Loading

Лайвнюз ще разговарят с брезничанка за протестите в Украина

Очаквайте разговор за падането от власт на ГЕРБ с бившата депутатка от „Атака“, днес от 12.00 часа, а от 17.00 часа гост на Livenews ще бъде брезничанката Анастасия Стоилова. Анастасия Стоилова e студентка по украинистика в СУ "Св. Климент Охридски", член на Сдружението на украинските организации в България. С нея ще говорят за протестите в Украйна. На фона на проевропейските протести в Киев се проведоха повторни избори за Украински парламент в 5 едномандатни избирателни окръга в страната, които бяха определени като проблемни, след като на изборите през октомври 2012 година.

На изборите присъства и Анастасия Стоилова, която се сблъска и с протестите в страната и ще може да ни разкаже за тях от първо лице.

Източник: livenews.bg

Много ти е скучен

Много ти е скучен живота.Пропуснал си.Леле,леле.....Кой къде иска ще си коментира,ясно!!!!!

Защо коментирате тази героиня

Защо коментирате тази героиня Ирена и подлизурковците и под статията за щерката на Стоилов? Пишете си под опровержението.
Само тоя банкет липсваше, да бяхте изиграли и едно хоро на СПЛОТЕНИЯ КОЛЕКТИВ пред читалището начело със знамето на училището, химна да бяхте изпели. Браво на безсрамието на Асенова и аплодисменти за изразената позиция от сплотения колектив. Ма вие наред ли сте? Цяла книга може да се напише за този резил, а даскалите-шампиони по неграмотност и измама празнуват. Как не видях кои са там, но сигурно ще ми кажат някои свидетели на поредната наглост.

Явно е че пишете от личен

Явно е че пишете от личен опит...

Какъв сплотен колектив, бе?

Какъв сплотен колектив, бе? Хайде не се познаваме? ТОВА ОТ КОГА ОТ ПОДПИСКАТА ЛИ? Всеки говори срещу всеки, кой донася кой се подмазва докато е до теб е с теб тръгнеш ли си вече е с този когото сте одумвали и говори срещу теб Така и пред директорката всички уж са с нея а зад гърба и се вайкат как попаднаха от некадърен директор на по некадърен.Е леж Рени на това че са те защитили но не си мисли че си се справила с поста който уж не е толкова важен защото си много богата.Човек си нарисува мечка и после го е страх от нея е това направи ти.

Заведението на Надето...

Заведението на Надето... Колко смешно ! Скоро ще им го вземе новият собственик на Алексата!

Мани мани, да им завиждам -

Мани мани, да им завиждам - никога. Такъв резил на никого не пожелавам. Не съм и злобен, но тия могат да възмутят и най-безсрамния човек. На тяхно място бих се снишил по-ниско от тревата, но тия явно са решили да демонстрират нещо. Да видим докъде ще я докарат. Сигурно има сред тях и свестни хора, но трябваше да се разграничат от простата си директорка, ако имаха малко достойнство. На тоя банкет народът му вика "Пир по време на чума" или "На гол тумбак чифте пищови". "Наздраве!" и от мен, селяци! И не бързайте да ми протестирате, че не сте селяци. Имам предвид, че се държите като такива, НЕ че сте от село или училището ви е селско. Градовете са пълни със селяци по същност, нищо че живеят в град.

О там не бих стъпил ниикога !

О там не бих стъпил ниикога !

Е ...нема къде та у надиния

Е ...нема къде та у надиния бардак ле се набутахте!

Злобари!Важното е,че се

Злобари!Важното е,че се черпят!Завиждате на сплотения колектив,а?

ДАЛИ НОЕВСКИТЕ ДАСКАЛИ СА

ДАЛИ НОЕВСКИТЕ ДАСКАЛИ СА ПРАЗНУВАЛТ ЗАЩОТО Е СИГУРНО НАЗНАЧАВАНЕТО НА ИРЕНА ИЛИ ПРАЗНУВАТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО.ЕДНО Е СИГУРНО ПОЧЕРПИЛИ СА СЕ СЪГЛАСНИТЕ ДАСКАЛИ С ЛЪЖАТА В ЗАВЕДЕНИЕТО НА НАДЕТО.НАЗДРАВЕ НЕГРАМОТНИ ДАСКАЛИ