за тези грешки.

27 септември 2014 | брезничанин
Оценка:
4
(
4
гласа)

На тия даскалици все някой друг им е виновен, а не виждат че те са некадърни за нищо. Преди Петрова плюеха, сега като я няма пък Деси взеха на мушка. Погледнете се вие и не търсете причината извън вас, все ще се намери някой грамотен да ви го каже в очите. Не заслужават да им отварят очите по сайтовете, а да пишат до министерството. Стига са осакатявали децата!!!

Днес, 28 септември 2014 | запознат
Оценка:
1
(
1
гласа)

Ирена е просто човече. Видяла повечко пари чрез не по-умния си съпруг и като жабата вдигнала крак да я подковават, защото с коня така правели. Нито образованието и е като хората, защото на бензиностанцията няма как висше да изкара, нито има природен интелект. Ако ставаше за директор, няма как да не проумее, че не е важно да нашариш училището с всевъзможни кичовски глупости, а да не назначиш годни учители за учениците в прогимназиален етап. Слага си роднини и "приятели" и не се сеща, че родителите не им е все едно, коя тъпа селска тетка се опитва да им обучава децата. Не и стига мозъка да види, че тая дето и се пише приятелка я предава, защото така се е възгордяла от ненадейно споходилото я директорство, че от носа си по-далече не вижда. Осакати децата и опропасти хубавото училище, само защото на началничката и изнася да има прости директори, като нея за да я слушкат. За директор трябва образован човек, не става това смешно същество. Прецака и местните добри деца с тия цигани дето кара.

Пълно падение на тази смешна

Пълно падение на тази смешна Ирена. Василев си имаше кусури, но поне държеше на грамотността и квалификацията на учителите. Тази софра назначава само роднини и приятелки без да се интересува стават ли за учители. Обяви 4 места тази година в сайта на РИО, но само за 3-4 дни и пак си назначи своите хора. Коконова предупреди директорите заради гафовете на Асенова да обявяват всичко. А защо Рени не обяви мястото на секретарката, като е шивачка. За секретарка трябва администрация, ако е със средно образование? Пак гаф, жалко за хубавата материална база в Ноевци, заслужават по-достоен директор.

"Отново демонстрация на

"Отново демонстрация на неграмотност на Ирена..." - коментари от пернишкия сайт

"26 септември 2014 | Чудесата нямат край
Оценка:
7
(
9
гласа)

Точно в този сайт ли...

26 септември 2014 | Браво!!!!!!!!
Оценка:
9
(
9
гласа)

Такива шедьоври ще излизат, като ги назначава Коконова с връзки и пачки. Учили-недоучили начални учители без трудов стаж и опит дори като учители, се пръкват изведнъж директори на основно училище, направо от бензиностанцията. Може ли такива тъпанари училище да управляват и да обучават децата ни? Пратете ги тия грамоти на министъра. Това посредствено същество може само бензинджийска колонка да управлява. Знаете ли как са изрисували училището? Като детска градина. В коридорите на учениците огромни рисунки с боя върху стената на Кума Лиса, прасчо, охлювчета, гъбки, цветя и всевъзмжни бебешки залъгалки.

26 септември 2014 | Нема такава държава
Оценка:
4
(
6
гласа)

Чудесата нямат край написа:Точно в този сайт ли...

Еми и те явно са учили при такъв/ава учител/ка.

26 септември 2014 | срамота
Оценка:
7
(
7
гласа)

Госпожа Ирена учи децата как правилно се съставя изречение, например "Учениците от седми клас за участието им в изработката на мартеници. " Изречението си има всичко според госпожата - започва с главна буква, завършва с точка, само дето най-важното липсва - думата за действие и смисълът, разбира се. Нищо, на шефката на РИО Перник такива липси не и правят впечатление, виж липсата на подарък е много важно нещо и не се поощрява в пернишкото образование. И не се казва "изработка", а изработване.

Днес, 27 септември 2014 | начална патерица
Оценка:
4
(
6
гласа)

Това са червени партийни назначения Да не е само тая овца. Вижте пачата от ПМГ Бойчева. Простакеса ама червена и за това директор. Ноевската да не е по-различна.

