Loading

Ученици топлят продавачка

Арктическият студ скова и Брезник. Учениците от Професионалната гимназия по селско стопанство всяко междучасие притичват до павилиона, наричан от тях "Палатката", който се намира срещу училището.Но за разлика от собственика му, те са проявили съчувствие към посинялата от студ продавачка.Според ученици - свидетели на случката, впечатлени от минусовите температури в магазина, те са се заели да помогнат. Набързо са се организирали и са занесли торбичка с въглища, за да може продавачката поне малко да се стопли.

Супер хуманна постъпка!

Супер хуманна постъпка!

Поздравления за учениците!

Поздравления за учениците! Ние, авторите на този сайт, поехме инициатива да направим сайт на училището. В края на миналата година се срещнахме и с директорката на училището. Инициативата е онова, което ще ни накара да поемем тази инициатива. Този призив е към посетителите на този сайт - да качат снимки и актуална информация за училището, за да можем да направим хубав и отворен за ученици, учители, родители сайт! Има информация, която публикувахме от интернет, но явно не отговаря докрай на истината и реалността.

Очакваме Вашата инициатива - така направихме сайтовете на училищата в село Студена, квартал Църква, село Кладница ...

Бизнесмен да си в

Бизнесмен да си в Брезник,мама му стара! То бива безочие ,ама това е върхът! Малко ли му е печалбата на зетя Зикин  , та се стиска за малко дърва и въглища .А такава хубава продавачка да се остави да мръзне е най-малкото некавалерско. Ама кво му пука за това дали е хубава, него парите го интересуват! Кожодер такъв! Задмина и Краставичаро по лакомия! Макар че да се задмине пък Краставицата,  е твърде трудно . Абе и двамата са един дол дренки или една градина краставици, както ви се харесва.