Loading

Брезнишката банка става МОЛ!?

От няколко дни сградата на ТБ ОББ, по-известна като банката, има нов собственик - говори се из града. Той щял да преустрои бившата финансова институция на малки магазини,които да дава под наем и да оформи нещо като мол.Що се отнася до собственика, по кафенетата и по кьошетата под сурдинка се говори, че е висш управник в Брезник, чието име се свързваше с придобиване на имоти и преди местните избори през 2007г., закупил банката чрез подставено лице. Колкото и да се крие, обаче, няма начин името му да не стане широко известно на брезничани, тъй като в петхилядното градче отдавна няма скрито-покрито.

Сигурно вече са те назначили

Сигурно вече са те назначили на работа, щом толкова "компетентно" обясняваш!

YA PA 4UH DEKA 4E GA PRAVU

YA PA 4UH DEKA 4E GA PRAVU PUBLI4EN DOM.NAI-NAKRAQ 4E IMA NE6TO UBAVO U TOQ GRAD.KURVE NARKOTICE BRAVO

на това му казват "с твоите

на това му казват "с твоите камъни по твойта глава", хареса ми

ИМА!!! Комунизмът си отиде и

ИМА!!! Комунизмът си отиде и вече има ПРЕПАРАТИ ПРОТИВ ВЪШКИ/наистина действащи контролни органи от най-високо ниво, свобода на словото, демократични институции и други/. Най-сигурният и ефикасен начин обаче е, да се отървиш от целия "кожув" като го ИЗГОРИШ. Идват избори и това ще стане. Още малко ще ни тормозят тези въшки, а може и препаратите да подействат преди изборите. Зная, че друго имахте впредвид, но трябва да се примирите, че препаратът "свобода на словото" вече е факт, при това този сайт е най-малката "доза".

Знаете ли що е "въшаив

Знаете ли що е "въшаив кожув"? Е , ако четете коментарите - вече знаете! - Отърване НЕМА!

Знаете ли защо си вири още

Знаете ли защо си вири още главата. "Празните класове стърчат нагоре". Тя обаче няма да го разбере, защото няма с какво.

Докато е чичко светланка ще

Докато е чичко светланка ще си бъде надута пуйка,все така безочлива - във всяко отношение, както и преди двайсетина години, ако си спомняте.... после може и да олекне.Тя и без това е куха лейка, и така , ще чакаме.

Светланка надмина "славата" и

Светланка надмина "славата" и на Василеви.

Леле, леле Стетланке, колко

Леле, леле Стетланке, колко се изписа за теб, чак мен срам ме хваща, а пък за теб не знам. Питам се, как движиш по града с толкова всисоко вдигната глава, сякаш всичко е наред.Всъщност, как спиш нощем? Имам предвид, дали пък не се терзаеш вътрешно или все ти е тая, че така те плюва народа, който между другото е прав в доста отношения.Що не се замислиш малко върху думите на хората, пък може и да прогледнеш най сетне...А дано!!!

Виждам, че "Усмисляте" много

Виждам, че "Усмисляте" много активно и ми се струва, че сега е моментът да поставиме на усмисляне проблемът с "чичковата убавица". В Ноевци не я искат повече да им прави феерии с децата. Брезнишките учители се дърпат яко да не пренесат феерията насам барабар със стоиловите аромати и пищат в един глас "не я искаме". Та като ще ставаме меката на работните места благодарение на Лазаров да я сложиме началничка на Мола. Тя се научи вече да брои добре, борави и с пръстите на ръцете, и на краката. Няма начин Брезник и околностите да не дръпнат решително напред.