Loading

Жена с две счупени ребра и пневмоторакс след спускане по водна пързалка в аквапарка в Конска

Инцидентът е станал миналата събота.Мая Христова завела двете си деца на аквапарк „Конска“ като подарък по случай именния ден на дъщеря й. Семейната почивка обаче се превърнала в кошмар.Мая е откарана в пернишката болница, а по-късно транспортирана от мъжа й в Пирогов.За инцидента тя съобщи във Фейсбук и призова приятелите си да не ходят в аквапарка.

 

Какво точно се е случило? Мая и децата й се качили на една от двете пързалки, но момчето, което е трябвало да ги пуска било разсеяно, играело си с телефона. Майката пуснала инстинктивно първо голямото си дете, за да чака малкото долу. Тя се пуснала трета. Приземих се в басейна и последва жесток удар с крак от едно 100-килограмово момче. Изкарах си въздуха и не можех да поема нов. Бяха го пуснали очевидно след мен. Тя помолила за медицинска помощ, но сестрата я намазала с волтарен и пробвала да я отпрати.

Казаха, че няма кой да ме закара в Пирогов и ми обясниха, че не мога да си поема въздух от уплаха, обяснява потресената жена.

В пернишката болница, където я откарала пристигналата линейка, й открили две счупени ребра. После с мъжа й отишли в полицията в Брезник и два часа давали показания. Вече пети ден лежа, закачена на апарат, който да изсмуче въздуха от белия ми дроб, казва жената.

 

http://mirogled.com/