Loading

Брезнишкият съд набира съдебни заседатели

Желаещите трябва да подадат документи в общинската администрация до 13 февруари.
Кандидатите трябва да са навършили 21 години и да не са по-възрастни от 65. Съдебните заседатели трябва да са български граждани, да са дееспособни, да се ползват се с добро име в обществото и да не са осъждани за умишлено престъпление.

Мандатът на заседателите е петгодишен. За участието си в съдебни заседания те получават възнаграждение от бюджета на съдебната власт.

 

 

mirogled.com

Децата на закъснялото

Децата на закъснялото честване на свободата бяха прекрасни. Костюмите им също. Поизтормозиха се с тия продължителни репетиции, сега да наваксат пропуснатото от учебния материал, че края на годината приближава и матури ги чакат някои. Да не ги обвиняват пак, че са преписвали с учители, които подсказват. Не ми харесаха само декорите с тия сини купи сено, който ги е рисувал си е оставил ръцете.

Е на вас брзничани три

Е на вас брзничани три ноевчанки ви троват живота у Брезник, а на нас знаете ли колко брезничанки ни съсипаха децата откак се пръкна тая смешна директорица.Сино и па палил коли она училището запали та що като детето е запалило една кола. она имала пари че я плати а че си кара бръмбаро.Доведе тая Нада и она въртиопашка ама като е от Брезник може и математика и физика да предава, предава ама само по ведомости. Ние не се фалиме имаме си кусури ама и вие бричите от разтуротини.

Е, в Брезник има ли такава

Е, в Брезник има ли такава мафия?

Държавата се тресе от

Държавата се тресе от скандала "Дървена мафия"Само Брезник не!

Дом за любов? Предлагат ли

Дом за любов? Предлагат ли тази услуга, че съм скътал някой лев от пенсииката.

Дам, много са "будни"

Дам, много са "будни" ноевчани, особено тия патки в пощата.То интелект, то образование, то обноски и най-вече "бързо и адекватно обслужване".Абе, вие наред ли сте? Пощата в Брезник требва да се закрие, защото само се мъчат пенсионерите там по опашките.Да отидат на банкомата или в банката.Министър Московски да не дреме а да изшутира ноевската рода и да приватизират сградата, а не три женици да развъртат народа у Брезник.Да си ходят да си копат доматите у село и да си събират яйцата барабар с перушинците.Селянки! Пощата не е нито семейна фирма, нито ресторант, нито дом за любов, нито детска градина.Не се знае кой що работи, кой кум кой сват, кой любовник и кой кого и защо.Незаменимите "специалистки-висшистки".

Ноевчани са будни хора с

Ноевчани са будни хора с гражданска съвест и позиция, затова коментират, а брезнишките кютуци не знаят защо са на този свят. Трайкайте си и се примирявайте с всичко. Брезник е по голямо село от Ноевци, но само по численост, иначе сте си селяни.

Брезничани, защо спряхте да

Брезничани, защо спряхте да коментирате новините? Ако не става въпрос за училището в Ноевци, или за Иво Секиранов, ... никой не желае да коментира.