Loading

Полицията задържа двама младежи при опит за кражба

Двама брезничани са задържани при опит за кражба от къща. 
На 29 октомври, около 14,25 ч. в Районно управление "Полиция" Брезник бил подаден сигнал, че неизвестни се опитват да крадат от къща в с. Билинци. Района на селото бил блокиран незабавно от служителите на реда при което полицаите задържали 23-годишния Г.Й. и А.П./18 г./. Младежите се движели с лек автомобил "Пежо", с който имали намерение да превозят металните предмети от имота на столичанин. 
Образувано е досъдебно производство и работата продължава. 

Когато им извадя бъбреците на

Когато им извадя бъбреците на него и на бащаму найстина няма да са способни повече

LELEEE BAKATA I ANDREI LI BE

LELEEE BAKATA I ANDREI LI BE A SI VIKAM TIQ NE SA SPOSOBNI EDNA OGRADA DA PRESKOCHAT :D:D:D:D:D:D:D

Скоро ще се разчуе и ще

Скоро ще се разчуе и ще разберете

Кой е тоя?

Кой е тоя?

ЕДИНИЯТ ОТ ТЕЗИ Е СИН НА

ЕДИНИЯТ ОТ ТЕЗИ Е СИН НА ПОЛИЦАЙ ОТ БРЕЗНИК ЗА ТОВА СЕ ПРИКРИВА СЛУЧАЯТ. Но знаите господин полицай ,че вие и синът ви не сте недосегаеми, нито ненаказуеми. За случаят ще бъде подадена жалба до Министър Цветанов защото по случаят се прикриха доста факти. Вие и вашето РПУ-Брезник сте срам за полицията и за пагона, но много скоро за този случай ще научат някои институций и медий. Все пак хората трябва да знаят за какво плащат данъци, може би за да хранят боклуци като вас. Обещавам ви ,че този случай ще се разгласи, за това може да сте напълно сигурни. Хора като вас трябва да разберът ,че работата ви е да служите на обществото, а не да работите срещу него. Ако имате някаква доблест и морал напишете коментар по случаят, защото скоро медийте ще го напишат.

palnite bokluci

palnite bokluci ve4e nikoiu breznik ne moje da gigleda

СМЪРТ за тези БОКЛУЦИ

СМЪРТ за тези БОКЛУЦИ

СЪЩИТЕ ОТРЕПКИ СЕ ДВИЖЪТ ПО

СЪЩИТЕ ОТРЕПКИ СЕ ДВИЖЪТ ПО ТРЪНСКО,ОБАЧЕ СКОРО ЧЕ СЕ УДАВАТ В СОБСТВЕНАТА СИ КРЪВ.ОБЪРКАЛИ СА АДРЕСА.

ПОЛИЦИЯТА В БРЕЗНИК ПРИКРИ

ПОЛИЦИЯТА В БРЕЗНИК ПРИКРИ СЛУЧАЯТ, ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ. Ако собственикът на имота ги беше хванал вече маиките им щяха да им палят свещи за помен, но никога не е късно.

andrei manjata

andrei manjata