Loading

Photos from Брезник-столица на вселената

Избрах да споделя, вече споделени във групата на Брезник във фейсбука: http://www.facebook.com/group.php?gid=11019204613 ... насладете се на красотите на Брезник и то като Столица на Вселената!

Брезник  е наистина прекрасен

Брезник  е наистина прекрасен град.Има и много достойни хора! Но за съжаление има и много простотия, а за нея информацията се разпространява по - бързо. А при други условия може и да бъде столица на вселената!

Защо не дадете малко

Защо не дадете малко по-обрано и скромно? И аз живея в този чист град, но чак пък "столица на вселената" звучи не просто патриотично, а бие на грандомания, която не може да се оправдае от нормалния човек - още повече като се отчетат реалностите/да не ги изреждам, че хептем ще се окепазим/.
Кой ги измисля тия смехории? Явно още има хора, които си живеят в тоталитаризма и носа не са си подавали от Брезник за да видят каква прелест има по света и как Човеците се грижат за природата в своето населено място и извън него. Имайте малко срам, хора, ставаме жалки и смешни! Учениците ни няма да станат по-умни и добри като им насаждаме нереални представи.

Не е много хубаво, когато

Не е много хубаво, когато човек се взима много на сериозно! Защо първо не разгледахте групата във фейсбук, не видяхте за какво става дума, а после да правите сериозно - поучителни коментари?!

Бог да пази Брезник!

Бог да пази Брезник!

убава козичка и говедо

убава козичка и говедо

Днес е професионалният

Днес е професионалният празник на служителите на МВР.

Пожелавам на работещите в системата на МВР здраве, всеотдайност и достойно професионално поведение. Бъдете отговорни и ВИНАГИ след дежурство се завръщайте у дома, където ви очакваме!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, момчета и момичета от МВР !
С уважение: Виолина Гигова