Loading

Ще ремонтират СОУ "В.Левски" - Брезник

630 000 лева по проект е спечелила Община Брезник за външно саниране на училището. Ремонтните дейности включват изолация и цялостно боядисване на сградата, чийто външен вид в момента е твърде окаян. Освен това ще се подменят тръбите и радиаторите на парната инсталация. Това е вторият мащабен ремонт на училището, след като преди пет години беше подменена дограмата на всички стаи.

Срамота е,че при толкова

Срамота е,че при толкова добри и квалифицирани педагогически кадри за Директор е назначена една безлична фигура от Перник-г-жа Дженкова!Тя няма авторитет сред колектива,нито в града.Няма я ,когато има общоградски мероприятия и когато се решават важни въпроси за образованието в града!Да не говорим за външният й вид-възмутително!Както и на някои от учителките,които се обличат като порнозвезди!Но рибата се вмирисва от главата!Така е!

Да живеят подмазвачите!Целият

Да живеят подмазвачите!Целият приятелски кръг е споменат по-горе-евала!

a we djenkova vs znaqt kakva

a we djenkova vs znaqt kakva e obache ima i ychiteli koito sa tolkova dobri v otnoshenie prepodavaneto na decata che shapka im svalqm eto naprimer g-ja LAZAROVA , OFELIQ STOYANOVA , TANQ GEORGIEVA , KAPKA IVANOVA , IMA I OSHTE IZREDIX SAMO TEZI KOITO SA MI PREPODAVALI I MI PREPODAVAT

В гимназията все още има

В гимназията все още има свестни и добри педагози. Обърнете главата си към ПГСС-то. Там работата е още по-мизерна, защото децата не влизат в класните стаи, а по цял ден са по кафетата...

:* :* :* :*

:* :* :* :*

Bravo na gospoja LAZAROVA da

Bravo na gospoja LAZAROVA da bude jiva i zdrava i da mi pishe 6ca za godinata

Дерзай!!! Ура! Ура!

Дерзай!!! Ура! Ура!

тая вещица цени само

тая вещица цени само подмазвачките покрай нея без нужното образование
вече се е яко пропила но на кой му пука яко е загазила при една проверка от министерството всичко ще блесне и ще се отървем от нея колеги. Работя по въпроса за проверката.

Министерството на

Министерството на регионалното развитие и благоустройството в лицето на заместник-министър Лиляна Павлова е подписала договори за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по програмата "Енергийна ефективност" с кметовете на 58 общини в това число и Брезник. Така че Дженкова няма пръст в тази работа - само може с Венци Матов да пооткраднат и продадат нещичко. Все пак е директор(щом,като няма достоен брезнишки учител за това място).

за дженкова просто не ми се

за дженкова просто не ми се говори-отврат във всяко отношение. а какво да кажем да директорката на детската градина-тая не знае на кой свят е.дай й само минижупи и мода-с това дава възпитание на децата и най вече на татковците.само дето не вижда че е стара много стара-ама май няма огледало.