Loading

Лъжесвидетелят по делото за убийството на Кристин Иванов от Перник – Стоил Павлов, мами наивници

Последната му жертва станал мъж от Монтана.
Човекът гледал Стоил в предаването „Часът на Милен Цветков“, където той се появил с възрастната Анка. Двамата казали, че няма къде да живеят и просят, за да се прехранват. Мъжът се смилил над тях и им дал подслон и прехрана. Жената лансирала пред наивника версията, че има два апартамента в София, които дала на дъщеря си, а тя я изгонила. Човекът им повярвал, а в замяна двамата го обрали.
Павлов се яви като свидетел на убиеца Кристян Петров по време на процеса срещу него за убийството на Кристин. Той се представи за пастор в църквата в Брезник. Оказа се обаче, че всъщност е крадец и е лежал в затвора. Заради лъжесвидетелстването той бе осъден на 1 г. лишаване от свобода.
„Предложиха ми 4 хил. лв., за да излъжа пред Пернишкия окръжен съд, че Кристиян е бил с мен в нощта на убийството“, заяви 22-годишният Стоил Павлов.
9 години по-късно Павлов отново е на свобода и продължава да мами наивници. Той отрича обвиненията на потърпевшия от Монтана.

 

източник:mirogled.com

Lushciii ubxtte izmamno

Lushciii ubxtte izmamno choweka koq si ty ma beshe lii tam ta znaesh maa murlloo gospod siichko wiiJdaa ;xd Chakaiite sii ot nego priisadata tyka e osuden uslovno ama prii nego w weechnosta shte bude osuden koi go e napisal towa beshe li ochewidec ta znae ... che ubiieca kara bez oglledala naa zadex hod podigravate se s konchinata na dobriq chowek bogg da wii nakajje ..