Loading

Пожар изпепели къща в Долна Секирна

Две стаи, коридор и 40 кв. м. покривна конструкция са изгорели вчера при пожар в къща в брезнишкото с. Долна Секирна. Пламъците са лумнали около 13,20 ч. в резултат на късо съединение в електрическата инсталация. 77-годишния собственик на сградата не е пострадал от огъня. Спасени са съседни стопански сгради и част от къщата от огнеборци на РУ "Пожарна безопасност и спасяване" Брезник.  

Ех,това злобата човешка край

Ех,това злобата човешка край няма.Каво значение има човек какво работи.Срамна работа няма.Бензинджия или министър човека трябва да е човек и цял живот да се доказва.А новата директорка си има и парите и упоритостта и желанието за работа.Какво е работила преди това няма значение,важно е това,че сега се бори да оцелее в този хаос.И никога не е била подлога на някой.Стига сте се ровили в стари неща,гледайте напред живота е кратък.

прав е човека, няма смисъл да

прав е човека, няма смисъл да се създава усещането че може да се коментира свободно в обявения уж сайт на жителите на Брезник след като администратори и собственици ще одобряват всяка дума, нека брезничани си коментират в други сайтове, където не се редиш на опашка за благоволение за да ти отразят мнението

Като не е свързано с тази

Като не е свързано с тази тема много добре са го свързали с темата:"Честит празник, учители" от 05.10.2010.Коментирайте там, но ще свалят и тези коментари.Корупцията е голяма и навсякъде.Бъдете сигурни в това!

Много добре си бяха свързали

Много добре си бяха свързали хората коментарите с пожара-беше се пренесъл в Ноевци.Ясно е че някой ви се обади отвисоко.Същата работа като в татово време.Щом темата стане болезнена за някой и хоп-цензора.Само вие губите и брезничани разбира се.Никой няма да ви чете постни, безцветни и безинтересни новини.Затваряте устата на обикновения човек потърпевш от разни корумпирани партийци с власт.Вземете свалете и целия сайт.Щом се страхувате за тая работа не ставате!

Много добре си бяха свързали

Много добре си бяха свързали хората коментарите с пожара-беше се пренесъл в Ноевци.Ясно е че някой ви се обади отвисоко.Същата работа като в татово време.Щом темата стане болезнена за някой и хоп-цензура.Само вие губите и брезничани разбира се.Никой няма да ви чете постни, безцветни и безинтересни новини.Затваряте устата на обикновения човек потърпевш от разни партийци с власт.Вземете свалете и целия сайт.Щом се страхувате за тая работа не ставате!

Господин собственик,

Господин собственик, Препоръчвам Ви да премахнете"Добави коментар"

Защо свалихте коментарите за

Защо свалихте коментарите за директорите и даскалите в Ноевци. Тъкмо започна да става интересно и хоп-цензура. Някой ви се обади отвисоко. Същата работа като в татово време. Беше ясно, че пишеха грамотни хора, а не простаци и говореха конкретно, оттговорно и компетентно. Те ще си намерят къде да пишат, сайтове колкото щеш. Само вие губите и брезничани разбира се. Никой не се вълнува от постни новини като еди кои си откриха учебната година. Ясно е,че ще я открият, щом има училище, няма да прескочат 15 септември, я. Ако искате да ви четат, не затваряйте устата на обикновения човек потърпевш от разни връзкари и партийци с власт. Иначе вземете та свалете и сайта. Няма начин да не ви е наредил някой да ги махнете. Щом се страхувате за тая работа не ставате. Сега и този коментар ще го махнете.

Защо свалихте коментарите за

Защо свалихте коментарите за директорите и даскалите в Ноевци? Тъкмо започна да става интересно и хоп-цензура. Някой ви се обади отвисоко. Същата работа като в татово време. Беше ясно че говореха грамотни хора, а не простаци и пишеха конкретно и компетентно. Те ще си намерят къде да пишат. Сайтове колко щеш. Само брезничани губят и брезнишкия сайт. Никой няма да се вълнува от новини като еди кои си откриха учебната година. Естествено ще я открият, щом има училище-няма да прескочат 15 септември. Ако искате да ви четат, не затваряйте устата на обикновения човек, потърпевш от разни връзкари и партийци с власт. Иначе вземете та свалете целия сайт. Нямаше по-любопитни коментари и няма начин някой да не ви е наредил да ги махнете. Щом се боите за новинари не ставате. Сега ще свалите и този коментар.

Явно сте свикнали да

Явно сте свикнали да цензурирате коментарите от форума, както по комунистическо време.Не пишете глупости, а вижте от какво се интересуват хората. Вероятно искате само да се хвалят управляващите и близките им. Времената са се променили, брезничани вече се оглеждат и виждат какво се случва.Пишете за темите, които предизвикват коментари и от тези коментари вземете обратната си връзка за случващото се.Добре е да напищете статия за образованието в Брезник , а не да си заривате главите в пясъка. Явно има сериозен проблем. Не може учителка-бензиджика да бъде директор.Обявете конкурси и за Брезник, брезнишката директорка изкара пенсия без конкурс....Вероятно и вече не може да се яви ,горката.

защо ги свалихте защитници на

защо ги свалихте защитници на определени хора ли се явявате