Днес, 27 септември 2014 | уволнение
Оценка:
1
(
1
гласа)

Неграмотността на директор е достатъчно основание за уволнение, но госпожа Коконова няма да го направи, защото въпросната Рени известна в Брезнишко още като СОФРАТА и е протеже. В това училище вече не останаха грамотни учители - по математика им преподава компаньонка в Кипър без диплома по математика, по английски - специалист по туризъм, по география - българик, едната начална е полувисшистка, секретарката е неграмотна шивачка, имат си счетоводителка на 10 човека учители, която все нещо е пропуснала и т. н. Возят роми от Брезник за бройки, въпреки че в Брезник си имат училище, но и кмета явно толерира директорката, защото плаща приумиците и. Щом след над 300 коментара в брезнишкия сайт заради грамотността на тамошните даскали още пишат такива излагации, значи просто толкова са си грамотни, не е да кажеш по невнимание или техническа грешка. Това училище съществува не за да образова децата, а за да осигурява работа на няколко даскала с връзки. Брезник е на 7 км от Ноевци, защо не воз

Лелеееее, пратете я най-после

Лелеееее, пратете я най-после тая Рени да се ограмоти някъде. Вижте, какво излезе в "За Перник". Има 3 снимки на тези Грамоти, но тук не излизат. Трябва да отворите оригиналната публикация в пернишкия сайт.

"ОТНОВО ДЕМОНСТРАЦИЯ НА НЕГРАМОТНОСТ НА ИЗВЕСТНАТА ДИРЕКТОРКА ИРЕНА АСЕНОВА

Днес, 26 септември 2014 родител

Ще имат ли край гафовете на ноевския училищен директор?

Директор Асенова е позната в регионалните сайтове с авансовата си почерпка за спечелен конкурс, преди още да бъде обявен и заповедта си за определяне на квестор на външно оценяване по история и география точно учител по история и география. Има и много жалби срещу нея. Беше публикувано Опровержение, излязло от нейния кабинет с рекорден брой правописни и пунктуационни грешки, но това не и пречи да продължава да подписва представители документи с груби грешки и да излага училището в Ноевци.
През миналата учебна година Брезнишкият новинарски сайт преливаше от критични коментари относно ширещата се неграмотност в това училище. Стотиците коментари по този повод обаче не тревожат прословутата директорка. Нейният подпис се вижда под показаните грамоти на ученици. В този кратък текст само от едно изречение средно грамотен човек, като мен, може да забележи подчертаните с червено грешки. Може да не е писала госпожа Асенова тези грамоти, но след скандалите в сайтовете относно грамотността в това училище, можеше да провери за правописни грешки сама или да ги даде на учителя по български език за проверка и корекция. Грамотите са писани след Опровержението, което означава, че директорката би трябвало да прояви отговорност относно правилното им писане. Може пък да ги е проверила, но до толкова да и стига ограмотяването. Доколкото ми е известно секретарката е шивачка и още не е овладяла правописа, но тя не подписва грамотите и не носи отговорност. Да си назначат грамотна секретарка, ако тази не става.
Чували ли са тези учители за пълен член на подлога в изречението? Каква е тази главна буква на "Учениците" или си мислят някои необразовани, че изречението започва там. В другата грамота има още по груба грешка, написали са "наслов". Няма такава дума в българския език, пише се "надслов".
Госпожа Асенова е начален учител, значи влиза в час по български език. На какъв ли правопис ще научи децата, след като самата тя не го владее.
Жълтите грамоти са разлепени навсякъде в училището по коридорите и стаите, защото явно са за различни класове и групи. На стената при най-малките деца се вижда пак "наслова".
Как учениците да имат респект към директора и учителите си, след като самите им учители са невежи в правилното писане. Сигурно има добри учители в Ноевци и наистина нямат вина, ако ги е страх да направят поправка на документа с подписа на директора, но поне да не го разлепват по стените, като манифест на неграмотността и то не къде да е, а в училище. Нали училището е точно мястото, където се изучава правопис на български език.
Добре, че детето ми вече не учи в това училище."

Лъжливата "директорка" е

Лъжливата "директорка" е объркала основно училище със забавачка. Ако Кума Лиса и прочие бяха нарисувани в детската градина става, но те са в училищните коридори и към горните класове.

А кой реставрира така един от

А кой реставрира така един от портретите на Смирненски. Изрисували са го явно допълнително гримиран като фолк звезда. Егати гаврата, като че са му сложили червило и очертали очите с грим.