Loading

70 години Брезнишка гимназия

На 29 април 2015 г. от 17:30 ч. в читалище "Просвещение 1870" гр. Брезник, ще се проведе Празничен спектакъл по повод годишнината на нашето училище.

Заповядайте!

Искам да попитам кои са

Искам да попитам кои са кадидат-кметове за Брезник? Напишете, ако някой знае.Засега се спряган имената на настоящя кметх и на Тинков.Други ще има ли?

А вече ограничават свободата

А вече ограничават свободата на словото, нали "нашите коментари правят този сайт" или заради Иренка директорицата вече не е така. Айде сложете и пълна цензура, та да коментираме в по–редовни и популярни сайтове. Ама не жали парите това семейство – подкупва наред, да не фалират и да тръгне пак на Трън да даскалува това недоразумение. Така е, истината боли, но това не ѝ е проблем, защото е безсрамна, много я е страх да не я детронират. Ама и този Боян Копчето подкупен. Нищо всичко е ясно, ще издържаме данъкоплатците от общината още една година това училище, нищо че са грешни тия пари и хвърлени на вятъра, пък да се надяваме, че следващия кмет има повече съвест и не се хваща повече на измамите на тая. Цялото семейство са такива мошеници, подпалвачи и какво ли не.

nakakahte se gospoza

nakakahte se gospoza

ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ ВЪЛОВА ЗА

ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ ВЪЛОВА ЗА ТОВА РЕЙСЧЕ, ТЕ ИМАТ УЧЕНИЧЕСКИ АВТОБУС И ЕДВА ЛИ ЩЕ ВИ ОТКАЖАТ ПРЕВОЗ НА ДЕТЕТО, ЗАЩОТО РЕЙСЧЕ ОТ ЯРДЖИЛОВЦИ ВОЗЕШЕ ЕДНО ДЕТЕ ОТ НОЕВЦИ.

ДЕТЕТО УЧИ В НОЕВЦИ АКО ГО

ДЕТЕТО УЧИ В НОЕВЦИ АКО ГО ЗАПИШЕМ У БРЕЗНИК ЧЕ МИ УСИГУРАТ ЛИ РЕЙСЧЕ ДА ГО ВОДИ И ДОВЕЖДА ОТ УЧИЛИЩЕ ОТАМ ЩОТО НЕЩЕМ ДА УЧИ ПОВЕЧЕ У ТОВА СЕЛО С ТИЯ ЦИГАНЕТА ДАСКАЛИЦИ И НЕЗНАМ СИ ЩОСИ ЩОТО КМЕТА КАТО ВОЗИ ТИЯ ОТ БРЕЗНИК ДО НОЕВЦИ ДА НИ ТОРМОЗАТ ДЕЦАТА ДА ВОЗИ И НАШТЕ ДО БРЕЗНИК

ТЕЛК с право на работа се

ТЕЛК с право на работа се изкарва само и единствено по желание на болния. Мислите ли, че математичката не си е направила сметка, като се е явила на такава комисия? Всички спекулации, че Петрова била изгонена от Ноевци са безпочвени. Петрова много добре си знаеше работата, иначе нямаше да си отидат от това училище, толкова хора, които я преследваха още по времето и след Василев. Има много врагове, защото е честен и свестен човек, а такива малко останаха. Тръгна си и защото семейни обстоятелства ѝ го налагаха, мъжа ѝ е софиянец и си има жилище там. Стига сте я плювали, ами си решавайте проблемите с измамите, защото яко сте загазили.

