Loading

Колко струва златото се питат в Трън

Утре 03.08.2016 г. група наши съграждани (трънчани) водени от вечният човешки стремеж към познанието ще посетят гр.Панагюрище по покана на фирма, заявила инвеститорски интерес в община Трън. Този инвеститорски интерес се състои в добив на златна руда по открит способ с всичките последствия върху околната среда от това. Целта на безплатната екскурзия е да се покажат постиженията на науката в минното дело и да се убедят хората, че няма нищо пагубно да се случи. В този ред на мисли, хронологично се сещам за следното. Обаче трънчани имат въпроси към инвеститорите ... повече на линка по-долу

http://www.tranonline.info/content/za-vrhovete-na-naukata-i-za-vrhovete-...

Снимка: https://www.google.bg/maps/@42.5440854,24.1354963,12798m/data=!3m1!1e3?hl=en

Гугъл мапс край Пангюрище

Европейският съюз и

Европейският съюз и Съединените американски щати, Канада и Австралия са на издръжката на България от 25 години, това показва секретен доклад на финансовото ни министерство, според който през 2010 година само от златното находище в Челопеч е изнесено злато на стойност над 1 трилион и 150 милиарда евро.

Или от периода, в който златната мина в Челопеч е дадена на концесия на американско, Канадски австралийски и германски компании, от страната ни е изнесено злато на стойност над 30 трилиона 800 билиона и 500 милиарда евро. С въпросната сума от толкова много злато българите можем да живеем като императори на вселената 200 поколения на напред, но армията и икономиката ни беше унищожена умишлено като ни вкараха в НАТО и Европейския съюз именно затова за да могат съвсем законно да крадат природните ни ресурси. Ресурси, които , ако се вкарваха в бюджета на България нямаше нито един българин да е гладен жаден или да е на студено или още по-страшно без дом. Ако тази колосална сума влизаше в хазната на държавата ни хиляди години България щеше да определя каква да е геополитиката и икономиката в света.

СЪГЛАСИЕ ЩЕ СЕ ДАДЕ! НЕ СЕ

СЪГЛАСИЕ ЩЕ СЕ ДАДЕ! НЕ СЕ ПИТА!!!

Отидете да видите резултатите

Отидете да видите резултатите около Челопеч, където вече 15 години канадците копаят. Районът е заприличал на лунен пейзаж. Да не казвам за това, че раковите заболявания се увеличиха страшно много. Водата и почвата са отровени за столетия на пред. Мислете, преди да дадете съгласието да копаят!

Тези мини не само ще отровят

Тези мини не само ще отровят природата безвъзвратно, но ще предизвикат направо мор сред местното население. Само тъпи и малограмотни хора биха позволили да се взривява около дома им. НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ, ЧЕ ЩЕ УСЕТИТЕ МАТЕРИАЛНО ПОДОБРЕНИЕ, ЗАЩОТО ДРУГИ ЩЕ ГО УСЕТЯТ НО НЕ И МЕСТНИТЕ, ПОСЛЕДНИТЕ ПРОСТО ЩЕ СИ ИДАТ БЕЗ ВРЕМЕ ОТ ТОЗИ СВЯТ.