Loading

ВОЙНАТА НА ГРАДОВЕТЕ!!! БРЕЗНИК срещу ТРЪН!!!

Кой е градът? БРЕЗНИК или ТРЪН??? Къде има повече... работни места, по-добра реализация, по-добро градско самоуправление, по-добра пътна мрежа, повече празници??? Това решаваш ТИ. Защити града си и се впусни във войната от коментари.

Безспорно Трън има по-добри

Безспорно Трън има по-добри природни дадености от Брезник,но пък младите хора избягаха ,докато в Брезник има много повече млад човешки ресурс,а град който няма млади и образовани хора е обречен на гибел .В Трън през последните 22 години нямаше никаква политика за задържането в града ,на младите хора ,като и в момента никой не полага усилия за това.Останалите малко държавни служби се заемат от перничани по незнайни причини,сигурно трънчани сме негодни и недостойни.

Защо като сте толкова умни не

Защо като сте толкова умни не се кандидатирахте за да ви преценят хората,а акъл да давате много можете. Да ама не!

е защо да търсят хора за

е защо да търсят хора за проекти те нали са грамотни и кмета и зам кметовете. Нали са с висше образование нека ги направят те и после само да консултират, за да харчат по малко пари, но за жалост не става защото са пропуснали часовете в университетите. Не броя пожарникара за него без коментар тоѝ не знае къде се намира много е зле милия. Това е хора само неграмотни ще ни управлчват в следващите години.На ли писаха, че Васил като не знае и не мойе ще си назначи грамотни хора. Направо на никоѝ не казваѝ. А за отеца какво да кажа , не мога нищо добро и хубаво да кажа.

Защо новото управление не си

Защо новото управление не си постави като задача минимум да преустрои площада. Само да не го прави по три пъти и то некачествено като Миленков и Лазаров читалището. Да намерят грамотни и квалифицирани хора да направят проект, да спечелят средства по разни европейски програми и каквото трябва. Ще препоръчам един доказал се човек в такива дела, който е заинтересован и може да помогне - отец Никанор от гигинския манастир.

"Съревнование" е много смешно

"Съревнование" е много смешно да бъде. Сякаш сме в "развития социализъм" и ще се надпреварваме с Трън кой ще приключи петилетката предсрочно. "Война" си е супер. Всеки, който има малко мозък ще разбере, че тук думата е употребена не в буквалния, а в преносния смисъл. Един вид метафора или пък хипербола - Стоилов може да го уточни по-добре. И на кметовете често точно война им трябва за да се размърдат в полза на общината, която управляват. Не думата е важна, а смисъла на начинанието. На мен ми харесва, ето вече има добри предложения и обсъждане, нека се продължи в този дух, а не да спорим как да се кръсти. Трънчани са в по-неблагоприятно положение, защото са изолирани в по-дълбоката провинция, но са по-добри в духовен смисъл. Не са толкова злобни като нас и това им помага. Известни са и със строителни умения. Дайте да направим центъра на града като техния, кой знае може и по-хубав да стане, но трябва да има желание и разбиране.

Много благодаря за коментара.

Много благодаря за коментара. Думата война наистина не е напълно подходяща, можеше да бъде съревнование или нещо друго. Така или иначе по-важното е да видим промени и в двата града, които да бъдат направени за хората.

Според мен е по добре да не е

Според мен е по добре да не е "воина......", а съревнувание м/у тези два града, но в това съревнувание Трън е едни гърди напред защото се осъзнаха един мандат по рано и резултатите са налице, но вече има всички условия съревнуванието да започне.Брезнишкият кмет има да наваксва но да се надяваме, че това ще го амбицира, а резултата ще е на другите местни избори - вота на хората!!!!......

Коя е тази г-жа Атанасова?

Коя е тази г-жа Атанасова?

АЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!!!!!!!!!!!!!!

АЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МНОГО СТЕ ГНЕВНА! ДА НЕ БИ СЪВЕСТИЧКАТА ДА НЕ ВИ Е ЧИСТА, ТА ТОЛКОВА СЕ ВПРЯГАТЕ. А БИХТЕ ЛИ НИ КАЗАЛИ, УВАЖАЕМА ГОСПОЖО, КАК ВИЕ СИ ПРЕДСТАВЯТЕ ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО, ЩОМ ЗА НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНИ, КОРЕКТНИ И ТОЧНИ ВЪПРОСИ ОТСИЧАТЕ "ПРОСТОТИЯ, ИНТРИГАНТСТВО, ЗЛОБА". МАЙ НА ВАС ЗЛОБАТА ВИ Е В ПОВЕЧЕ И СЕ ГЪРЧИТЕ КАТО СЪЗНАВАТЕ, ЧЕ ИДВА "ВИДОВ ДЕН" И ЩЕ ВИ ПОТЪРСЯТ СМЕТКА.

Ако ти на

Ако ти на простотията,интриганството,злобата и прочие му казваш гражданско общество значи нещо въобще не си в час.Ти или тя сте страхливци и долни хора с нечистоплътни намерения.Вашите писаници напомнят за доносниците от едното време и не бъркайте комунистите защото такива като вас им бяха слугите.