Loading

Административният капацитет на общинарите в Брезник ще бъде повишен по проект

Това ще стане чрез специално обучение, съобщиха от общината.

Проектът стартира през април, а изпълнението му ще продължи 12 месеца.  Той се финансира по оперативна програма „Административен капацитет” и е на стойност над 80 000 лв. В него ще се включат 54 човека.

“Това е целия персонал на общината както и кметските наместници. Някои ще преминат само през едно обучение, а други – през няколко”, поясниха от общината.

Основната цел е повишаване квалификацията на общинарите. Освен това ще бъдат подобрени ефективността на работа и компетентността на управляващите и експертни служители.

 

източник:mirogled.com

Тумбалаки корумпира "

Тумбалаки корумпира " ЕЛЕКТОРАТА" - бабите от Конска с евтите кебапчета и изветрела бира за червените крадци.

Иначе може да дойдат проверки. На тока. От НАП. От инсп. ло труда.

Ааа работят пенсионери и още

Ааа работят пенсионери и още как

ne mislia 4e v obwinata

ne mislia 4e v obwinata rabotiat pensioneri

Има ги- и съм млада, и съм

Има ги- и съм млада, и съм образована, но старите кокали са захапали здраво добрите позиции за работа и от тях няма как човек да се добере до свястна работа. Преди ги чакахме да се пенсионират, сега трябва да ги чакаме да измират......

Леле образовани кои са те?

Леле образовани кои са те? Петкова,Варадинова и Малинова, другото е майката си трака. Образовани, къде ли са им дипломите за "вишо".

tochno tezi koito mnogo ti

tochno tezi koito mnogo ti precat sa s obrazovanie

Кои са младите и образовани

Кои са младите и образовани хора, ти сигурно не живееш в Брезник.

Абе, ей не спряхте да плюете

Абе, ей не спряхте да плюете кмета. Дадохте му това право да управлява, като гласувахте за него. Кого е назначил си е негова работа - кумици ли са, кумашинки ли са - важното е да си вършат работата. Аз лично като гражданин съм с много добро впечатление от хората, които работят в общината. Млади са, образовани са, а лека полека ще натрупат и опит.
Браво на господин кмета залага на млади и образовани хора.

И БИБЛИОТЕКАРКАТА В УЧИЛИЩЕТО

И БИБЛИОТЕКАРКАТА В УЧИЛИЩЕТО Е ПЕНСИОНЕРКА, АМА НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА. НЯМА ЛИ МЛАДИ ХОРА,КОИТО ДА ЗАПИСВАТ КНИГИТЕ НА ДЕЦАТА? САМО ТЯ ЛИ МОЖЕ???

И БИБЛИОТЕКАРКАТА В УЧИЛИЩЕТО

И БИБЛИОТЕКАРКАТА В УЧИЛИЩЕТО Е ПЕНСИОНЕРКА, АМА НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА. НЯМА ЛИ МЛАДИ ХОРА,КОИТО ДА ЗАПИСВАТ КНИГИТЕ НА ДЕЦАТА? САМО ТЯ ЛИ МОЖЕ???