Loading

От горещия извор на ноевското училище

 Някои ме идентифицират с Петрова и много им се иска "ноевската песен" да спре. Това не е вярно и няма да стане. Имам пълномощия от госпожата и познавам в подробности случая, а е много вероятно тази "песен" да се пренесе на друго място, но няма да спре още известно време - сещате се докога. Всеки има право да си мисли и пише каквото поиска тук и това е прекрасно, и ме радва изключително много, защото означава демокрация и свобода на хора, сковани доскоро от страх и подозрения. Петрова свърши много добра работа в това отношение и остави професионалисти да я довършат. Благодарности и адмирации и за господин Йорданов, без който жителите на брезнишка община нямаше да имат тази ценна трибуна, която дава възможност да се чуят особено колоритни и нетривиални мнения.

 Петрова на Стоилов /нито на някой друг/ не е обявила война, той САМ СИ Я ОБЯВИ като се самозабрави с голямото си самочувствие. Като човек на словото искам да му кажа, че има качества на литератор, но е много жалко да ги пилее в глупави и непочтени цели. Може и да е добър учител, но мисията му като такъв много досадно контрастира с политическите му изяви и долни игрички.

 Време е ноевският случай да се подплати с документи, а такива изобщо не липсват и са съвсем точни и редовни - ще се уверите в това. Петрова ни ги предостави на разположение, а адвокатът ни потвърди достоверността им. Ще можете да проследите писмено заявление до педагогическия съвет, което само по себе си е любопитно, но още по-любопитна е историята му. Ще ви я разкажа следващия път с друг документ. Този заедно с още два тематично свързани би трябвало да може да се намери в документацията на училището заведен по съответния ред от Д. Манова(тогава технически секретар и счетоводител едновременно) и съдържа в допълнение мнение и подпис на адвокат С. Зарева.

 

Сигурно знаеш как миришат

Сигурно знаеш как миришат чорапите на Стоилов и се опияняваш от тази миризма

Малко по-нагоре в един от

Малко по-нагоре в един от коментарите такава воня се носи на скапани краставици, че в сравнение с нея миризмата на мокри чорапи е като нежен аромат!

Стоилов и Йорданов въртят

Стоилов и Йорданов въртят номера с коментарите и чуждите публикации, но те са си губещите. Тези сайтове се крепят на горещи теми и свободни мнения по тях. Другите хората могат да ги следят къде-къде по-качествено и грамотно отразени в телевизия и вестници. Стоилов не е по-добър журналист от който и да било друг отдаден изцяло на занаята. Малко учител, малко коментатор, малко поет, малко писач и сваляч и накрая едно ГОЛЯМО НИЩО. Както казва бившата му ученичка претупва урока, суши си чорапите и беж по друга печалба и обратно. Не се получава при него тази работа с двете дини.
Боян ни обяснява за стотен път регламента по точки и никога САМ НЕ ГО СПАЗВА. Май нищо друго не прави в този сайт освен да реже неудобните за властниците теми. Е, ще четем църковния календар и прогнозата за времето поднесени по-професионално другаде. Младежите си разпространяват спортните резултати по-бързо от Стоилов по фейсбук и скайр. Като не ви изнася да слушате хорското мнение си правете сайтове за самите вас и се кефете колко велико нещо сте създали сами на себе си. Може пак да прекръстите сайтовете, но ще си е същата работа. Отглеждайте и насърчавайте корупциата и сами се облагодетелствайте от нея - да ви е сладко да я консумирате със здраве!

Драги Красимире, това, за

Драги Красимире, това, за което говориш, се нарича"селкор"!

Звучи като „СЕЛСКИ

Звучи като „СЕЛСКИ ЖУРНАЛИСТ-СТОИЛОВ“

Може боян да не е изтрил,

Може боян да не е изтрил, преместил, увапирил или както там иска да наричаме липсата на файла, може да го е преместил за целесъобразност или по някакви много други важни причини, за които не се досещаме в сайта на Бутроинци или Туроковци, или пък Дупница да речем, защото от там е Василева-тази ноевска примадона, която направи училището на клюкарник и най-добро място за всякакви интриги. Няма съмнение, че човеците си имат висши нужди да го няма този сайт. "Регистрирайте се и си пишете каквото поискате!" Дрън, дрън, каквото поискат само началниците.

