Loading

АНГЕЛЪТ В ТЕБ

 На ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК ще ви призова да извикате на помощ своето въображение с материала от Стефани Уилсън. На мнозина е помогнал и може да бъде полезен по всяко време. Скептични откъм чувства хора изведнъж са започвали да чувстват, отчаяни са се усмихвали, обезверени са повярвали, обезсилени са намирали отново сили, нещастни са ощастливени, недоволни са почувствали задоволство, неуспели са успявали отново, дори щастливите са ставали още по-щастливи. Всичко зависи, колко далече може да ви отведе въображението, а то е сред най-ценните БОЖИ ДАРОВЕ и благодарение на него човечеството е направило най-великите открития.

 "ПРЕДСТАВИ СИ, ЧЕ В ТЕБ ЖИВЕЕ АНГЕЛ И ЧЕ ОТВРЕМЕ- НАВРЕМЕ МУ ПОЗВОЛЯВАШ ДА ПОГЛЕДНЕ ПРЕЗ ТВОИТЕ ОЧИ. КОЛКО РАЗЛИЧЕН БИ ИЗГЛЕЖДАЛ СВЕТЪТ! КОГАТО АНГЕЛЪТ ГЛЕДА ПРЕЗ ТВОИТЕ ОЧИ, И В НАЙ-СИВИЯ ДЕН ЩЕ СЪЗРЕШ ДЪГА. НЯМА ДА ПРОПУСНЕШ НИТО ЕДНА БЛАГОПРИЯТНА ВЪЗМОЖНОСТ.

 ПРЕДСТАВИ СИ, ЧЕ В ТЕБ ЖИВЕЕ АНГЕЛ И ТИ МУ ПОЗВОЛИШ ДА МИСЛИ ВМЕСТО ТЕБ. ТОГАВА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ БЕЗПОКОЙСТВОТО, НЯМА ДА СЕ СТРАХУВАШ ОТ НИЩО, ЗАЩОТО СИ ПОЗВОЛИЛ НА АНГЕЛСКИТЕ МИСЛИ ДА СТАНАТ ТВОИ МИСЛИ.

 ПРЕДСТАВИ СИ, ЧЕ УСЕТИШ НЕГОВАТА РЪКА В СВОЯТА. ТОГАВА ВСИЧКО, ДО КОЕТО СЕ ДОКОСНЕШ, ЩЕ БЪДЕ БЛАГОСЛОВЕНО И ЩЕ ОЗДРАВЕЕ ЗА МИГ.

 ПРЕДСТАВИ СИ, ЧЕ ПОЗВОЛИШ НА ТОЗИ АНГЕЛ ДА НАСОЧВА СТЪПКИТЕ ТИ. ТОЙ ЩЕ ТЕ ОТВЕДЕ ДАЛЕЧ ОТ ОТЪПКАНИТЕ ПЪТЕКИ И ЩЕ ТИ ПОКАЖЕ МЕСТА, КОИТО НЕ СИ ПОДОЗИРАЛ, ЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ. АКО ПОЗВОЛИШ НА АНГЕЛА ДА ТЕ ВОДИ, ТИ ЩЕ СЕ ИЗПРАВИШ ПРЕД НЕЩА, ОТ КОИТО ВИНАГИ СИ СЕ СТРАХУВАЛ, НО ТОЙ ЩЕ ТИ ГИ ПОДНЕСЕ КАТО ДАР, КОЙТО СИ ЧАКАЛ ОТ ГОДИНИ.

 ПРЕДСТАВИ СИ, ЧЕ НЕГОВОТО АНГЕЛСКО СЪРЦЕ ОТКРИЕ СВЕТЛИНАТА В ТЕБ! ТОГАВА ВСЕКИ УДАР НА СЪРЦЕТО ТИ ЩЕ Е БЛАГОСЛОВИЯ, А ПУЛСЪТ ТИ - БЕЗКОНЕЧНА ПЕСЕН НА НЕБЕСЕН БАРАБАН.

 ПРЕДСТАВИ СИ, ЧЕ ТОЗИ АНГЕЛ НАИСТИНА ЖИВЕЕ В ТЕБ. КОЛКО ЧУДЕСНО Е ДА СЛУШАШ КАК ГЛАСЪТ ТИ ИЗРИЧА НЕГОВИТЕ ДУМИ И ВСЕКИ, КОГОТО СРЕЩНЕШ В ЖИВОТА СИ, ПОЛУЧАВА ОТ ТЕБ НАПЪТСТВИЯ И ИЗЦЕЛЕНИЕ.

 ПРЕДСТАВИ СИ, САМО СИ ПРЕДСТАВИ, ЧЕ ВЪТРЕ В ТЕБ ЖИВЕЕ И ДИША АНГЕЛ.

 АКО МУ ПОЗВОЛИШ, ТОЙ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕ С ДРУГИТЕ АНГЕЛИ, КОИТО ЖИВЕЯТ ВЪВ ВСЯКО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО. И ТОГАВА ЩЕ ВИДИШ, ЧЕ СВЕТЪТ Е ПЪЛЕН СЪС СИЯЕЩИ АНГЕЛИ.

 АКО МУ ПОЗВОЛИШ. ТОГАВА ТИ ВЕЧЕ НЯМА ДА СИ САМОТЕН, НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ЧУВСТВАШ ИЗГУБЕН СРЕД ЧОВЕШКОТО МНОЖЕСТВО. И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ТЪРСИШ ОТГОВОРИТЕ ИЗВЪН СЕБЕ СИ. НИКОГА!

 ПРЕДСТАВИ СИ, О, ПРЕДСТАВИ СИ, САМО СИ ПРЕДСТАВИ, ЧЕ В ТЕБ ЖИВЕЕ АНГЕЛ И ТОЗИ АНГЕЛ Е БЕЗСМЪРТЕН И НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ИЗОСТАВИ! АКО СИ ПОЗВОЛИШ ДА ПОВЯРВАШ, НАЙ-СЕТНЕ ЩЕ УСЕТИШ, ЧЕ АНГЕЛЪТ НАИСТИНА ЖИВЕЕ В ТЕБ.

 БЛАЖЕНИ БРАТЯ И СЕСТРИ, АНГЕЛЪТ В МЕН ПОЗДРАВЯВА СИЯЕЩИЯ АНГЕЛ ВЪВ ВАС!"

       ЩАСТЛИВ АНГЕЛСКИ ДЕН!

 

въздейства, ободрява, повдига

въздейства, ободрява, повдига настроението, чудесно е

Билията и религията са малко

Билията и религията са малко сухи и трудни за разбиране от младите що се отнася до някои християнски празници. Крайната цел обаче на всяка религия е изнасяне на преден план на духовните ценности и лекуване на душата. В това отношение тези публикации са много полезни и приятни. Поздравления за нетрадиционния подход, който постига въздействието и ролята на християнската религия и ценности.