Цяла година им се привижда

Цяла година им се привижда Денис в клас, така им се привижда и че автобусите пътуват до Душинци, привижда им се, че Петрова са изгонили, а тя жената ѝ писна от простотиите им и си извади ТЕЛК за една година и замина да си живее в София, така избягаха и другите, защото бяха по–стойностни хора от ноевските простакеши и не искаха да падат на нивото им повече. Сега е ред да си вземат шапките и другите две нарочени с дипломи на висшисти педагози, па нека си назначават измислени студенти на по 40 и повече години да дават "качествено" обучение за среден успех около Слаб 2.00 на матурите, който се различава с две, три единици от този в дневниците. ЗАБЛУЖДАВАТ ДЕЦАТА И РОДИТЕЛИТЕ, ЧЕ ТОВА Е УЧИЛИЩЕ, А ТО СЕ ПРЕВЪРНА В СБИРЩИНА ОТ ДАСКАЛИЦИ–ИНТРИГАНТКИ, ЗНАЯТ ГО И В ИНСПЕКТОРАТА И ЩЕ ГО ЗАКРИЯТ, КАТО МИНАТ ИЗБОРИТЕ. ИСТИНАТА Е, ЧЕ РЕАЛНИЯТ УСПЕХ Е МНОГО ПО–НИСЪК ОТ СРЕДНИЯТ ЗА СТРАНАТА И СЕ НАРЕЖДА НА 1262 МЯСТО БЛИЗО ДО ЗАТВОРНИЧЕСКИТЕ И ПОМОЩНИТЕ УЧИЛИЩА, ДОКАТО БРЕЗНИК Е В ЗЛАТНАТА СРЕДА И КАКВОТО И ДА СЕ ГОВОРИ СИ Е ГРАД С МНОГО ПО–КАЧЕСТВЕНИ И ОБРАЗОВАНИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ.

Петрова били изгонили най -

Петрова били изгонили най - нагло, Костова изгонили, Йорданова изгонили, Стоилов изгонили, Благоева изгонили...демек който не им играе по свирката го гонят позорно е сега е ред да кажат, че са изгонили така и Бучкова и Вероника и Ангелова, само ноевски даскали, ако може да работят Димитрова с мъжа си е кадровичка с личен шофЬОр и не е писала отсъствие НА ДЕНИС и тя и Милушева привидял им се е, че е в час, но разчитат на връзки и пари...Нали е много загрижена за училището, защо не записа детето си на занималня, за да преведат от проекта пари на училището за това дете, а не за Денис от Италия, а после търси връзки да изкарва кривия прав - правия крив и се прави, че помага на шефа. ЕГАТИ МЕЧЕШКАТА УСЛУГА.

АУУУУ НА ТИЯ УБАВИЦИТЕ НА

АУУУУ НА ТИЯ УБАВИЦИТЕ НА ДИРЕКТОРИЦАТА САМО ЛАЙНА И ГОВНА ИМ В УСТАТА И В ГЛАВАТА. АМА ТЕ ТАКА ВУЛГАРНО СЕ ДЪРЖАТ И С ДЕЦАТА, МИЛУШЕВА КАК ЛИ НЕ ГИ ОБИЖДА. КОЙ ИМ Е КРИВ КАТО САМО ЛЪЖАТ, НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА КЪСИ И РАНО ИЛИ КЪСНО ИЗМАМИТЕ ИМ ЛЪСВАТ.

СЪВСЕМ СЕ ОШАШАВИХА МИЛИТЕ В

СЪВСЕМ СЕ ОШАШАВИХА МИЛИТЕ В ТЕХНИТЕ СХЕМИ И СЕ ТОПЯТ ЕДНА ДРУГА, НИЩО ЧЕ ТРЯБВА ДА СА ОТ ЕДИН ЛАГЕР. ТО ТАКА СТАВА ОБИКНОВЕНО "ВМЕСТО ДА ИЗПИШАТ ВЕЖДИ, ВАДЯТ ОЧИ". МИСЛЯТ СИ, ЧЕ СА ГОЛЕМИ МАЙСТОРКИ В ТАРИКАТЛЪЦИТЕ, НО САМИ СИ СЕ ПРЕЦАКВАТ ОТ ПРОСТОТИЯ, НО ЛОШОТО Е, ЧЕ ТАКА ПРЕЦАКАХА И УЧИЛИЩЕТО.