Разгеле, оправи го. Едно

Разгеле, оправи го. Едно "си", ама да го изпусне точно в заглавието и пак го направи за смях. Бързал е пернатия да замаскира заглавието за Ноевци с повече негови творения.

Заглавие на статия на

Заглавие на статия на "орела"-учител по БЕЛ: "Селските кметове ще се решават текущи проблеми със 7000". Аз не преподавам този предмет, но не ми звучи добре, нещо като "Супертрагедия", но може и да греша в края на краищата не съм изобщо "супер", сигурно съм изостанала от новите тенденции в българския език въвеждани от колегата Стоилов.

Мъчат се да ни накарат да

Мъчат се да ни накарат да гледаме позитивно и качват необичайно много материали даже със сгрешени заглавия за да отиде материала на журналиста назад и не го забележат хората. ТАКА НЕ СТАВА. НЯМА ДА ВИ ПОГЛЕДНЕМЕ С ДОБРИ ОЧИ, АКО НЕ ПУСНЕТЕ ДОКУМЕНТИТЕ НА ПЕТРОВА, СЛЕД ТОВА ДА НАПРАВИТЕ БЕЗПРИСТРАСТНА ПРОВЕРКА, ДА ОПОВЕСТИТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ НЕЯ И АКО ИМА ВИНОВНИ ДА НИ ИНФОРМИРАТЕ САМИ И ДА СИ ПОНЕСАТ НАКАЗАНИЕТО. НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА СЛОЖНО, АКО НАРУШИТЕЛИТЕ НЕ СА ВИ РОДНИНИ. НО ДОКУМЕНТИТЕ ТРЯБВА ДА ВИДИМ ЗА ДА СМЕ СИГУРНИ, ЧЕ И ВИЕ НЕ ГИ ГЛЕДАТЕ ПРИСТРАСТНО. ПУСНЕТЕ ФАЙЛА СЪС ЗАЯВЛЕНИЕТО НА ПЕТРОВА ДА НЕ ГО ТЪРСИМ ПО ДРУГИ САЙТОВЕ И НАЙ-ПОСЛЕ ПОЕМЕТЕ ОТГОВОРНОСТ КАТО ДОСТОЙНИ НАРОДНИ ИЗБРАНИЦИ. ЗНАЕМЕ, ЧЕ ГО ЧЕТЕТЕ ТОВА, НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ПРИЯТНО РАЗСЕЯНИ.
Светлето ни уверяваше, че документи и доказателства няма. Оказа се че има. Е Светланке кажи на твоите хора в ръководството да ти изчистят името като направят ЕКСПЕРТНА ПРОВЕРКА ОТ НЕЗАВИСИМИ И НЕЗАИНТЕРЕСОВАНИ ОТ РЕЗУЛТАТА ХОРА и понеже такива не останаха Петрова правилно се е ориентирала да направи всички подробности народно достояние и да не бърза да загробва училището на толкова много села. Това е позицията на отговорен човек и трябва да я уважим. Не мислете че и е лесно и търси евтина популярност, ако беше така отдавна да се е махнала и да си е спестила тормоза, качествата и в Перник са оценени, но тя си има и достинство и няма лесно да преклони глава след всичко това.

В статията и коментарите

В статията и коментарите забелязах няколко неточности относно личността Валери Стоилов.Била съм негова ученичка и смело мога да заявя, че нито е добър учител, нито е добър литератор. Той просто гледаше учебния час да мине по-бързо, да претупа учебния материал и да "литне" за Перник "да си докара повече пари". Друго нещо, което ме е отвратило в негов час е, че си сушеше мокрите чорапи (при дъждовно или мокро време) на радиатора в гимназията. Това ли е добър учител!!!