Loading

170 бали сено са изгорели при пожар в Брезник на връх Нова година

Пламъците лумнали минута след полунощ на ул. „Шипка”.

Пристигналите на място пожарникари локализирали огъня, но били унищожени около 170 бали сено, собственост на местен жител. Причината за пожара не е установена. Възможно е пламъците да са тръгнали от пиратка, но не се изключва и умисъл.

Работата продължават служители от РУП – Брезник.

А това за страха беше казано

А това за страха беше казано с ирония, ама Вие се разсипахте. За ай-пи адреса няма да коментирам.И дайте нещо ново, че темата малко позаспива.
Лека нощ!

Не веждам нищо общо между

Не веждам нищо общо между семейството и професията!Много елементарно е всичко,но за виждащите.

Кой ви плаши и от какво се

Кой ви плаши и от какво се страхувате? Написаното тук няма доказателствена стойност и не подлежи на съдебно преследване, защото е анонимно. Всеки сам да решава за себе си, като чете, кое е вярно и кое не е. Може и да е клюка, но може и да е истина, решаваш си според това, как е представено и с какви доводи е подкрепено. Не могат да навредят на никой, както и да заплашват за нещо, което е написано тук. Всеки може да намери лаптоп на близък и да напише нещо, ако не иска да му засекат айпито. Може и от клубен компютър да пишеш и т.н. Много по-големи личности от най-силните брезничани са оплювани по сайтове и нищо не могат да направят. Пернишката кметица редовно я наричаха "Росунда" и никакви последици не можеха да произтекат за журналистите, камо ли за коментиращите. Стига с тоя страх, кажете си спокойно какво ви тежи на душата и ако сте прекалили, това си е в реда на нещата, защото в такива сайтове хвалебствени речи няма да намерите. Ако някой ги пише, то сам се хвали или близките му го превъзнасят.

:)

:)

Страхливец е лъжеца,крадеца и

Страхливец е лъжеца,крадеца и измамника защото го е страх да не го разкрият.
Когато казваш истината ама истината и когато не попадаш в горния ред няма от кого да се страхуваш и много хора ще застанат до теб.Ама къде са тези хора в Брезник всички са помияри и всеки е забъркан в нещо.До сега в този сайт за никого нищо хубаво никой не смее да напише защото ??????????

Защото ни е страх!!!!!!!

Защото ни е страх!!!!!!!

Аз съм убеден,че вие всичко

Аз съм убеден,че вие всичко знаете ами тогава защо сте анонимни.Мишчици такива!!!!!

Аз лично съм за Виолета

Аз лично съм за Виолета Исакова...Има стабилно семейство,не вярвам да не се оправи с 10 от така наречените учители,плюс това е умна и амбициозна...Заслужава мястото,доказала се е като обществена личност.

Ами ,а защо според тя не може

Ами ,а защо според тя не може да постигне висок резултат?
Като изказвате мнението си по добре се аргументирайте...

Виолета Исакова нарича

Виолета Исакова нарича учениците си луди , тя става ли за директор според вас?