Loading

Емилия Вълова е новият директор на СОУ Васил Левски

Приключиха конкурсите за директори на общински училища и обслужващи звена. Три училища ще бъдат с нови директори от следващия понеделник. Резултатите бяха обявени за ipernik.com от директорката на РИО Перник, Ваня Коконова. Ирена Асенова пък е директор на ОУ "Христо Смирненски" в село Ноевци, а брезничанинът Валери Стоилов поема управлението на Спортното училище "Олимпиец" в Перник. Ето и самите резултати:още [Новини от iPernik]

Ицан началник! Ура! Ама

Ицан началник! Ура! Ама сигурно в София. Той е кадърен човек, завършил е престижното мту-брезник и става за шеф. Той гони столицата, може би в министерството. Там ще го приемат с отворени обятия. Ха да ни е честито!

Изяснихме проблемите в

Изяснихме проблемите в образованието, но може ли някой да каже какви заплати взимат нашите общински съветници? Прочетох, че в Сливен са си гласували заплати от порядъка на 1500 лева. Общинските съветници излиза, че са най - големите специалисти в държавата. Защо по този въпрос няма прозрачност в града? Ако някой може да ни разясни, нека бъде така добър да го направи, защото според мен 1000 лева за 8 часа работа през месеца е неоправдано много.

кучетата си лаят - керванът

кучетата си лаят - керванът си върви !

Нали лаяхте и по Ицан !Става началник!