Loading

Блог vitski orel

"Чорни" - Маниш" 2:2

В мрачния неделен след обед двата отбора играха под почти непрекъснат дъжд, вкараха си четири гола и доставиха доста емоции на малкото зрители на стадиона в Брезник. Домакините откриха резултата в 29-та минута с гол на Николай Ангелов от дузпа, но след шест минути гостите изравниха резултата чрез Веско Георгиев.

"Чорни" падна от "Балкан" с човек повече

Отборът на „Чорни“ стартира на своя стадион в Брезник със загуба от гостуващия отбор на „Балкан“(Банище), въпреки че игра през цялото второ полувреме с човек повече.

Брезничанин удари 3000 от втори тотошанс

Брезничанин спечели 3000 лева от играта втори тотошанс от последния тираж на спортния тотализатор.

Това е четвъртата сериозна печалба в тотото в Безник от началото на годината, включително и една от моментните игри, които се предлагат в пункта.

Слави Гоцев почна с националите

Към подготовката  на националния отбор по волейбол вече се включи брезнишкият национал  от Пирин Балканстрой (Разлог) Светослав Гоцев заедно със съотборниците си Костадин Гаджанов и Добромир Димитро

Бегуновчани изгледаха лондонския маратон

Жители на брезнишкото село Бегуновци станаха свидетели на ежегодния маратон в Лондон. Бегуновчани, отишли в столицата на Великобритания на гурбет, можаха да видят как професионални атлети, аматьори и видни обществени личности се състезават по улиците на града с благотворителна цел. Маршрутът, който трябваше да изминат маратонците, беше дълъг 26,2 мили или 42 км.

Футболен уикенд

Западна „А”  ОФГ
 
КРЪГ 14
21/22 АПРИЛ  - 17,00 ЧАСА
66 ФК ДИВОТИНО - ФК ЕРМА - Н
67 ФК МАНИШ - ФК БАЛКАН - Н
68 ФК ЧОРНИ 1920 - ФК ЕНЕРГЕТИК - Н
69 ФК КИТКА - ФК ЗАПАДНО ЕХО - С
70 ФК СТУДЕНА - ФК СОЛЕЙ 97 – Н
 
Северна „А” ОФГ
 
КРЪГ 18
21/22 април  - 17,00 часа

Дончо Дончев пак стана шеф на читалището

На проведеното в сряда отчетно събрание на читалище "Просвещение" досегашният председател Георги Лазаров си подаде оставката. За да не се провежда нов избор на читалищно настоятелство,чийто мандат изтича догодина, беше решено един от членовете на настоятелството да доизкара мандата на Лазаров, който заяви,че се оттелря по лични причини.

Футболен уикенд

 

ЮГОЗАПАДНА „В” ФГ

27 КРЪГ - 08.04.2012 г. /неделя/ - 16.00 ч.

МИНЬОР-ВЕЛБЪЖД         

ВИТОША БИСТР.-ПИРИН РЗ.      

Брезничанинът Светослав Гоцев - волейболист №1 за декември

Светослав Гоцев спечели приза за най-добър волейболист на месец декември в традиционната класация на BGvolleyball.com и Пресклуб „България”, като се наложи след оспорвана борба с другите волейболисти. Ето какво заяви той след получването на приза:„Много съм доволен от наградата.

Програмата на "Черногорец"

В Северната група щеше да е по-интересно ако "Металург" играеше тук, но възстановеният тим замина да играе в Южната група. Така тук нови освен "Дружба"(Мещица) няма:

Програмата на "Чорни", "Балкан" и "Западно ехо"

В неделя започва първенството на Западната "А" ОФГ с участието на три отбора от община Брезник. Промяната е, че "Дружба" отиде в северната група, тък пък се появява отборът на "Енергетик". Ето цялата програма за есенния полусезон:

 

Разпространи съдържание