Loading

Брезнишки полицаи задържаха деветчленна група за кражби на железобетонни стълбове

Установен е и поръчителя на деянията, съобщиха от полицията.
В районното управление са получени сигнали вчера за кражби на железобетонни стълбове от резервната електрическа мрежа в селата Красава и Гърло. В резултат на бързите действия са установени и задържани извършителите и поръчителя на престъпните посегателства. Оказало се, че в основата на кражбите стои криминално проявения И.С./42 г/ от Брезник, който наемал местни жители да чупят стълбове и да изваждат арматурата от тях. В с. Красава са задържани братята Д.Й./21 г./ и Е.Й./32 г/, заедно с 16-годишно момче. На втория обект полицаите установили местните жители К.С./67 г./, 39-годишният Р.В., К.К./38 г./ и 15-годишно момче. Срещу определено заплащане групите трябвало да извадят арматурата от стълбовете, която И.С. да предаде за старо желязо. Част от вече пътуващата плячка към пункт за вторични суровини в Перник е задържана. Органите на реда иззели товарен автомобил Форд „Транзит”, управляван от брезничанина М.Е./46 г./, натоварен с около един тон отпадъчно желязо. В колата бил поръчителя И.С./42 г./, познат на полицията с документна измама.
Има данни, че са извършвани подобни кражби и в трънския район, които са в процес на установяване.
Започнати са досъдебни производства и работата по разследванията продължава.

Ирена също е в дневния ред на

Ирена също е в дневния ред на нашия съд. Той получи вече плесница от по-висша инстанция за неправилни решения по неин адрес, а както се говори за закриването му нищо чудно тази директорка да му извърти лош номер и да останем и без съд заради такива като нея.

Мама и тате че отърват

Мама и тате че отърват глезльото нали са с връзки и пачки и по полиция и по съд. Че им олекнат джобовете до другото геройство на уреждачите. Нека го учат че им дойде и на тех времето от Господ не могат да се скрият.

Леле лелеееееееееееееее,

Леле лелеееееееееееееее, Камен Асенов не беше ли "възпитаното" момче на директорицата у Ноевци. Тоя коли пали, майка му праи мазало у Ноевци. Голема работа е това семейство. Нема ли кой да им даде урок на тия хора?

Тия двете ноевски селянки у

Тия двете ноевски селянки у пощата нема ли веднъж да се довлечат сутрин навреме на работа.Големата директорица що е и она на трима човека и се роднини барабар с нейното случинче.У Брезник нема нужда от поща.Да ги закрият както си се говори, па да видиме как че се пенсионира тая убавица.На чия градина че копат са та да ги остават.

Те к*рветата на много народ у

Те к*рветата на много народ у Брезник че изедат главите, ама само имайте търпение и чинете сеир.

пропаднал тип и комарджия,а и

пропаднал тип и комарджия,а и тая любовницата му къде се върти около него кой ли не я е#а, и двамата са пропадналци, лошо че иво имаше семейство
а тва алчно к#рве му прецака всичко,но донякаде и той си е виновен
все повече ще пропадат.к%рве и комарджия какво очаквате

Всеки , който познава

Всеки , който познава Секиранов или е работил при него може да каже , че той е ЗЛАТЕН ЧОВЕК !!! НА ВСЕКИ Е ПОМОГНАЛ !А ТОВА ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СТЕ КАТО НЕГО СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ! КАЗВАМ ГО ОТ ЛИЧЕН ОПИТ

Kamen Asenov.

Kamen Asenov.

Ами нормалните хора нямат

Ами нормалните хора нямат намерение да тичат срещу него, за да му стигнат парите и нивото :) Да не са луди да се замесват с пропаднали, прости, злобни, и нещастни, па макар и богати и ужким на "ниво" хора :)
Смешници :) Това, че заведението му и басейна му са били на ниво, съвсем нищо не значи, не прави човека добър, нали?

кой е– 20-годишният К.А. от

кой е– 20-годишният К.А. от гр. Брезник